MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja biorę pregne plus i dodatkowo kwas foliowy 15mg
Witam w 5 miesiącu
Czy ta promocja w smyku nadal trwa czy tylko wczoraj ?Magdzia88, milagro, Anita12, kr0pka, Klarcia lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Magdzia88 wrote:Englein tez mam z tym problem na poczatku nie umialam rozróżnić. ... Ale no dalej wydaje mi sie ze to jelita i wzdecia mimo ze kupka jest regularnie.. Jedzenie zalega...moze sie nie trawic jak trzeba...
Ja z wyproznianiem nie mialam do tej pory zadnych problemow. Chyba przeprosze sie z moimi otrebami owsianymi i bede jesc codziennie po 3 lyzki. -
Staram sie jesc mniejsze porcje i np lżejsze rzeczy bo jak w ciagu dnia jem wszystko ciezkostrawne... Np na mnie zle dziala kapusta i groch... Wiec ost. Mialam smazona rybe..surowke z kiszonej kapuchy ..ktora z woreczka uwielbiam jesc i zjadlam jej soro i juz z dupy wieczor bo brzuch bolal twardy itd...i mega problem z GAZami...okropienstwo...wieczorami wlasnie po jakims takim jedzeniu. Nawet jablka sa ciezkostrawne czego nie wiedzialam a jadlam je nawet po 2-3 szt dziennie male...ale jednak... No i tego staram sie unikac... Ale cooo zawsze znajdzie sie cos co moze sie za bardzo nie przemielic. Ale dobrze mowisz jakies otreby z jogurtem napewno nie zaszkodza a pewnie pomoga...moze ja tez sobie to postanowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 11:39
-
Magdzia88 wrote:Staram sie jesc mniejsze porcje i np lżejsze rzeczy bo jak w ciagu dnia jem wszystko ciezkostrawne... Np na mnie zle dziala kapusta i groch... Wiec ost. Mialam smazona rybe..surowke z kiszonej kapuchy ..ktora z woreczka uwielbiam jesc i zjadlam jej soro i juz z dupy wieczor bo brzuch bolal twardy itd...i mega problem z GAZami...okropienstwo...wieczorami wlasnie po jakims takim jedzeniu. Nawet jablka sa ciezkostrawne czego nie wiedzialam a jadlam je nawet po 2-3 szt dziennie male...ale jednak... No i tego staram sie unikac... Ale cooo zawsze znajdzie sie cos co moze sie za bardzo nie przemielic. Ale dobrze mowisz jakies otreby z jogurtem napewno nie zaszkodza a pewnie pomoga...moze ja tez sobie to postanowie
Pochlqnialam to na sniadanie lub na drugie sniadanie. PolecamMagdzia88 lubi tę wiadomość
-
unbelmished wrote:No i kaplica. Mam skręconą stope. Jaka to trzeba być lamaga aby idąc do ubikacji skręcić stope. Nienwiem jak teraz bede zajmować się młoda bo chodzić nie mogę a jestem sama bo maz ba 14 do pracy...
-
unbelmished wrote:No i kaplica. Mam skręconą stope. Jaka to trzeba być lamaga aby idąc do ubikacji skręcić stope. Nienwiem jak teraz bede zajmować się młoda bo chodzić nie mogę a jestem sama bo maz ba 14 do pracy...
-
Na szczęście już na skręcenia nie zakładają szyny ani gipsu. Kazali kupić opaskę taka. Bez sensu aby bral na dzisiaj l4 bo już jutro ma wolne a od wtorku na rano (pracuje w czterobrygadowce). Wiec donpoludbia bede leżeć bo młoda w przedszkolu. Tylko dzisiaj jakoś musze przeżyć.
-
ja mialam wczoraj jakis kosmos w domu, bylismy zaproszeni na 40stke kuzyna meza na 20, po 19 maz poszedl pod szybki prysznic i za chwile dzwoni do mnie i mowi ze sie zatrzasnal w ubikacji... probowalismy go roznymi sposobami uwolnic ale nic, przed 20 przyjechal jego brat z zona bo sie mieli z nimi zabrac i a kcji ratunkowej ciag dalszy i dalej nic, a nie chcielismy rozwalac calych drzwi, w koncu podjechalam samochodem pod to okno i skakal z niego na to auto... normalnie zawal mnie prawie chwytal, okna sie nie dalo z drugiej strony zamknac, jeszcze w miedzy czasie ktos dzwonil do mnie z telefonu mojego brata ze ponoc lezy gdzies piany i trzeba go zabrac ehm jakos sobie nie wyobrazalam sama meczyc sie z nim takze musialam zalatwiac mu tranport. Na impreze dotarlismy po 21 i pierwszy raz od kad jestem w ciazy zalowalam ze sie nie moge porzadnie naj..ac
-
chloet wrote:Podrzucam link do analizy składów płynów do higieny intymnej. Myślę, że warto w tym okresie się zainteresować:
http://www.srokao.pl/2014/04/analiza-pyny-do-higieny-intymnej.html
A ja ostatnio gdzieś przeczytałam, że stosowanie płynów do higieny intymnej może mieć związek z zachorowaniem na raka szyjki macicy. I tak czytając po kolei te składy to się nie dziwię i cieszę się, że w życiu tego badziewia nie stosowałam choć nie raz przymierzałam się do kupna.
To jest jednak wrażliwe miejsce i polecam wszystkim używanie zwykłego szarego mydła, nie dajcie sobie wkręcić że te płyny wyrównują poziom ph itp. reklama i jeszcze raz reklama farmacja tak działa.m@rtynka, Czarnuszka, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Położne w Pl po wszelkich gin operacjach polecają mycie typowym szarym mydłem w kostce "biały jeleń" (tym najprostszym bez udziwnien).
Unbelmished współczuję, grunt że lekarz widział.
Oj Matylda to miałaś przeżyciagrunt,że mąż cały
-
Bo jak można wypić to się tylko czasem skorzysta a jak nie można i sytuacja sprzyja to chce sie bardziej niż zwykle. Chociaż przyznam że w ciąży jakoś myśleć o alkoholu nie mogę, odrzuciło mnie całkowicie. Matylda współczuje przeżyć nie wskazanie ale co zrobić. Myślała może któraś z was o przeniesieniu się na forum zamknięte? Widzę że coraz bardziej się znamy i moze więcej osób chciałoby podzielić się swoimi sytuacjami a mnie jakoś blokuje i krępuje otwarte forum (juz wcześniej o tym myślałam ale nie chciałam "wyskakiwac"). Mam wrażenie ze ktoś kogo ofivjalnie tu nie ma może mnie kojarzyć po moich danych a nie chciałabym aby wiedział więcej niż powinien. Wiecie o co mi chodzi?
Magdzia88, MatyldaG, Anita12, Fipsik, severi, taka_ja lubią tę wiadomość