MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MatyldaG wrote:Hehe tez czekałam w kolejce potem chciałam kupić dwa kombinezony na zimę i jak dodawałam do koszyka to nagle znikały chyba z 10 razy próbowałam wkoncu się udało przelew poszedł a ze strony napisali mi ups coś poszło nie tak a kasa ściągnięta z konta wiec ciekawe co to będzie :p
To chyba dam sobie spokoj...
No to bardzo ciekawe Matylda, moze poprostu przeciazenie a zamowienie pojdzie. Masz jakies potwierdzenie przujecia albo odrzucenia zamowienia? -
taka_ja wrote:To chyba dam sobie spokoj...
No to bardzo ciekawe Matylda, moze poprostu przeciazenie a zamowienie pojdzie. Masz jakies potwierdzenie przujecia albo odrzucenia zamowienia? -
No ja tez czekałam w kolejce potem dwa razy miałam UPS... ale udało mi sie zamówić jeden pajac ocieplany
na maila przyszło potwierdzenie wiec mam nadzieje ze bedzie ok
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mi się udało zrobić całkiem duże zamówienie w Smyku ale wybrałam opcje dostawy do sklepu i płatność też w sklepie
podobno już kiedyś była taka akcja i też serwery im padały ... szkoda że nie uczą się na swoich błędach i nie przygotuja takiej akcji porządnie
-
dziewczyny 6.10 i 10.10 w lidlu znowu ciuszki dzieciece
A ja mam wizyte w poniedzialek 3.10 i doczekac sie nie moge
Moze juz dowiem sie jakiej plci jest moja fasolka:) wsumie to juz dorodna pomaranczaMimi86, m@rtynka, taka_ja, kark, severi, Czarnuszka, Dziunka, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja znowu nadrabiałam Was z rana bo wczoraj przez ten łeb po prostu padłam i zasnęłam.. odkurzyłam tylko na szybko szczotą mieszkanie i zamieniłam się w warzywko kanapowe
dobrze, że małzu chociaż obiad zrobił
-
Hej,
a ja wczoraj wyjątkowo miałam dużego powera i zrobiłam gar leczo i w miarę ogarnęłam graciarnię - przyszły pokój małego/małejtrzeba go zacząć odgruzowywać
i zaszalałam w zeszłym tygodniu i pokupowałam sporo ciuszków na allegro i stwierdziłam wczoraj jak je już ogarnęłam, że chyba ich już starczy, jeszcze pożyczę od kuzynki kombinezonik taki grubszy i już
może z jedną czapeczkę jeszcze kupię
Dominik
-
Ja chyba zacznę jednak jak będziemy znali płeć.. mam nadzieję,że na połówlowych juz się wyjasni
szczegolnie, że od cholery ciuszków po bratanku czeka więc bez sensu byloby kupowac wszystko nowe. No ale jak się okaże, że dziewucha to będzie co kupowac
U nas pokoj dziecięcy też jest graciarnią poki co..kompututer, rower, orbitrek, pilka do ćwiczen, leżak, suszarka i tona ciuchow, wszystkie mozliwe segregatory z dokumentami.. jak pojde na L4 to muszę to zacząc ogarniać w końcu szczegolnie, ze chcemy ten pokoj pomalowac jeszcze -
Też musimy się kiedyś zabrać za odgruzowanie pokoju bo służy na razie jako składzik i biuro. Ale jakoś ciężko mi się do tego zebrać.
Ja za chwilkę idę na wizytę nowej do położnej (byłam u niej na jednej zapoznawczej wizycie). Zobaczymy co będzie miała do powiedzenia. A za tydzień wizyta u nowej lekarki bo też zdecydowałam lekarza zmienić.
-
ja swój będę dopiero po macierzyńskim wykorzystywać
ewentualnie jakby teraz prywatnie nie dała mi zwolnienia to moze wezme urlop i doczekam do wizyty u swojego.. niby chętny nie był ale jak już pytał sam czy nie potrzebuję no to chyba da
wracając do tematu reakcji na wieść o ciąży.. rozmowa sprzed chwili z kuchni firmowej:
- Martaaa, plotki po firmie chodzą.. zdementuj je
- noooo, nie mogę zdementować
- jeeeej, chciałooo Ci się??
także takMatyldaG, m@rtynka, nataliad, kark, Mart_ lubią tę wiadomość
-
A te ciuszki w Lidlu to nie wszystkie od 10go są? Ja dziś mam wizytę o 16,30 ciekawe co się dowiem nowego
m@rtynka, severi lubią tę wiadomość
-
Tez mam do pomalowania pokój dla maluchów i do zabudowania wnęki na szafę dla nich ale to chce zrobić wszystko przed 1 listopada żeby potem spokojnie juz wszystko zbierać i nie balaganic na święta
-
malaczarna ja po wczorajszym zamowieniu w Smyku tez bede juz miala prawie wszystko na poczatek. Siostra meza ma rocznego chlopca wiec tez od niej jakies ciuszki beda (fakt ze od urodzil sie w czerwcu wiec bardziej letnie rzeczy z tych najmnijszych ale body to body). Mi zostanie dokupienie jakichś czapeczek, skarpetek, moze jakichs bluz czy sweterkow jako drugiej warstwy a poza tym zostaje kosmetyczna wyprawka no i wózek i lozeczko ale to raczej pozniej.11.02.2016r Aniołek
-
Natka9029 wrote:dziewczyny 6.10 i 10.10 w lidlu znowu ciuszki dzieciece
A ja mam wizyte w poniedzialek 3.10 i doczekac sie nie moge
Moze juz dowiem sie jakiej plci jest moja fasolka:) wsumie to juz dorodna pomarancza
kurcze ja na stronie lidla nie widzę tych ciuszków... mam tylko do 8ego października..Dominik