MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
milagro wrote:Zgadza się Matylda mój też twardnieje od dołu ostatnio. Tzn skóra robi się tam taka napięta.
Paskudnie dziś na dworze. Szaro zimno i deszczowo, aż się z łóżka nie chcę wychodzićmilagro, fantasmagoriia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja magnez tez biorę profilaktycznie, ponoć tez jest dobry na szyjkę, wzmacnia ją.
-
Witam w ten pochmurny, smutny dzień.
Pogoda taka, jak na Wszystkich Świętych, tak mi się kojarzy takie zachmurzenie za oknem. A w sumie listopad już niedługo... Zleci... Ehh...
MatyldaG wrote:Hej laseczkimam pytanie jakie macie brzuchy w ciąży? W sensie czy mięciutkie czy takie twardsze napięte? Mi przez ostatnie dwa dni trochę go wybilo i wydaje mi się bardziej twardy niż zwykle nie wiem czy to normalne?
Zastanawiałam się jakiś czas temu, czy mój jest taki z przejedzenia czy to już "to", no bo jeszcze może za wcześnie. No ale czuję, że jest "inny", więc myślę, że to Bąbelek robi sobie miejsce -
MatyldaG wrote:A czy to prawda że powinno się przytyć przynajmniej 5 kg więcej (oprócz wagi dziecka, wód plodowych, łożyska) żeby mieć odpowiednią laktacje i karmić piersią? Gdzieś mi się obiło o uszy ze kobiety które mniej przytyja nie mają potem pokarmu?
O to ciekawa teoria.. W takim razie ja po porodzie będę mogła wykarmic cały oddział jak w takim tempie będę tycw sumie 3kg na miesiąc tyje
tylko niewiem skąd z takich małych cyckow tyle mleka poleci
milagro, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Misia nie wiem czy to prawda ale takie m ie doszły ploty :p i ponoć wielkość cycow nie ma znaczenia bo i małe o duże maka tyle samo tych kanalikow mlecznych
misia_, Klarcia, kr0pka lubią tę wiadomość
-
misia_ wrote:O to ciekawa teoria.. W takim razie ja po porodzie będę mogła wykarmic cały oddział jak w takim tempie będę tyc
w sumie 3kg na miesiąc tyje
tylko niewiem skąd z takich małych cyckow tyle mleka poleci
Misia czasem z tych mniejszyc cyckow jest więcej pokarmu niż z tych dużychmisia_, MatyldaG, Magdzia88, kr0pka lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualny
-
Czirisz jeśli bardzo chcesz 3D to zrób
60 zł to aż tak wielkie pieniądze nie są. Ja przed świętami Bożego Narodzenia będę robiła 4D. Zwykle na wizytach u gina mam zwykłe 2D ale chce mieć też tak dla siebie pamiątkę z 4D, wtedy też dziecko będzie, że tak powiem bardziej wyraźne już
Więcej żadnego 3d ani 4d nie planuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angie 232 przy cholestazie świąd skóry zaczyna się od zewnętrznej strony dłoni i podeszwy stóp. Ty tak masz? To swędzenie nasilało Ci się pod wieczór i w nocy? Wg. mnie powinnaś skonsultować to koniecznie z lekarzem. Może to też być zwykłe uczulenie na coś.
-
Czarnuszka wrote:Angie 232 przy cholestazie świąd skóry zaczyna się od zewnętrznej strony dłoni i podeszwy stóp. Ty tak masz? To swędzenie nasilało Ci się pod wieczór i w nocy? Wg. mnie powinnaś skonsultować to koniecznie z lekarzem. Może to też być zwykłe uczulenie na coś.
Czarnuszka- nic takiego nie mam, czytałam o tym w necie i mi to nie pasuje. Jak sie wykąpałam i naoliwiłam, to przeszło, w nocy cisza, dziś takie łaskotanie, lekkie podswędzanie w różnych miejscach ale delikatnie. Na pewno pogadam z dr, tak dla swojego spokoju, podejrzewam, że może to być brak "czegoś" bo jeszcze nic nie suplementuję..
Szczęśliwa mama Zuzi