MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Witajcie
Jestem w 15tyg, termin na Marzec..
Powiedzcie kiedy dowiedzialyscie sie o plci ???
I czy kazda z Was bedzie robila, badz juz jest "po" polowkowych ??
Pozdr :*
Hej. Ja się wstępnie o płci dowiedziałam na prenatalnych, tydzień później okazało się ze moją ginekolog widzi coś innego niż na prenatalnych (prywatnie). Na połówkowe też się wybieramy
A i oczywiście złożyłam zamówienie w Smyku -
m@rtynka wrote:Hej. Ja się wstępnie o płci dowiedziałam na prenatalnych, tydzień później okazało się ze moją ginekolog widzi coś innego niż na prenatalnych (prywatnie). Na połówkowe też się wybieramy
A i oczywiście złożyłam zamówienie w Smyku
No moja kolezanka do 7go miesiaca myslala, ze bedzie synek a okazalo sie ze dziewunia
I wez tu czlowieku zacznij ubranka kupowackark, m@rtynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evelin wrote:No moja kolezanka do 7go miesiaca myslala, ze bedzie synek a okazalo sie ze dziewunia
I wez tu czlowieku zacznij ubranka kupowac
u mojego szefa było tak samo.. dziewczynka, dziewczynka, jak to powiedział: "już prawie sufit na różowo pomalowany" a tu nagle chłopakEvelin, kark, Mart_, m@rtynka, severi lubią tę wiadomość
-
kr0pka wrote:
Lego fajna rzecz.. tylko gdyby nie te ceny..1000 zl za klocki? OK, takie już wypasione.. co nie zmienia faktu, że cena zabójcza
Zgadzam się, ceny kosmiczne.
Ale Mąż już zapowiedział: czy będzie córeczka, czy synek to i tak Lego będzie podstawą wśród dziecięcych zabawek. Zastanawiam, się tylko, kto będzie się więcej bawił - dziecko, czy tatuśEvelin, kr0pka lubią tę wiadomość
-
malotka wrote:No u mnie robili na wszystkie sposoby to USG, i w jednej pozycji zaświecił czym miał do kamery
Ale za to za cholerę nie chciał się położyć do przezierności, 1,5 h leżałam i czekaliśmy.
mój gin skupił się głównie na zbadaniu tej przyzierności - no ja też usg i przez brzuch i dołem i wychodziłam z gabinetu, łaziłam po korytarzu, jadłam cukierki, wracałam i pukał mi w ten brzuch i pukał i nic, przyzierność jakoś w końcu złapał ale chyba już brakło mu cierpliwości, żeby jeszcze płeć ustalać. i tak go podziwiałam, ja już bym dawno się wkurzyła i zrezygnowałaEvelin lubi tę wiadomość
Dominik
-
kr0pka wrote:u mojego szefa było tak samo.. dziewczynka, dziewczynka, jak to powiedział: "już prawie sufit na różowo pomalowany" a tu nagle chłopak
A z dziewczynką może się zmienić, bo może jeszcze "coś"wyrosnąć...
Heh... Nasi rodzice nie mieli takich problemów. W dniu narodzin mieli największą niespodziankę w życiukark, Englein lubią tę wiadomość
-
ata89 wrote:Hm, a mówią, że jak lekarz określi, że chłopak, to "raczej" chłopak zostanie.
A z dziewczynką może się zmienić, bo może jeszcze "coś"wyrosnąć...
Heh... Nasi rodzice nie mieli takich problemów. W dniu narodzin mieli największą niespodziankę w życiu
Ojj tak, tu sie zgadzam
Ja mam przeczucie co do plci, ale to tylko przeczucie -
Dziewczyny, a słyszałyście o trojaczkach jednojajowych urodzonych we wrześniu w Polsce?
Mama mówi, że teraz jak są takie malutkie, to ich jeszcze nie poznaje i są dla niej identyczne.
Heh, potrójne szczęście
http://www.tvn24.pl/wroclaw,44/opole-trojaczki-jednojajowe-rodzice-zaskoczeni-i-szczesliwi,679654.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 11:09
Evelin lubi tę wiadomość
-
ja z kupowaniem ubranek bez poznania płci nie miałam problemu bo ogólnie mam awersję do różowego, jak będzie córka to raczej będę starała się unikać tego koloru choć wiem, że może to być trudne, bo wszędzie dominuje jeden kolor
Evelin, Englein lubią tę wiadomość
Dominik
-
malaczarna07 wrote:ja z kupowaniem ubranek bez poznania płci nie miałam problemu bo ogólnie mam awersję do różowego, jak będzie córka to raczej będę starała się unikać tego koloru choć wiem, że może to być trudne, bo wszędzie dominuje jeden kolor
nie no ja też zdecydowanie nie planuję ubierać córki (jeśli będzie córka) od dołu do góry w róż, oj nieale nawet jak byłam w TK MAXXXie ostatnio to większość była nawet jeśli kolorystycznie w miare neutralna to np wzorki już mniej bo tu samochodziki tu motylki na przykład
-
nick nieaktualnyMy na początku nie chcieliśmy znać płci, ale potem wyszło, że możliwe, że będzie nowy dom i wtedy nie chcę brać worów i dziewczęcych i chłopięcych ciuchów, tylko część niepotrzebną sprzedać, żeby nie robić na nowym składziku od razu
Evelin, mnie w tej ciąży przeczucie zawiodło
Ja w ciąży z Kajtkiem w 24tc, na wizycie u kardiologa miałam +1kg. Dostałam taki ochrzan i takie kazanie, że przez kolejne 15 tygodni przytyłam 12kg
Z bliźniakami różnie bywa. Chociaż z tego co podczytuję wątek bliźniaczy od 3 lat (hahaha, ale ze mnie maniaczka, ale co zrobię, zawsze marzyłam o chłopcach jednojajowych) to te wcześniej urodzone mają 2-2,5kg, a te później, po 36tc nawet ponad 3kg wychodzą
-
ata89 wrote:Dziewczyny, a słyszałyście o trojaczkach jednojajowych urodzonych we wrześniu w Polsce?
Mama mówi, że teraz jak są takie malutkie, to ich jeszcze nie poznaje i są dla niej identyczne.
Heh, potrójne szczęście
http://www.tvn24.pl/wroclaw,44/opole-trojaczki-jednojajowe-rodzice-zaskoczeni-i-szczesliwi,679654.html
Oglądałam w wiadomościach wczorajsuper 3 nianki potrzebne
-
nick nieaktualny