X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • malaczarna07 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze po południu muszę tu też zdjęcie twarzy mojego małego z wtorku wstawić, też fajnie wyszedł :)

Dominik :)
    16udqqmz4ckx0a7e.png
  • anuschka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia zgadzam się z Tobą.
    Mamuśka nie obraź się, ale jesteśmy na podobnym etapie i chyba wystarczy nam że martwimy się na każdym kroku. Nie musimy sobie dokładać zmartwień :) Tobie też polecam nie czytać takich artykułów, ale jak kto woli :*

Kropka pomyśl, że potem przy dziecku to wgl nie będziesz miała czasu zrobić tego prawka. Może to będzie argument dla twojego męża? :) Znam dużo dziewczyn, które i na końcu ciąży miały egzamin :D

Marrtusia lubi tę wiadomość

Aniołek 03.2016 <3
    Dziewczynka 23.02.2017 <3
    Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 <3
  • malaczarna07 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo teraz spróbuję:

[img]https://na forum.zapodaj.net/thumbs/7cb3848dceb1.jpg[/img][img][/img]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 14:20

Klarcia, Magdzia88, m@rtynka, severi, kr0pka, taka_ja, PetitQa, Anita12, Marynia991, Mart_, czirisz, Englein, kark, borsuk, Marrtusia, Mimi86 lubią tę wiadomość

16udqqmz4ckx0a7e.png
  • maggdax Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark piękne zdjęcie!;) w ogóle to ja uwielbiam te fotki, napawają mnie optymizmem :) ja też wam pokaże moja malutka kruszynie ;) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/776ff25998ad.jpg

Magdzia88, m@rtynka, severi, Klarcia, kr0pka, Czarnuszka, MatyldaG, PetitQa, julllla, Mart_, Angie 232, milagro, czirisz, okano1, Englein, kark, Dziunka, wolfik25, Mimi86 lubią tę wiadomość

xnw4skjoboritegt.png termin wg OM +tydzien
  • malaczarna07 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu mi nie wkleiło bezpośrednio na forum??

16udqqmz4ckx0a7e.png
  • m@rtynka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fotki rewelacja! A ja się zastanawiałam czy decydować się w końcu na połówkowym na 3D. Muszę znowu mieć takie piękne fotki ❤

17u93e5ep5g57u5f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m@rtynka wrote:
    Fotki rewelacja! A ja się zastanawiałam czy decydować się w końcu na połówkowym na 3D. Muszę znowu mieć takie piękne fotki ❤

Mi próbowali robić takie na prenatalnym, ale tak mały szalał, że nie dało się główki ładnie zrobić :(
    Może na połówkowym się uda :)

• monia99 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja odpoczywam bo sie wczoraj trochu przesprzatałam :/
    ja mam dom na wykonczeniowce malowanie panele drzwi itd i trzeba wszystko sprzatac ... ale mam nadzieje ze w listopadzie sie przeprowadze i odpoczne w koncu!

piekne zdjecia ! ja w pn wizyte mam ale bez usg pewnie bo to na nfz a na inne dopiero 3 listopada wiec sobie poczekam i chyba umre z nerwów :/

oar843r8zdpkzcfz.png
  • Anita12 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia88 wrote:
    Ja nawet nie odpalam tego materialu..nie mam zamiaru sie denerwowac i stresowac .... I prosze..moze oszczedzmy sobie wklejania tu takich historii ...ja rozumiem... Ale moze nie kazda chcialaby czytac takie cos...
    U mnie z automatu wlacza sie strach i lęk...
    Masz rację. Popieram Twój apel bo ja też wszystko przeżywam i zaraz się boję. A celowo unikam takich informacji. Forum czytam bardzo dokładnie i gdy trafiam na takie wieści to nie mam już wyboru. Jedynie nie wejść w link. Ale zdążę się nastraszyć.

5djy3e3kz350t8w9.png
    ug37io4p9tkemmkz.png
  • MatyldaG Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne foty dziewczyny :)

Ja w takie linki dla własnego spokoju tez nie wchodzę nie chce na takie rzeczy patrzeć. Ostatnio nawet przestałam fb przeglądać bo jacyś debile dodają straszne zdjęcia i Napisz"amen" bo inaczej coś tam masakra

coffee, okano1 lubią tę wiadomość

Franek i Antek 36+0 2560 i 2710 kg
    UC1Cp1.png
    Endometrioza IV st., problem męski
    17.V.16 crio transfer blastki 411 :(
    18.VI.16 crio bl 321 i bl 2 :) bHCG:9dpt 734 11dpt 1871 biją dwa <3 <3 :)
    Mamy 3 mrożaczki <3

• PetitQa Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne maluszki aż mi serce zmiękło. Cudeńka maleńkie :)

h44eskjohkcqs13a.png mhsvkrhmzn9jf6bm.png
  • unbelmished Ekspertka

Wysłany: 6 października 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama maluje. Nie mam jakas oporu a farba, ktora maluje nie śmierdzi wiec nie ma tragedii. W zasadzie to pokój już pomalowany i trzeba będzie sprzątać jak wszystko wyschnie. Co do wózka to w sklepie gdzie chce kupić to czeka się max 2 tygodnie wiec nie ma tragedii, czasek się zdarza, że maja na stanie.

dc65414bb9.png

945e0541fc.png
  • Balladyna Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadrobię wczorajsze Wasze wpisy jak wrócę, bo wczoraj cały dzień w samolocie :/ Teraz lecę, korzystając że jestem w Polsce, załatwiać sprawy i obkupię malucha w Pepco. Nadal muszę stawiać na beże :P

Trochę myślę, że dziewczynka. Lekarz najpierw dzisiaj stwierdził, że coś sterczy, ale potem uznał, że pępowina. Chyba by zobaczył cokolwie gdyby to był chłopak?

Misia ❤ 25.03.2017
    Ciąża biochemiczna 05.03.2018
  • Mamuśka level2 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny już dobrze usunęłam na wszelki wypadek ten link... gdybym wiedziała że tak zareagujecie to bym go nie wklejała...
    Dlatego przepraszam jeśli którąś z was zaniepokoiłam albo nie daj Boże przestraszyłam

Anita12 lubi tę wiadomość

57ea6df9a5bae.png
    ec5zb32.png
  • m@rtynka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balladyna różnie to bywa, u mnie był tydzień różnicy w wizytach i dwie różne info dostałam :-D

17u93e5ep5g57u5f.png
  • nataliad Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    wiesz co ja niestety z tych co nie mają odwagi i śmiałości prosić.. szczególnie, że już się nieraz naczytałam co ludzie potrafią bezczelnie po chamsku odpowiedzieć a miejsca często i tak nie ustąpią.. Jak czytałam te komentarze lasek to się zastanawiałam jak ludzie potrafią być tak bezczelni.. to samo w kasach.. z resztą.. z rok czy dwa lata temu sami z mężem w makro ustępowaliśmy ciężarnej z mężem.. i wyobraźcie sobie, że z całej kolejki tylko my jakimś "cudem" ją zauważyliśmy i przepuścilismy.. a jak baby między nami zaczęły się burzyć to jak się wydarłam na nie to dopiero przytaknęły, że nie, nie no racja, niech pani wchodzi.. reszta kolejki - zero reakcji a przed nami jeszcze kilka osób bylo.. ludzie to niestety bezczelne świnie :/

a co do samochodu to ja jak moge to korzystam z sąsiadki jednej czy drugiej bo sama prawka niestety nie mam.. przeszłam cały kurs, zdałam teorię a potem jakoś nie podeszłam do praktyki i tak czas mija.. jak się dowiedziałam o ciąży to chciałam na szybko iść na doszkalające i robić ale mój K. mi to skutecznie wybił z głowy ;)
    jestem przerażona, że z dzieckiem do przychodni czy podjechać gdzieś to kurna będę musiała też autobusem.. bo od razu po porodzie też tak szybko tego prawka nie zrobię no i trochę bym się bała jeździć z dzieckiem tak od razu po zdaniu.. :/ także udupiłam się i przywiązałam do komunikacji przez własną głupotę (pls jednego głupiego instruktora przez którego się zraziłam.. mój był ekstra a dzień przed ostatnimi jazdami mi go zwolnili i trafiłam na typa, który zaczął krzywe akcje robić :/)

Dlaczego wybił Ci to z głowy? Ja miałam taką samą sytuacje jak Ty. Kurs skończony, teoria zdana. Dokupiłam sobie parę godzin i zapisałam się na egzamin. Generalnie wszystko działo się w czasie kiedy już świadomie się staraliśmy, a że poszło szybko to ostatnie jazdy i egzamin zdawałam już ze świadomością że jestem w ciąży. Owszem że jakiś stres był, ale zdałam. 3 dni później zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreski. Nie żałuje, bo bynajmniej mogę wszędzie podjechać autem. Jak się dzidziuś urodzi też na pewno się przyda, szczególnie jak będę sama w domu. :)

taka_ja lubi tę wiadomość

atdcj48amxaz4754.png
    l22n8u69fcsicq3w.png
  • Paolina91 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo. Odebralam dzis wyniki i z morfologia wszystko ok, podwyzszone lekko leukocyty, w moczu tez wszystko ok tylko wyszly mi dosc liczne bakterie :/ Nie wiem czy sie bac!

A tak z innej beczki to bylam dzis w biedronce i maja za 14,99 zl rajstopy ciazowe ;) Wiec jesli ktoras potrzebuje to lećcie!

Klarcia, kark, taka_ja lubią tę wiadomość

11.02.2016r Aniołek <3
    dqpr3e5eimhdsuny.png
    dhi4gywlcufll5la.png
  • MatyldaG Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolina91 wrote:
    Hejo. Odebralam dzis wyniki i z morfologia wszystko ok, podwyzszone lekko leukocyty, w moczu tez wszystko ok tylko wyszly mi dosc liczne bakterie :/ Nie wiem czy sie bac!

A tak z innej beczki to bylam dzis w biedronce i maja za 14,99 zl rajstopy ciazowe ;) Wiec jesli ktoras potrzebuje to lećcie!
    A te rajstopy to 40 den czy grubsze?

Paolina91 lubi tę wiadomość

Franek i Antek 36+0 2560 i 2710 kg
    UC1Cp1.png
    Endometrioza IV st., problem męski
    17.V.16 crio transfer blastki 411 :(
    18.VI.16 crio bl 321 i bl 2 :) bHCG:9dpt 734 11dpt 1871 biją dwa <3 <3 :)
    Mamy 3 mrożaczki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kr0pka to faktycznie, a szkoda bardzo, bo dużo by Ci to ułatwiło. Jak będziesz mieć okazję nie zwlekaj :)

Ja rajstopy tylko gatty reszta mnie uwiera lub kiepsko się trzyma :( ale na szczęście na necie dużo taniej z przesyłką wychodzi niż w sklepie czy też outlecie nawet.

Wreszcie kupiłam sobie herbatki owocowe sypane nareszcie bedę pić coś z przyjemnością buja_w_oblokach.gif

• Paolina91 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MatyldaG wrote:
    A te rajstopy to 40 den czy grubsze?

15 ;P

11.02.2016r Aniołek <3
    dqpr3e5eimhdsuny.png
    dhi4gywlcufll5la.png
‹‹ 598 599 600 601 602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ