MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
taka_ja wrote:No wlasnie ja wczoraj ogarnialam te leginsy i tez zastanawialam sie czy zamawiac normalny rozmiar... a jak dupka urosnie
U mnie po mimo rozmiaru M to mają jakiś zapas. Na pewno się rozciągną. Ja teraz jak będę zamawiać to wezmę sobie L-ke Na wszelki wypadek. Bo mam już 2 sztuki w rozmiarze M.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 11:15
taka_ja lubi tę wiadomość
-
A ja sobie kilka dni temu kupiłam 2 takie sukienki:
http://allegro.pl/natalia-trapezowa-ciazowa-sukienka-s-36-i5994353457.html?snapshot=MjAxNi0wOS0xNVQxMDowMzoxM1o7YnV5ZXI7ZWI0ZDdjZWM5MjAzOTczYWMxYTBkNjZiM2NkNTNkYTIyMzJiYzlmMDMzMmIzY2Y3ZTVlODI5MGI3NmFiMjdiMA==
Też mega fajne.Czarnuszka, anuschka lubią tę wiadomość
-
Vaina wrote:Witam się po dłuższej (urlopowej) przerwie
Urlop się nam super udał, ale za to dziś mam sądny dzień. OD początku ciąży witałam się z toaletą 6 razy - w tym 4 razy dzisiaj, a pwnie to nie koniec. Trochę wg mnie późno na mdłości, więc zaczyanm się zastanawiać czy czymś się nie zatrułami trochę się martwię
Choć jadłam to samo co inni.
Narazie próbuję wsunąć jogurcik, choć robię to bardzo powoli.
Dawno was nie czytałam z racji urlopu, a nadrabiać tylu stron wybaczcie ale mi się nie chce - czy was męczą jeszcze mdłości, czy to racej u mnie cos gorszegoMdłości przestały mnie męczyć ok 2 tygodni temu:)
-
No i witam sie po wizycie
Wszystko u nas w porzadku, maluch ma 10cm, serduszko ladnie bije, kreci sie i wierci. No i wiadomosc dnia BEDZIE CHLOPAK
Jedyna focia jaka dostal moj maz przedstawia posladki, jajka i ptaka wiec chyba nie nadaje sie do upublicznienia haha ;P Następna wizyta 10.10.severi, Czarnuszka, Marrtusia, kr0pka, Mart_, Klarcia, misia_, befra, Vaina, milagro, Englein, MatyldaG, m@rtynka, Angie 232, jenny88, malaczarna07, Marynia991, anuschka, Anita12, Fipsik, Magdzia88, Athia, Aarizona, fantasmagoriia, chloet, czirisz, nataliad, taka_ja, Mimi86, Tosia 1981, coffee lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:No i witam sie po wizycie
Wszystko u nas w porzadku, maluch ma 10cm, serduszko ladnie bije, kreci sie i wierci. No i wiadomosc dnia BEDZIE CHLOPAK
Jedyna focia jaka dostal moj maz przedstawia posladki, jajka i ptaka wiec chyba nie nadaje sie do upublicznienia haha ;P Następna wizyta 10.10.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 11:57
m@rtynka, Fipsik lubią tę wiadomość
-
taka_ja wrote:Ja ide do swojej. Ona ma rozne magiczne certyfikaty i naprawde super sprzet. Zawsze po wyzycie dostaje jej opis i zdjecia, wiec ja jestem bardzo zadowolona
To fajnie Ci się trafiło, ja mieszkam w małym mieście i raczej dużego wyboru lekarzy tu nie mam..a przynajmniej jakiegoś dokładnego. Dlatego będę musiała jechać do większego miasta na to polowkowe bo ten mi np serca nie sprawdzi...koleżanka poleciła mi dobrego radiologa od usg płodu i chyba się zdecyduje -
A ja dalej czekam bo jest opoznienie, keszcze z 20 - 30 min pewnie
-
Ooo super, to u mnie takich nie bylo wcale, tylko jakies szare i bezowe w misie
-
m@rtynka wrote:U mnie po mimo rozmiaru M to mają jakiś zapas. Na pewno się rozciągną. Ja teraz jak będę zamawiać to wezmę sobie L-ke Na wszelki wypadek. Bo mam już 2 sztuki w rozmiarze M.
Ja też zamówiłam te z allegro jedne zwykle w rozmiarze S, czyli zwykły mój rozmiar i ocieplane w rozmiarze M, pewnie mi tylek do zimy urośnie -
Paolina91 wrote:No i witam sie po wizycie
Jedyna focia jaka dostal moj maz przedstawia posladki, jajka i ptaka wiec chyba nie nadaje sie do upublicznienia haha ;P Następna wizyta 10.10.
Pokażprzynajmniej będziemy wiedzieć jak siusiak na usg wygląda, lekarz nas nie oszuka
m@rtynka, Fipsik, chloet, Marrtusia, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Czarnuszka wrote:Paolina
Cudna wiadomość. Same chłopy puki co na marcówkach
Ja jeszcze czekam do 15:10 jeszcze troszkę
Moze wkoncu zaczną się dziewczynki. Mam nadzieję że dzisiaj się dowiem co tam we mnie siedzi
. Jeszcze trochę do wizyty ale mam trochę roboty więc może jakoś zleci.
Magdzia88, taka_ja lubią tę wiadomość
-
severi wrote:A to nie poprzednia kolekcja? Mi sie wydaje że u nas te szare i beżowe były jakos w poprzednim tygodniu, to moze i u Ciebie te zaraz będą
Zobaczymy.
jakosciowo sa ok?
Bo tak jak nie lubie Primarka, to mnie uswiadomili, ze tam sa dwie firmy ktore warto kupic, Disney oryginalny i Rebell (francuski,jakos tak sie pisze). -
Czarnuszka wrote:Paolina
Cudna wiadomość. Same chłopy puki co na marcówkach
Ja jeszcze czekam do 15:10 jeszcze troszkę
Czarnuszka lubi tę wiadomość
-
tez bylam w lidlu i kupilam te bodziaki
i udalo mi sie znalesc jedne male spiochy z tej starej kolekcji
ogolnie wszystko kupilam jak na parke, takze zobaczymy co z tego bedzie moze moj gin juz dzis co nie co wypatrzy