MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnuszka wrote:Generalnie ja jestem juz na fb na lutowkach I strasznie ciezko tam nadążyć nad wszystkim. Tu lepiej sie czyta I pisze.
Właśnie o to mi chodziło, tutaj mamy kolejno co która pisze, a tam może być trochę chaos... widać to nawet po zwykłych grupach sprzedażowych. Ciężko doczytać nowe posty bo ciągle się stare przewijają. Ale jakieś inne forum, czemu nieEnglein, Paolina91, m@rtynka, taka_ja lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Hejooo
Witam sie w 5 miesiacu! WOW!! Totalne szaleństwo!
Wydaje mi sie, ze od piatku cos bardzo delikatnie czasem bąbelkuje mi w dole brzucha- nie wiem czy to moze byc maluch? To moja pierwsza ciaza na tak dalekim etapie i łozysko podobno na przedniej scianie myslicie ze to moga byc juz ruchy czy sobie wkrecam? Poki co poczulam to moze ze 3 razy, przez chwile, lezac raczej na plecach i bylo naprawde delikatne.m@rtynka, kr0pka, czirisz, Englein, MatyldaG, milagro, Anita12, severi, Magdzia88, misia_, taka_ja, Klarcia, jenny88 lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
A ja wróciłam sobie z krótkiego urlopu na wsi..
te swędzenia ciała o których Wam pisałam wcześniej i potem o nie pytałyście, same minęły. Mogła mieć na to wpływ zmiana wody, kosmetyków, wystarczyło się po kąpieli nasmarować oliwką i skóra się fajnie nawilżyła, więc w razie czego Wam też polecam. Co do cholestazy to przynajmniej wiadomo czego ewentualnie można się spodziewać na późniejszym etapie (choć są wyjątki które łapią to wcześniej).
Ja nic nie biorę prócz kwasu foliowego, w październiku zrobię morfologię i mocz i zobaczę czy wszystko ok.
A mi się trochę dłuży, chciałabym być już na etapie pierwszych ruchów lub być po badaniu połówkowym, żeby zerknąć, czy Zuzi nie wyrósł siusiak..Szczęśliwa mama Zuzi -
Ma pytanie czy ktoras z Was interesowała sie juz wózkami? 6 lat temu miałam wózek Teutonia i zapłaciłam za cały zestaw z baza isofix niecałe 4 tysiące i sprzedałam go po 2 latach wymieniajac na spacerówke mclarena bo zajmowała mniej miejsca:-) Chciałabym kupic teraz jakis fajny,lekki wózek przystosowany dla osoby 160 cm i najchetniej cos tanszego za 2000-2500 za cały komplet jezeli mowa o nowym.Karolina12345
-
Da się stworzyć takie wiadomości które będziemy mieć tylko my, taki jakby chat, mam taki z dziewczynami z ovu. Tylko warunek jest taki ze przynajmniej jedną z nas musiała by mieć wszystkie w przyjaciołach a potem w wiadomościach jak się wybiera do kogo mają być wysłane wpisać je wszystkie i tym samym wiadomość dostaje każda z nas i każda z nas może odpisać wygląda to tak samo praktycznie jak forum. Ale jest w 100% tylko dla nas.
m@rtynka, Czarnuszka, misia_, Englein lubią tę wiadomość
-
Ja Was cały czas przez weekend poczytuję ale niestety jak Wam pisałam tablet mi się zbuntował i chociaż Małżu już go nawet rozbebeszył ale nic nie pomogło
a robienie wszystkiego na telefonie jest trochę upierdliwe mimo, że mam duży
Do tego odbieraliśmy nowy samochód dla Teściowej (a my dostaliśmy jej więc <yey> mamy samochod)
Do tego pies, kino, porządki i jakoś czasu zaczęlo brakować. W ogóle skończył mi się wczorsj płyn do podłóg, pozostałe mycie zrobiłam płynem do mycia naczyn z dodatkiem olejku eterycznego. I przy takim sposobie chyba zostanę
Co do fb - my się z forum staraniowego z ovu wyniosłyśmy na fb i się nic nie zmieniło, no chyba że wręcz na lepsze. Czasem owszem zdarza siè czegoś nie doczytać ale generalnie mamy taki system, że po prostu robimy wątki, gg1, gg2 itp i jak przestajemy dostawać powiadomienia o komentarzach to zaczynamy nowytak naprawdę wièkszość z nas ktoś kto wpadłby na forum i nas znał to by rozpoznał tutaj po postach ale jakoś mi to rybka
jak będzie decyzja żeby gdzieś siè wynieść to można choć jeśli niektore nie mają fb to szkoda to rozwalać. Jakby tutaj dałoby siè zamknąc to faktycznie byłoby najlepiej
W ogole jak mnie łeb dziś napiernicza, eech -
MatyldaG wrote:Da się stworzyć takie wiadomości które będziemy mieć tylko my, taki jakby chat, mam taki z dziewczynami z ovu. Tylko warunek jest taki ze przynajmniej jedną z nas musiała by mieć wszystkie w przyjaciołach a potem w wiadomościach jak się wybiera do kogo mają być wysłane wpisać je wszystkie i tym samym wiadomość dostaje każda z nas i każda z nas może odpisać wygląda to tak samo praktycznie jak forum. Ale jest w 100% tylko dla nas.
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Ja Was cały czas przez weekend poczytuję ale niestety jak Wam pisałam tablet mi się zbuntował i chociaż Małżu już go nawet rozbebeszył ale nic nie pomogło
a robienie wszystkiego na telefonie jest trochę upierdliwe mimo, że mam duży
Do tego odbieraliśmy nowy samochód dla Teściowej (a my dostaliśmy jej więc <yey> mamy samochod)
Do tego pies, kino, porządki i jakoś czasu zaczęlo brakować. W ogóle skończył mi się wczorsj płyn do podłóg, pozostałe mycie zrobiłam płynem do mycia naczyn z dodatkiem olejku eterycznego. I przy takim sposobie chyba zostanę
Co do fb - my się z forum staraniowego z ovu wyniosłyśmy na fb i się nic nie zmieniło, no chyba że wręcz na lepsze. Czasem owszem zdarza siè czegoś nie doczytać ale generalnie mamy taki system, że po prostu robimy wątki, gg1, gg2 itp i jak przestajemy dostawać powiadomienia o komentarzach to zaczynamy nowytak naprawdę wièkszość z nas ktoś kto wpadłby na forum i nas znał to by rozpoznał tutaj po postach ale jakoś mi to rybka
jak będzie decyzja żeby gdzieś siè wynieść to można choć jeśli niektore nie mają fb to szkoda to rozwalać. Jakby tutaj dałoby siè zamknąc to faktycznie byłoby najlepiej
W ogole jak mnie łeb dziś napiernicza, eechdobra teściowa
mojego męża nie ma więc niedziela spokojna dobrze że mam duzego synka jest wspaniały i niezastapiony. Mi jednak jakoś to nie rybka żeby czytali to ci co nie powinni ale tak jak pisałam przecież za dużo nikt mi nie karze pisać
osobiscie tez forum na fb mi odpowiada. Ale jesli nie kazda ma konto to odpada. Pezeciez moze byc i bez zmian.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 19:16
-
Martap88 wrote:Gratuluje nowego nabytku
dobra teściowa
mojego męża nie ma więc niedziela spokojna dobrze że mam duzego synka jest wspaniały i niezastapiony. Mi jednak jakoś to nie rybka żeby czytali to ci co nie powinni ale tak jak pisałam przecież za dużo nikt mi nie karze pisać
osobiscie tez forum na fb mi odpowiada. Ale jesli nie kazda ma konto to odpada. Pezeciez moze byc i bez zmian.
Generalnie bardziej dobry Teściu bo chyba on jej zasponsorowal nowy żebyśmy my ten zabrali. Ale sumie dokladnie w kwestie czyj wklad większy nie wnikaliśmy
Najlepsze było w salonie jak zaczal się smiac, ze my to go tak generalnie coraz mniej obchodzimy, bardziej raczej wnusio/wnusia. Na co moja reakcjà bylo spojrzenie na wypasionego VW Tiguana z tekstem: to wiesz, wnusio chciałby jeździc takimpomarzyć sobie można w końcu
-
Aa, sąsiadka ppdrzucila mi jakiś czas temu parè gazet m jak mama itp. I dzisiaj trafiłam na artykuł o malowaniu pazurow i oprocz tego co już niektore z Was pisały o tym, że zaburzenia krążenia itp rozpoznają po kolorze płytek to jeszcze jedna rzecz byla. Lakieru nie mozna mieć bo zaburza działanie tego czujnika, który zakłada się na palec
I oglądałam dziś (niestety tylko kawałek) dzień dobry tvn o nietypowych imionach.. a tam.. Śnieżyna (wiem, ze jest też Śnieżka), Lawina, Zara.. Żyraf (ale to już akurat znalam) tiaa -
Martap88 wrote:Myślę że to swietna alternatywa, nie wiedziałam że tak można
severi lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Aa, sąsiadka ppdrzucila mi jakiś czas temu parè gazet m jak mama itp. I dzisiaj trafiłam na artykuł o malowaniu pazurow i oprocz tego co już niektore z Was pisały o tym, że zaburzenia krążenia itp rozpoznają po kolorze płytek to jeszcze jedna rzecz byla. Lakieru nie mozna mieć bo zaburza działanie tego czujnika, który zakłada się na palec
I oglądałam dziś (niestety tylko kawałek) dzień dobry tvn o nietypowych imionach.. a tam.. Śnieżyna (wiem, ze jest też Śnieżka), Lawina, Zara.. Żyraf (ale to już akurat znalam) tiaa -
Kropka chodzi Ci o pulsoksymeter? Mam go w domu.. działa na lakierze. Z resztą na stopach nikt nie bada saturacji, więc pedikiur spokojnie można mieć
Jeśli chodzi o przeniesienie się, to jak najbardziej jestem za FB. Można wrzucać fotki bez obawy , że każdy zobaczy. Od 2 lat wrześniówki są na fb i jest lepiej. Nie ma rozgardiaszu, bo jeśli komuś temat z postu nie pasuje, to nie czyta komentarzy a tutaj odniesienia są nawet po kilka stron dalej. Każdy czyta to, na co ma ochotę. I komentarze sa pod danym postem a nie wszędzieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 19:47
-
Edit - Lawinia a nie Lawina :p już trochè lepiej
-
Fipsik wrote:Jeśli chodzi o przeniesienie się, to jak najbardziej jestem za FB. Można wrzucać fotki bez obawy , że każdy zobaczy. Od 2 lat wrześniówki są na fb i jest lepiej. Nie ma rozgardiaszu, bo jeśli komuś temat z postu nie pasuje, to nie czyta komentarzy a tutaj odniesienia są nawet po kilka stron dalej. Każdy czyta to, na co ma ochotę. I komentarze sa pod danym postem a nie wszędzie
Ja też byłabym najbardziej za face'em, jeśli już miałybyśmy się przenosić..
te dziewczyny które nie mają, mogą na poczet forum założyć konto ze swoim nickiem z tego forum , nie podając swojego prawdziwego imienia i nazwiska..
na późniejszym etapie po prostu byłoby wygodniej, zwłaszcza, gdy maluchy się pojawią, wtedy zacznie się 1000 pytań do ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 19:51
jenny88 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Zuzi