MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no i u mnie i mojego K jakieś resztki klocków i masa figurek się wala gdzieś na strychach, będzie trzeba zabrać
-
nick nieaktualny
-
malotka wrote:Co do lego, syn męża dostał dwa lata temu na urodziny zestaw, taki ogromny. Do tej pory nawet z pudełka nie wyjął, bo "lego jest dla dzieci". Ma 9 lat... Aż mi się smutno zrobiło wtedy, bo sama bym to lego złożyła.
Pfff lego jest dla wszystkich -
misia_ wrote:Oglądałam w wiadomościach wczoraj
super 3 nianki potrzebne
a ubranka, tak jak pisze kr0pka: może kolorystycznie nie są określone, ale wzorki, czy aplikacje na nich już tak: samochodzik, lub kwiatek.
Heh, ale pamiętam jak moja siostra stwierdziła: Jak Maleństwo będzie trzeba przebrać, to nie będę zwracać uwagi czy ubranko, które jest pod ręką ma misie, kwiatki, paski, czy samochodziki. Ważne, że jest czyste i wygodne dla Maleństwa.Evelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalotka wrote:Strona smyka to trzeci dzień działa strasznie, nawet nie próbuję już nic kupować, bo tylko się wkurzam.
ja wczoraj "ustawiłam się" w internetowej kolejce do sklepu ale jak mi pokazało 40 min to, aż bałam się pomyśleć ile potrwałyby zakupy, wiec wyszłam ;p
tak jak pisałyście wcześniej szkoda ze nie uczą się na wcześniejszych błędach ;p -
chloet wrote:dziewczyny, co stosować na ból gardła w ciąży?
chloet lubi tę wiadomość
-
malotka wrote:Strona smyka to trzeci dzień działa strasznie, nawet nie próbuję już nic kupować, bo tylko się wkurzam.
-
MatyldaG wrote:ja wyleczylam goracymi herbatami z soku z malin cytryny i miodu, plus syrop z cebuli, na noc pilam tez mleko z miodem i maslem, plukalam 2 razy dziennie woda z sola. Ale trzymalo mnie ponad tydzien
dziękuję, póki co praktykują herbatę z sokiem malinowym, na noc odważę się na mleko z czosnkiem -
hej a ja wczoraj byłam na badaniach u mojej gin i potwierdziła mi chlopaka !!
wiec bardzo sie ciesze bo to moje marzenie pierwszy synek
Zreszta mojego męża tez!
odebralam tez wyniki prenatalnych i na szczescie wszystko ok
tylko podobno mam problem z lozyskiem jest nadal dosc nisko i trzeba je obserwowac czy podejdzie do górya narazie mam sie oszczedzac
a czy ktoras miala taki problem?
MatyldaG, nataliad, Angie 232, Vaina, Klarcia, Z., kr0pka, Anita12, Fipsik, taka_ja, czirisz, severi, Mimi86, Englein lubią tę wiadomość
-
monia99 wrote:hej a ja wczoraj byłam na badaniach u mojej gin i potwierdziła mi chlopaka !!
wiec bardzo sie ciesze bo to moje marzenie pierwszy synek
Zreszta mojego męża tez!
odebralam tez wyniki prenatalnych i na szczescie wszystko ok
tylko podobno mam problem z lozyskiem jest nadal dosc nisko i trzeba je obserwowac czy podejdzie do górya narazie mam sie oszczedzac
a czy ktoras miala taki problem? -
Hej. Okropna pogoda od rana, nic się nie chcę i głowa pęka
Co do termometru mamy w domu taki na podczerwień. Ostatnio się sprawdził jak córka miała gorączkę. Też ma tryb mierzenia temperatury otoczenia itp. Z ciekawości zmierzylam temperaturę wody w wannie i pokazywał w miarę ok
Co do ubrań to ja poza tymi dwoma parami spodenek z Lidla i jedna para skarpetek nic jeszcze nie kupuję. Wolę poczekać aż się dowiem co będzie, mam nadzieję że może we wtorek mi coś powie Pani doktori pewnie będzie trzeba pomału umówić na polowkowe ale to już ponoc gdzieś w Poznaniu.
Ja zamiast ubrań cały czas katuje temat wózków, nawet po nocach mi się śniąhaha, dzisiaj mi się śnił ten ekologiczny Greentom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 12:15