MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż zawsze się na mnie wkurzał jak młoda była mała, że ubieram ją w neutralne kolory. A ja po prostu nie chciałam, żeby była ubrana typowo na różowo. Dziewczyny teraz też się ze mnie śmieją, że następne dziecko będzie miało dużo rzeczy po córce.
Ja właśnie dzisiaj byłam kupić młodej koazki i niestety wybór ograniczony bo wszystko jest różowe!!! Maskara, ale udało się znaleźć w ciemnym kolorze
Strona Smyka jeszcze około 11 chodziła w miarę dobrze, bo kupiłam body z Kubusiem Puchatkiem i takie spodenki ze stopkami, jeszcze były na przeczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 13:31
-
Evelin wrote:Witajcie
Jestem w 15tyg, termin na Marzec..
Powiedzcie kiedy dowiedzialyscie sie o plci ???
I czy kazda z Was bedzie robila, badz juz jest "po" polowkowych ??
Pozdr :*
Ja poznam płeć w 21 tyg tj 12.10. Wtedy mam polowkoweEvelin, Marrtusia, kark lubią tę wiadomość
-
Moja córka lubi kolor różowy i ma różowe ciuchy, ja zresztą nic do tego koloru nie mam. Jednak jak dla mnie to najbardziej jej do twarzy w niebieskim. Ma sporo niebieskich bluzek, swetrów, sukienek.
Evelin - ja płeć wstępnie poznałam w 15 tygodniu, ale teraz kolejną wizytę mam 10.10 i ma mi potwierdzić.
Mi się udało zrobić zamówienie w Smyku z dostawą do sklepu. Zobaczymy co z tego przyjdzie a co nie. Zamówiłam same rzeczy dla córki. Dla malucha jeszcze nic nie kupuję, poczekam na potwierdzenie płci. Jeżeli się okaże, że faktycznie dziewczyna to w pierwszej kolejności i tak będę musiała przejrzeć co po starszej zostało i ewentualnie dokupię tylko to czego będzie mi brakowało. No a jak jednak coś wyrośnie miedzy nogami to trzeba będzie powoli ruszyć z zakupami.
Ps. Też macie niekiedy problemy z dodawaniem tutaj postów? Klikam Wyślij to zamiast wysłać wyrzuca mnie na górę strony a dodanego postu brak...
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cb661717255.jpg
a mi dziś przyszedł kombinezon ze smyka
Na połówkowe nie dostałam jeszcze skierowania mam nadzieję że na najbliższej wizycie dostanęm@rtynka, Mart_, kr0pka, taka_ja, Czarnuszka, julllla, nataliad, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
severi wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cb661717255.jpg
a mi dziś przyszedł kombinezon ze smyka
Na połówkowe nie dostałam jeszcze skierowania mam nadzieję że na najbliższej wizycie dostanę
śliczny jest! -
misia_ wrote:Ja mam 27.10 i 3.11 u innego lekarza więc też mam nadzieję że któryś powie nam płeć, bo już bym coś powoli zaczęła ogarniać i przestała schizowac że siedzi tam chłopak
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb435e854221.jpg
To ja sie pochwale. Pierwsza rzecz dla maluszka. Made by mama (i rożek i maluszek)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 16:14
kr0pka, taka_ja, m@rtynka, milagro, nataliad, Anita12, kark, severi, Mimi86, czirisz, Englein lubią tę wiadomość
-
ata89 wrote:masz dwie wizyty, czy dwa badania USG w różnych terminach u różnych lekarzy?
Dwa badania u różnych lekarzy, najpierw u mojego gin prowadzącego z którego nie jestem zbyt zadowolona bo trochę powierzchownie te badania robi i potem u specjalisty -
misia_ wrote:Dwa badania u różnych lekarzy, najpierw u mojego gin prowadzącego z którego nie jestem zbyt zadowolona bo trochę powierzchownie te badania robi i potem u specjalisty
A czy Twój prowadzący lekarz wie, że będziesz mieć też badanie u innego lekarza? Bo ja się zastanawiam, jak to ugryźć.
I ostatnio zaczynam się zastanawiać, czy takie dwa badania w ciągu tak krótkiego czasu są na pewno bezpieczne dla Maluszka? U Ciebie będzie to w odstępie tygodniowym, u mnie 5 dni... -
Mało tu mnie, ale staram się być na bieżąco z postami. 4.10 mam wizytę u gina. Będzie to coś nowego, bo zmieniam lekarza prowadzącego. Stresuję się bo ostatnie usg miałam 3 tyg temu i zaczynam schizować, że coś może być nie tak. Po cichu liczę że dowiem się też jaka płeć. Jestem w 16 tyg, a nie miałam jeszcze robionych badań na toksoplazmozę... Powinnam się martwić, że to już późno? Z badań mam tylko zrobione badania krwi, moczu i chyba na kiłe, no i usg.
-
ata89 wrote:Aha, rozumiem. Mam identyczną sytuację i również dwa badania u dwóch różnych lekarzy.
A czy Twój prowadzący lekarz wie, że będziesz mieć też badanie u innego lekarza? Bo ja się zastanawiam, jak to ugryźć.
I ostatnio zaczynam się zastanawiać, czy takie dwa badania w ciągu tak krótkiego czasu są na pewno bezpieczne dla Maluszka? U Ciebie będzie to w odstępie tygodniowym, u mnie 5 dni...
Ja będę miała 2 badania u różnych lekarzy w ten sam dzień. Jedno prywatnie drugie ma NFZ. Nie ma się czego bać...