MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie w DDTVN mówią o edukacyjnych zabawkach.
I wychwalają LEGO Duplo.
Wracając do wczorajszego tematu prezentu.
taka_ja, może taki zestaw Lego byłby dobrym pomysłem?
Tylko uwaga, jak już zaszczepisz w małym miłość do Lego, to to zostaje na całe życie
Mój Mąż uwielbia budować z klocków do tej porytaka_ja lubi tę wiadomość
-
Natka9029 wrote:Czesc:) chyba nebedzie tak zle.
Ostatnio bylam w H&m i C&A i maja ciuszki nawet od 46 wiec takie maciupkie:) i napenwo cos znajdziesz. Jesli nie W stacjonarnych sklepach szukaj na sklepach internetowych jest tego duzo:)
A pozatym twoje dziciaczki nie musza byc takie malutkie.
Moja kolezanka uordzila niedawno blizniaki kazdy po 3,5 kg
a wiecie ile w ciazy przytyla? to byl hit 9kgtakie "dorodne" dzieciaki i tylko 9 kg na plusie
Ja ostatnio przechodze jakis okres schizowy strasznie sie boje ze przez moje cisnienie poloza mnie do szpitala duzo wczesniej a nie wiem jak mój maz to wszystko ogarnie... -
Czarnuszka wrote:Też nie chce mi się w to wierzyć. Same dzieci 7kg, wody płodowe ok 2kg a gdzie macica, łożysko, objętość krwi, gruczoły piersiowe?
-
monia w sumie promocja byla przedwczoraj i wczoraj ale w sumie wlasnie weszlam patrze zw ceny nadal sa nizsze o pol lecialam Wam napisac a tu Ty mowisz ze w koszyk wskakuje normanie. Hmmm. Moim zdaniem jesli mieli przerwę techniczna kilka godzin to powinni przedluzyc akcje. Kto wie czy sami sobie przerwy technicznej specjalnie nie zarzadzili bo spanikowali ze tyle osob wykupi im rzeczy taniej... Kiedys byla taka akcja chyba -59% na pewnej stronie z rzeczami do paznokci taka sama walka jak na smyku wczoraj i strona padla. Firma podeszla do tego profesjonalnie i przedluzyla akcje.11.02.2016r Aniołek
-
ata89 wrote:Właśnie w DDTVN mówią o edukacyjnych zabawkach.
I wychwalają LEGO Duplo.
Wracając do wczorajszego tematu prezentu.
taka_ja, może taki zestaw Lego byłby dobrym pomysłem?
Tylko uwaga, jak już zaszczepisz w małym miłość do Lego, to to zostaje na całe życie
Mój Mąż uwielbia budować z klocków do tej pory
mój ma nawet kartę LEGO VIPniestety (albo na szczęście) u nas w PL nie honorują
-
nick nieaktualnyMi się wczoraj udało zamówić parę ciuszków ze smyka z odbiorem w sklepie ale dziś mi przysłali,że nie ma jednej rzeczy....takiego najładnieszego rampersa ;p buuu
a co do termometrów to najlepsze opinie mają Termometry elektroniczne bezdotykowe na podczerwień...używa ich się również w szpitalach, są droższe ale podobno rewelacyjne. Można takim termometrem zmierzyć temp. wody w wannie, temp. przedmiotów itd. Ja osobiście nie wyobrażam sobie mierzyć temp. dziecka w pupieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 10:32
-
blekitna wrote:Hmmm mówicie o promocji w lilu, że będzie a ja żadne nie widzę. Gdzie wy to wyczaiłyście? Teraz w leclerc sa body za 7,99 zł stałam się własnie posiadaczka jednego. Są też półśpiochy. Jak to powiedziała Oliwia" gacie dla dużych"
też nie mogłam znaleźć ale jest:
http://gazetka.lidl.pl/28646152-8ee3-41bb-ba94-96de1fd5f1a3/html5.html#/28Dominik
-
nick nieaktualnyEvelin wrote:Witajcie
Jestem w 15tyg, termin na Marzec..
Powiedzcie kiedy dowiedzialyscie sie o plci ???
I czy kazda z Was bedzie robila, badz juz jest "po" polowkowych ??
Pozdr :*
Ja się dowiedziałam na usg prenatalnymI jestem zapisana na połówkowe już.
-
Evelin wrote:Witajcie
Jestem w 15tyg, termin na Marzec..
Powiedzcie kiedy dowiedzialyscie sie o plci ???
I czy kazda z Was bedzie robila, badz juz jest "po" polowkowych ??
Pozdr :*
ja niestety jeszcze nie znam płci, dzidziuś się ustawia tyłem i nic nie widać ale może we wtorek się dowiem i wtedy zostanę zapisana na połówkowe.Dominik
-
ata89 wrote:LEGO VIP? A co to takiego? A może lepiej nie będę mojemu nawet wspominać
https://shop.lego.com/pl-PL/VIP
jestem w szoku, wg tego honorują. a babka w oficjalnym sklepie lego nam powiedziała, że nie.. ciekawe..
Lego fajna rzecz.. tylko gdyby nie te ceny..1000 zl za klocki? OK, takie już wypasione.. co nie zmienia faktu, że cena zabójcza -
malaczarna07 wrote:ja niestety jeszcze nie znam płci, dzidziuś się ustawia tyłem i nic nie widać ale może we wtorek się dowiem i wtedy zostanę zapisana na połówkowe.
Ja na wizycie za tydz, bede w tym samym tyg i dniu, co Ty teraz wiec bede dobrej mysli -
nick nieaktualny