MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MatyldaG wrote:Da się stworzyć takie wiadomości które będziemy mieć tylko my, taki jakby chat, mam taki z dziewczynami z ovu. Tylko warunek jest taki ze przynajmniej jedną z nas musiała by mieć wszystkie w przyjaciołach a potem w wiadomościach jak się wybiera do kogo mają być wysłane wpisać je wszystkie i tym samym wiadomość dostaje każda z nas i każda z nas może odpisać wygląda to tak samo praktycznie jak forum. Ale jest w 100% tylko dla nas.
to by było spoczkobo z tym fb to ok, ale czy np ktoś będzie brał na poważnie jak będę pisać z fikcyjnego konta?
m@rtynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia_ wrote:to by było spoczko
bo z tym fb to ok, ale czy np ktoś będzie brał na poważnie jak będę pisać z fikcyjnego konta?
jak dołączysz do naszej grupy to będziemy wiedziały, że to Ty
z resztą, jak już powstanie nasza stronka na fb, to wrzuci się tu link i będziemy po kolei dołączały
niech się wszystkie wypowiedzą i pomyślimy..Szczęśliwa mama Zuzi -
misia_ wrote:to by było spoczko
bo z tym fb to ok, ale czy np ktoś będzie brał na poważnie jak będę pisać z fikcyjnego konta?
niektóre wrześniówki mają fikcyjne konta, założone tylko dla nas i każdy wie, że to one z BBF. Jakby nie patrzeć każda z nas tutaj może mieć fikcyjne konto. Ja mogę nie mieć dzieci, nawet nie być w ciążyBa, może nawet mam jajka
milagro, severi, Marynia991, nataliad, Natka9029, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Angie 232 wrote:jak dołączysz do naszej grupy to będziemy wiedziały, że to Ty
z resztą, jak już powstanie nasza stronka na fb, to wrzuci się tu link i będziemy po kolei dołączały
niech się wszystkie wypowiedzą i pomyślimy..
Lepiej nie dawać na forum, bo tutaj każdy może czytać. Ktoś, kto założy grupę na fb (najlepiej tajną, tak by nikt z naszych znajomych nie czytał co piszemy, nie widział nawet, że grupa istnieje) na priv podałby każdej z nas tutaj dojście do grupy na fb. Tak by nikt nieproszony nie wcisnął się, że niby ja to ja.MatyldaG, anuschka lubią tę wiadomość
-
No wlasnie nie nie nie, jak tu będzie link to każdy będzie mogł dolączyć, tak samo z jakiegoś fake'owego konta
my sobie na ovu wysylałysmy w prywatnych wiadomościach, a generalnie to zaczęlo się od tego, że wysylałysmy sobie po prostu linki do profili więc każda wiedziała z kim ma doczynienia
a potem już stworzyłyśmy grupę
Zawsze każda z nas może stworzyć nowe konto z nikiem jak tutaj choć w aplikacji chyba nie da się pogodzic 2 kont ale przynajmniej dalej tak samo anonimowoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 20:08
-
Angie 232 wrote:jak dołączysz do naszej grupy to będziemy wiedziały, że to Ty
niech się wszystkie wypowiedzą i pomyślimy..
ahaś no to luzikWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 20:12
-
Fipsik wrote:Lepiej nie dawać na forum, bo tutaj każdy może czytać. Ktoś, kto założy grupę na fb (najlepiej tajną, tak by nikt z naszych znajomych nie czytał co piszemy, nie widział nawet, że grupa istnieje) na priv podałby każdej z nas tutaj dojście do grupy na fb. Tak by nikt nieproszony nie wcisnął się, że niby ja to ja.
Macie rację dziewczyny, nie pomyślałamSzczęśliwa mama Zuzi -
unbelmished wrote:Mnie to obojętne gdzie będziemy pisać. Nikt nie wie ze ja to taka czy inna osoba. Ale jak chcecie możemy się przenieść gdzieś na bardziej prywatny teren.
Pisać można wszędzie. Problem się pojawia, gdy się dzieci urodzą i będziemy chciały dodawać zdjęcia. Tutaj może wejść każdy, łącznie z pedofilami. Także moich dzieci zdjęć tutaj nie wrzucę. A fajnie jak można sobie pooglądać dzieciaczki, jak dorastają, itd.MatyldaG, Angie 232, severi lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Dlaczego całkowicie? Fikcyjne konto tez nie wchodzi w grę?
Niestety całkowicie nie.
Ja w ogóle nie umieszczam zdjęć dziecka w sieci, nawet na zamkniętych grupach. Za dużo nieodpowiedzialnych ludzi siedzi w necie
Ale tak jak pisałam wcześniej, mną się W ogóle nie przejmujcie. Ją będę i tak zaglądać tutaj na belly, bo mi się dobrze tutaj pisze.Anita12 lubi tę wiadomość
-
No ja ogólnie też nie planuję za bardzo wrzucać fot, na fb owszem ale przede wszystkim nie w ilościach hurtowych, nie golasow no i tylko dla znajomych, obcych tam nie mam (choć wiadomo - pewności nigdy nie można mieć jakie ktoś ma ekhem.. zainteresowania)
Mam jedną znajomą zza granicy, animatorka z hotelu, ma chyba z 1000 osob na fb, dawnych gości - stałych klientow hotelu itp.. dwójka dzieci.. nin stop gołe dzieci w basenie, gołe dzieci jedno na nocniku drugie na Wc, koleżanka dzieci przyszła się bawić - bawią się gol a tam.zdjęcia.. nie ogarniam.. dla mnie to totalna głupota, brak odpowoedzialności i totalny brak szacunku dla wlasnego dzieckam@rtynka, Anita12, Angie 232, severi lubią tę wiadomość
-
Ja też będę sobie tutaj zaglądać
bardzo mi się tu podoba. Szczerze mówiąc nie lubię zmian a poza tym nie przepadam za fb. Owszem istnieję tam, zaglądam ale rzadko. A w grupach to wogóle jakoś mi się nie podoba. Tutaj bardziej to wszystko ogarniam
m@rtynka, coffee lubią tę wiadomość
-
A może zróbmy po prostu na próbę naszą stronkę na face..
zobaczymy, czy będzie nam lepiej, jak nam się będzie pisało i każda będzie miała wybór gdzie jej bardziej odpowiada, tym bardziej, że niektóre już wiedzą, że zostają tu..
przecież nie musimy znikać zupełnie z belly..
myślę, że to po prostu wyjdzie "w praniu"Fipsik lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Zuzi