MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no i u mnie i mojego K jakieś resztki klocków i masa figurek się wala gdzieś na strychach, będzie trzeba zabrać
-
nick nieaktualny
-
malotka wrote:Co do lego, syn męża dostał dwa lata temu na urodziny zestaw, taki ogromny. Do tej pory nawet z pudełka nie wyjął, bo "lego jest dla dzieci". Ma 9 lat... Aż mi się smutno zrobiło wtedy, bo sama bym to lego złożyła.
Pfff lego jest dla wszystkich
-
a ile ubranek, pieluch, butelek, kosmetyków... ojoj...misia_ wrote:Oglądałam w wiadomościach wczoraj
super 3 nianki potrzebne 
a ubranka, tak jak pisze kr0pka: może kolorystycznie nie są określone, ale wzorki, czy aplikacje na nich już tak: samochodzik, lub kwiatek.
Heh, ale pamiętam jak moja siostra stwierdziła: Jak Maleństwo będzie trzeba przebrać, to nie będę zwracać uwagi czy ubranko, które jest pod ręką ma misie, kwiatki, paski, czy samochodziki. Ważne, że jest czyste i wygodne dla Maleństwa.
Evelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalotka wrote:Strona smyka to trzeci dzień działa strasznie, nawet nie próbuję już nic kupować, bo tylko się wkurzam.
ja wczoraj "ustawiłam się" w internetowej kolejce do sklepu ale jak mi pokazało 40 min to, aż bałam się pomyśleć ile potrwałyby zakupy, wiec wyszłam ;p
tak jak pisałyście wcześniej szkoda ze nie uczą się na wcześniejszych błędach ;p -
ja wyleczylam goracymi herbatami z soku z malin cytryny i miodu, plus syrop z cebuli, na noc pilam tez mleko z miodem i maslem, plukalam 2 razy dziennie woda z sola. Ale trzymalo mnie ponad tydzienchloet wrote:dziewczyny, co stosować na ból gardła w ciąży?
chloet lubi tę wiadomość
-
A rano, koło 7 było wszystko ok;) ale ja nie kupuje nic nowego bo tyle ciuszków dostane od siostry i przyjaciółki, że najpierw zobacze co dostane i dokupie tylko to co będzie brakować. Jedynie kupuje w lumpeksach bo tam nie żal mi pieniędzy na ciuszki za 2-3 złmalotka wrote:Strona smyka to trzeci dzień działa strasznie, nawet nie próbuję już nic kupować, bo tylko się wkurzam.

-
MatyldaG wrote:ja wyleczylam goracymi herbatami z soku z malin cytryny i miodu, plus syrop z cebuli, na noc pilam tez mleko z miodem i maslem, plukalam 2 razy dziennie woda z sola. Ale trzymalo mnie ponad tydzien
dziękuję, póki co praktykują herbatę z sokiem malinowym, na noc odważę się na mleko z czosnkiem
-
hej a ja wczoraj byłam na badaniach u mojej gin i potwierdziła mi chlopaka !!
wiec bardzo sie ciesze bo to moje marzenie pierwszy synek
Zreszta mojego męża tez!
odebralam tez wyniki prenatalnych i na szczescie wszystko ok
tylko podobno mam problem z lozyskiem jest nadal dosc nisko i trzeba je obserwowac czy podejdzie do góry
a narazie mam sie oszczedzac
a czy ktoras miala taki problem?
MatyldaG, nataliad, Angie 232, Vaina, Klarcia, Z., kr0pka, Anita12, Fipsik, taka_ja, czirisz, severi, Mimi86, Englein lubią tę wiadomość

-
spokojnie jeszcze ma czas Ci sie podniesc do góry to łożyskomonia99 wrote:hej a ja wczoraj byłam na badaniach u mojej gin i potwierdziła mi chlopaka !!
wiec bardzo sie ciesze bo to moje marzenie pierwszy synek
Zreszta mojego męża tez!
odebralam tez wyniki prenatalnych i na szczescie wszystko ok
tylko podobno mam problem z lozyskiem jest nadal dosc nisko i trzeba je obserwowac czy podejdzie do góry
a narazie mam sie oszczedzac
a czy ktoras miala taki problem? -
Hej. Okropna pogoda od rana, nic się nie chcę i głowa pęka

Co do termometru mamy w domu taki na podczerwień. Ostatnio się sprawdził jak córka miała gorączkę. Też ma tryb mierzenia temperatury otoczenia itp. Z ciekawości zmierzylam temperaturę wody w wannie i pokazywał w miarę ok
Co do ubrań to ja poza tymi dwoma parami spodenek z Lidla i jedna para skarpetek nic jeszcze nie kupuję. Wolę poczekać aż się dowiem co będzie, mam nadzieję że może we wtorek mi coś powie Pani doktor
i pewnie będzie trzeba pomału umówić na polowkowe ale to już ponoc gdzieś w Poznaniu.
Ja zamiast ubrań cały czas katuje temat wózków, nawet po nocach mi się śnią
haha, dzisiaj mi się śnił ten ekologiczny Greentom 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 12:15