MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Englein wrote:Mi tak kiedys polecil lekarz. Jogurt nat maly bez cukruru + 3 lyzki otrab owsianych lub zamiast jogurtu starte jablko lub gotowe jablko ze sloiczka dla dzieci bobovita "zlociste jablka" bez cukru....lub wersja wypasiona:otreby+jogurt maly nat.150g+jablo starte lub to ze sloiczka
Pochlqnialam to na sniadanie lub na drugie sniadanie. Polecam))
-
Martap88 wrote:Bo jak można wypić to się tylko czasem skorzysta a jak nie można i sytuacja sprzyja to chce sie bardziej niż zwykle. Chociaż przyznam że w ciąży jakoś myśleć o alkoholu nie mogę, odrzuciło mnie całkowicie. Matylda współczuje przeżyć nie wskazanie ale co zrobić. Myślała może któraś z was o przeniesieniu się na forum zamknięte? Widzę że coraz bardziej się znamy i moze więcej osób chciałoby podzielić się swoimi sytuacjami a mnie jakoś blokuje i krępuje otwarte forum (juz wcześniej o tym myślałam ale nie chciałam "wyskakiwac"). Mam wrażenie ze ktoś kogo ofivjalnie tu nie ma może mnie kojarzyć po moich danych a nie chciałabym aby wiedział więcej niż powinien. Wiecie o co mi chodzi?
A co proponujesz, żeby gdzie założyć taką zamkniętą grupę? -
Martap88 wrote:Bo jak można wypić to się tylko czasem skorzysta a jak nie można i sytuacja sprzyja to chce sie bardziej niż zwykle. Chociaż przyznam że w ciąży jakoś myśleć o alkoholu nie mogę, odrzuciło mnie całkowicie. Matylda współczuje przeżyć nie wskazanie ale co zrobić. Myślała może któraś z was o przeniesieniu się na forum zamknięte? Widzę że coraz bardziej się znamy i moze więcej osób chciałoby podzielić się swoimi sytuacjami a mnie jakoś blokuje i krępuje otwarte forum (juz wcześniej o tym myślałam ale nie chciałam "wyskakiwac"). Mam wrażenie ze ktoś kogo ofivjalnie tu nie ma może mnie kojarzyć po moich danych a nie chciałabym aby wiedział więcej niż powinien. Wiecie o co mi chodzi?
Ale może jakieś ukryte forum na gazeta.pl? Tam można i tematycznie zrobić i nie wymaga to pracy kogoś jednego hak na innych stronachm@rtynka lubi tę wiadomość
-
zaczęliśmy 5 miesiąc
18 tydzień
w brzuszku KajaMagdzia88, Englein, Athia, Paolina91, Angie 232, Mimi86, kr0pka, czirisz, MatyldaG, Anita12, Fipsik, severi, taka_ja, Nelus, Klarcia, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Martap88 wrote:Na fb? Nie chce nic narzucać to taka luźna propozycja chce zobaczyć co na to reszta. Możemy i tu zostać ale tak swobodnie dla mnie tu nie jest ale też aż tak nie przeszkadza, wystarczy za dużo nie pisac o sobie
Na fb trochę może być nieogarnięcie przez posty, których nie pisz się jedne pod drugim. Tak mi się wydajeAnita12 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Magdzia88 wrote:W moim pregna plus pewnie tez cos tam jest...ale lekarz zaproponowal albo pregne albo femibion.
Czasem warto dokonac wyboru porownujac sobie sklad paru preparatow i wybrac najlepszy dla siebie
Ja porownywalam właśnie trzy, mama dha, pregne dha,i prenatal dha. I najlepszy według mnie okazał się prenatal bo ma najmniej chemii i jedna tabletka zawiera 300 mg tego kwasu, dodatkowo witaminę E i jeszcze ma jakiś jeden kwas chyba omegaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 14:17
-
Oczywiscie bez spiny gdybysmy się zdecydowały to wydaje mi się że byłoby bardziej domowo
a tak na marginesie dlaczego forum na fb rozpadlo się ja jestem tylko na jeszcze jednym z mamami ktore mają dzieci w wieku Oliwiera i z nk przenioslysmy sie na fb i trwa juz wiele lat
-
Martap88 wrote:Oczywiscie bez spiny gdybysmy się zdecydowały to wydaje mi się że byłoby bardziej domowo
a tak na marginesie dlaczego forum na fb rozpadlo się ja jestem tylko na jeszcze jednym z mamami ktore mają dzieci w wieku Oliwiera i z nk przenioslysmy sie na fb i trwa juz wiele lat
Chodzi mi o forum na belly, bo jak by cześć przeszła na fb to tu by się zrobiło pustozrobił by się podział poprostu, no ale można coś pomyśleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 14:26