Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • MatyldaG Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milagro wrote:
    Ja jeszcze sie dopytam co do tych legginsów. Swój normalny rozmiar zamawiałyście? Z tego co pamietam to MatyldaG zamawiała i ktos jeszcze ;)
    Tak ja zamawialam normalny rozmiar czyli dla mnie S one są jeszcze dość rozciagliwe to nawet jak nas trochę w biodrach przybędzie to będą ok :)

milagro lubi tę wiadomość

Franek i Antek 36+0 2560 i 2710 kg
    UC1Cp1.png
    Endometrioza IV st., problem męski
    17.V.16 crio transfer blastki 411 :(
    18.VI.16 crio bl 321 i bl 2 :) bHCG:9dpt 734 11dpt 1871 biją dwa <3 <3 :)
    Mamy 3 mrożaczki <3

• Czarnuszka Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje upolowane bodziaki w Lidlu :)

6185ad9fa0fc0689med.jpg

Gdybym poszła po południu to nic by już nie zostało z 62/68, a jakie były piękne leginsy dla dziewczynek ale nie kupowałam bo nie wiadomo jeszcze jaka płeć.

MatyldaG, severi, kr0pka, m@rtynka, taka_ja, nataliad lubią tę wiadomość

8599s65gh4yz6p0q.png
  • anuschka Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m@rtynka wrote:
    Ale wam zazdroszczę, że Wasi mężowie wyjeżdżają na tak krótko...
    Krótko, nie krótko dla mnie to nie jest życie. Moje zdanie jest że lepie mieć mniej pieniędzy, ale być razem... jednak każdy może uważać inaczej. Np w rodzinie Tż jest ważne zarabiać dużo i nie ważne jak często jesteś w domu...

MatyldaG lubi tę wiadomość

Aniołek 03.2016 <3
    Dziewczynka 23.02.2017 <3
    Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 <3
  • anuschka Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnuszka super te body <3 Najbardziej mi się te żółte podobają :D

Aniołek 03.2016 <3
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_ wrote:
    Raczej to jeszcze nie mleko, może jakiś łój bo się sutki przygotowują :) też właśnie coś takiego miałam, zmylam to a na drugi dzień od nowa takie zaschnięte coś pomiędzy tymi szczelinkami na sutkach ;/ sory za taki opis :P

Na brodawce są gruczoły Montgomery`ego, które w ciąży wydzielają substancję natłuszczającą i chronionącą brodawki. Pewnie się więcej nagromadziło i puściło w nocy :)

Niektóre dziewczyny pisały, że mają tak jakby "syfki" na brodawkach, to też są właśnie zatkane te gruczoły.

Siara nie jest biała jak mleko i jest bardziej gęsta :)

misia_ lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Czarnuszka Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się podobają te żółte i jeszcze te szare :)

8599s65gh4yz6p0q.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te bodziaki są na napki czy zakładki na ramionach?

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Balladyna Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w poniedziałek! Ciekawe czy w Belgii też są w Lidlu te promocje na bodziaki. Te bodziaki eko byly z opóznieniem dwutygodniowym...

Ja zaraz wstaję z wyrka, idę na pocztę,do ubezpieczalni, po włóczki i na jakieś zakupy.

Misia ❤ 25.03.2017
    Ciąża biochemiczna 05.03.2018
  • misia_ Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a Wy na połowkowe wybieracie się do swoich ginkow czy umawiacie się gdzieś indziej? Bo ja chyba umowie się do jakiegoś z lepszym sprzętem bo mój niby ma dobry, ale nie daje żadnych opisów ani nic tylko tak na słowo co widzi to mówi,jakoś wolałabym żeby było to dokładniej zrobione. Mam jakiś niedosyt po usg genetycznym,bo w sumie porównując niektóre wasze wyniki to się tam u mojego za dużo nie dowiedziałam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 10:27

zud3vfxmupr3rb8d.png
  • Czarnuszka Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    A te bodziaki są na napki czy zakładki na ramionach?

Wiesz co nie wiem dokładnie o co pytasz :) Chyba jeszcze aż tak się nie znam i nie rozróżniam :) Zakłada się je przez główkę a między nóżkami mają 3 napki :)

8599s65gh4yz6p0q.png
  • anuschka Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vaina wrote:
    Witam się po dłuższej (urlopowej) przerwie :)
    Urlop się nam super udał, ale za to dziś mam sądny dzień. OD początku ciąży witałam się z toaletą 6 razy - w tym 4 razy dzisiaj, a pwnie to nie koniec. Trochę wg mnie późno na mdłości, więc zaczyanm się zastanawiać czy czymś się nie zatrułam :( i trochę się martwię :( Choć jadłam to samo co inni.
    Narazie próbuję wsunąć jogurcik, choć robię to bardzo powoli.

Dawno was nie czytałam z racji urlopu, a nadrabiać tylu stron wybaczcie ale mi się nie chce - czy was męczą jeszcze mdłości, czy to racej u mnie cos gorszego :(

Mi zdarzyło się wczoraj przed śniadaniem przywitać z toaletą, a już kilka tygodni tego nie musiałam robić

Aniołek 03.2016 <3
  • m@rtynka Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milagro wrote:
    Ja jeszcze sie dopytam co do tych legginsów. Swój normalny rozmiar zamawiałyście? Z tego co pamietam to MatyldaG zamawiała i ktos jeszcze ;)

Ja też zamawiałam M, czyli taki jaki noszę normalnie.

Anuschka mój mąż bardzo lubi swoją pracę, ja spotykając się z nim wiedziałam na co się pisze. Więc z jednej strony jest trochę smutno jak go nie ma, a z drugiej nie mogę mu zabronić robić to co lubi i sprawia mu przyjemność. Choć, wiem że jemu też czasami jest ciężko.

Fipsik chyba na zakładki są te body, bo na obrazku nie widać, żeby miały napki.:-)

17u93e5ep5g57u5f.png
  • taka_ja Ekspertka

Wysłany: 19 września 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_ wrote:
    Dziewczyny a Wy na połowkowe wybieracie się do swoich ginkow czy umawiacie się gdzieś indziej? Bo ja chyba umowie się do jakiegoś z lepszym sprzętem bo mój niby ma dobry, ale nie daje żadnych opisów ani nic tylko tak na słowo co widzi to mówi,jakoś wolałabym żeby było to dokładniej zrobione. Mam jakiś niedosyt po usg genetycznym,bo w sumie porównując niektóre wasze wyniki to się tam u mojego za dużo nie dowiedziałam..

Ja ide do swojej. Ona ma rozne magiczne certyfikaty i naprawde super sprzet. Zawsze po wyzycie dostaje jej opis i zdjecia, wiec ja jestem bardzo zadowolona :-)

p19uskjoy20ehkws.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myje głowe i zajadę do tego lidla, mam kawałek, ale trudno. Super te bodziaki. Mam dziś chęć na żeberka bbq wolno pieczone więc i tak muszę ruszyć na miasto :D

Powodzenia na wizytach :D. Ja męża mam do jutra jeszcze tylko, a potem znowu wjazd. Widzę, że delegacje bardzo popularne są :(

• taka_ja Ekspertka

Wysłany: 19 września 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ja wczoraj ogarnialam te leginsy i tez zastanawialam sie czy zamawiac normalny rozmiar... a jak dupka urosnie :-(

p19uskjoy20ehkws.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnuszka wrote:
    Wiesz co nie wiem dokładnie o co pytasz :) Chyba jeszcze aż tak się nie znam i nie rozróżniam :) Zakłada się je przez główkę a między nóżkami mają 3 napki :)

chodzi mi o to co przy szyjce jest.

to jest zapięcie na napki:
    0bfa661b87944020med.jpg

A to są zakładki:

8ece55f6abbad680med.jpg

Pytam jakie są te w Lidlu, bo bardzo nie lubię zakładek. Wyciągają się potem te bodziaki i dzieciak na brzuchu leży z gołą klatką piersiową. Na zdjęciach często jest to widoczne ;) A z napkami zapięte po szyjkę i nic nie widać, nic nie wieje.

Mart_, Englein lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Czarnuszka Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie są na zakładki :)

8599s65gh4yz6p0q.png
  • nataliad Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie lubię zakładek :) Ale jak dziecko ma trochę cialka to zakładki będą ok. Mojej szczupłej córce takie zjezdzaly z ramion.

Co do mdłości to ja miałam straszne ale już mijają. Raz na kilka dni się zdarza. Czasami rano czasami wieczorem. Za to bóle żołądka mnie męczą :(

A na polowkowe moja lekarka wysyła chyba do kogoś innego.

atdcj48amxaz4754.png
    l22n8u69fcsicq3w.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pulpet a też po kilku praniach zjeżdżały jej z ramion. Pewnie dużo zależy od firmy, ale nie chce mi się już sprawdzać, dokupię i tak tylko kilka sztuk i to w tych większych rozmiarach także poszukuję napek :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Czarnuszka Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedzieć z tymi napami co i jak :)

Paolina91 lubi tę wiadomość

8599s65gh4yz6p0q.png
‹‹ 449 450 451 452 453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ