MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
milagro wrote:Ja jeszcze sie dopytam co do tych legginsów. Swój normalny rozmiar zamawiałyście? Z tego co pamietam to MatyldaG zamawiała i ktos jeszcze
milagro lubi tę wiadomość
-
m@rtynka wrote:Ale wam zazdroszczę, że Wasi mężowie wyjeżdżają na tak krótko...
MatyldaG lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
misia_ wrote:Raczej to jeszcze nie mleko, może jakiś łój bo się sutki przygotowują
też właśnie coś takiego miałam, zmylam to a na drugi dzień od nowa takie zaschnięte coś pomiędzy tymi szczelinkami na sutkach ;/ sory za taki opis
Na brodawce są gruczoły Montgomery`ego, które w ciąży wydzielają substancję natłuszczającą i chronionącą brodawki. Pewnie się więcej nagromadziło i puściło w nocy
Niektóre dziewczyny pisały, że mają tak jakby "syfki" na brodawkach, to też są właśnie zatkane te gruczoły.
Siara nie jest biała jak mleko i jest bardziej gęstamisia_ lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w poniedziałek! Ciekawe czy w Belgii też są w Lidlu te promocje na bodziaki. Te bodziaki eko byly z opóznieniem dwutygodniowym...
Ja zaraz wstaję z wyrka, idę na pocztę,do ubezpieczalni, po włóczki i na jakieś zakupy.Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Dziewczyny a Wy na połowkowe wybieracie się do swoich ginkow czy umawiacie się gdzieś indziej? Bo ja chyba umowie się do jakiegoś z lepszym sprzętem bo mój niby ma dobry, ale nie daje żadnych opisów ani nic tylko tak na słowo co widzi to mówi,jakoś wolałabym żeby było to dokładniej zrobione. Mam jakiś niedosyt po usg genetycznym,bo w sumie porównując niektóre wasze wyniki to się tam u mojego za dużo nie dowiedziałam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 10:27
-
Vaina wrote:Witam się po dłuższej (urlopowej) przerwie
Urlop się nam super udał, ale za to dziś mam sądny dzień. OD początku ciąży witałam się z toaletą 6 razy - w tym 4 razy dzisiaj, a pwnie to nie koniec. Trochę wg mnie późno na mdłości, więc zaczyanm się zastanawiać czy czymś się nie zatrułami trochę się martwię
Choć jadłam to samo co inni.
Narazie próbuję wsunąć jogurcik, choć robię to bardzo powoli.
Dawno was nie czytałam z racji urlopu, a nadrabiać tylu stron wybaczcie ale mi się nie chce - czy was męczą jeszcze mdłości, czy to racej u mnie cos gorszego
Mi zdarzyło się wczoraj przed śniadaniem przywitać z toaletą, a już kilka tygodni tego nie musiałam robićAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
milagro wrote:Ja jeszcze sie dopytam co do tych legginsów. Swój normalny rozmiar zamawiałyście? Z tego co pamietam to MatyldaG zamawiała i ktos jeszcze
Ja też zamawiałam M, czyli taki jaki noszę normalnie.
Anuschka mój mąż bardzo lubi swoją pracę, ja spotykając się z nim wiedziałam na co się pisze. Więc z jednej strony jest trochę smutno jak go nie ma, a z drugiej nie mogę mu zabronić robić to co lubi i sprawia mu przyjemność. Choć, wiem że jemu też czasami jest ciężko.
Fipsik chyba na zakładki są te body, bo na obrazku nie widać, żeby miały napki. -
misia_ wrote:Dziewczyny a Wy na połowkowe wybieracie się do swoich ginkow czy umawiacie się gdzieś indziej? Bo ja chyba umowie się do jakiegoś z lepszym sprzętem bo mój niby ma dobry, ale nie daje żadnych opisów ani nic tylko tak na słowo co widzi to mówi,jakoś wolałabym żeby było to dokładniej zrobione. Mam jakiś niedosyt po usg genetycznym,bo w sumie porównując niektóre wasze wyniki to się tam u mojego za dużo nie dowiedziałam..
Ja ide do swojej. Ona ma rozne magiczne certyfikaty i naprawde super sprzet. Zawsze po wyzycie dostaje jej opis i zdjecia, wiec ja jestem bardzo zadowolona -
nick nieaktualnyMyje głowe i zajadę do tego lidla, mam kawałek, ale trudno. Super te bodziaki. Mam dziś chęć na żeberka bbq wolno pieczone więc i tak muszę ruszyć na miasto
Powodzenia na wizytach. Ja męża mam do jutra jeszcze tylko, a potem znowu wjazd. Widzę, że delegacje bardzo popularne są
-
Czarnuszka wrote:Wiesz co nie wiem dokładnie o co pytasz
Chyba jeszcze aż tak się nie znam i nie rozróżniam
Zakłada się je przez główkę a między nóżkami mają 3 napki
chodzi mi o to co przy szyjce jest.
to jest zapięcie na napki:
A to są zakładki:
Pytam jakie są te w Lidlu, bo bardzo nie lubię zakładek. Wyciągają się potem te bodziaki i dzieciak na brzuchu leży z gołą klatką piersiową. Na zdjęciach często jest to widoczneA z napkami zapięte po szyjkę i nic nie widać, nic nie wieje.
Mart_, Englein lubią tę wiadomość
-
Też nie lubię zakładek
Ale jak dziecko ma trochę cialka to zakładki będą ok. Mojej szczupłej córce takie zjezdzaly z ramion.
Co do mdłości to ja miałam straszne ale już mijają. Raz na kilka dni się zdarza. Czasami rano czasami wieczorem. Za to bóle żołądka mnie męczą
A na polowkowe moja lekarka wysyła chyba do kogoś innego.