MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
hej
odebrałam dzisiaj paczkę ze Smyka. Zamówiłam kombinezon 56 i 3pak bodziaków... i chcę Wam powiedzieć, że trochę się zestresowałam że kombinezon może być za mały po tym co pisalyscie... ale na metce jest rozmiar 56 i zakres 50-68... więc super
poza tym porównałam rozmiar z moim siostrzeńcem który aktualnie wkracza w rozmiar 68 i jest dopasowany... kamień z serca... 70cm dziecka raczej nie urodzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 17:54
Mimi86, Anita12, Klarcia lubią tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Dziewczyny niedługo nasze maluchy zaczną słyszeć dźwięki z zewnątrz, będziecie puszczać im jakaś muzykę lub czytać książki?
czy ważne jest co się czyta czy chodzi o zapamiętywanie głosów? Bo mój mąż wymyślił ze będzie czytać na głos książkę Błaszczykowski :p
Będę czytać, choćbym nawet zapomniała to córka mi przypomni, bo chce żeby jej czytać W ciągu dnia i na noc. A co do muzyki to pewnie też będę maluchowi puszczać -
Ja też planuję czytać
za to mój maz zapowiedział jeszcze na etapie starań, że będzoe do brzucha puszczać Metallice
Jeeezu jak mnie łeb napierdziela od kilku godzin.. -
nick nieaktualnytaka_ja wrote:Mnie od wczoraj wieczorem. Cos w tym musi byc...
dokładnie, ja od wczoraj wieczorem tak samow nocy myślałam ze zwariuję
dziewczyny dzięki za przepis na szatańską miksturę, juz dziś jest dużo lepiej, ale nie dam rady wypić tego drugi raz;p
m@rtynka, Natka9029 lubią tę wiadomość
-
hej, balladyna wspolczuje promotorki masakra jakas
anushka biedny piesioduzo zdrowka dla niego. Ja tez nie mam za wesolo z psinką
po sterylizacji okazalo sie ze zatkal jej sie woreczek zolciowy i zolc nie chce wychodzic wątroba powiekszona wiec jest na lekach, nage zczela mi do tego wszytskiego kulec i okazalo sie ze zerwala wiezadlo i czeka ja operacja
11.10 ma operacje a do tego czasu musimy podleczyc wątrobe (oby znow po znieczuleniu nie siadla)
Czarnuszka euthyrox jest biezpieczny ja biore od jakis 2 lat.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
MatyldaG wrote:Dziewczyny niedługo nasze maluchy zaczną słyszeć dźwięki z zewnątrz, będziecie puszczać im jakaś muzykę lub czytać książki?
czy ważne jest co się czyta czy chodzi o zapamiętywanie głosów? Bo mój mąż wymyślił ze będzie czytać na głos książkę Błaszczykowski :p
Pogodno już słyszą na tym etapie.
Ja nie będę specjalnie czytać i mówić do dziecka bo wychodzę z założenia że skoro mówię cokolwiek to słyszy mój głos i się przyzwyczaja a czytam książki mojej córce więc automatycznie dziecko w brzuchu też słucha. Bardziej mnie martwi jak moja złośnica płacze i krzyczy mi tuż nad brzychem, nie chce żeby się balo hahahaha ale co tam niech przyzwyczaja się do siostry -
ja nie wiem sama czy czuje ruchy
od 2 dni czuje jakies niby pykanie jak sie poloze ale bardziej stawialabym na jelita.
jutro rano ide na krewke i siury oddac a we wtorek 04.10 mam wizytemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Czarnuszka wrote:Magdia88 dzięki bardzo
No nic wzięłam tabletkę. Przed ciążą TSH też miałam w normie. Widocznie teraz w ciąży się coś ujawniło. I może dlatego tak mi włosy wypadają.
I kolezanka dobrze zwrocila uwage tabsy obowiazkowo z rana najlepiej godzine przed jedzeniem..ale wystarczy pol godziny ale te pol to obowiazkowe!!!! I nie mlekiem czy sokiem popijasz tylko zwykla woda... Bylam u dobrego endo. A nawet nie wiedzialam ze to tak wazne !
Juz sie do roznych nalazilam...az trafilamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 20:06
Czarnuszka lubi tę wiadomość
-
Crisperss wrote:Hej
hej
odebrałam dzisiaj paczkę ze Smyka. Zamówiłam kombinezon 56 i 3pak bodziaków... i chcę Wam powiedzieć, że trochę się zestresowałam że kombinezon może być za mały po tym co pisalyscie... ale na metce jest rozmiar 56 i zakres 50-68... więc super
poza tym porównałam rozmiar z moim siostrzeńcem który aktualnie wkracza w rozmiar 68 i jest dopasowany... kamień z serca... 70cm dziecka raczej nie urodzę
Pokaz jaki kupilas11.02.2016r Aniołek
-
-
taka_ja wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc44341138ae.png
A mi takie cuda na smyku napisali