MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia zgadzam się z Tobą.
Mamuśka nie obraź się, ale jesteśmy na podobnym etapie i chyba wystarczy nam że martwimy się na każdym kroku. Nie musimy sobie dokładać zmartwieńTobie też polecam nie czytać takich artykułów, ale jak kto woli :*
Kropka pomyśl, że potem przy dziecku to wgl nie będziesz miała czasu zrobić tego prawka. Może to będzie argument dla twojego męża?Znam dużo dziewczyn, które i na końcu ciąży miały egzamin
Marrtusia lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 14:20
Klarcia, Magdzia88, m@rtynka, severi, kr0pka, taka_ja, PetitQa, Anita12, Marynia991, Mart_, czirisz, Englein, kark, borsuk, Marrtusia, Mimi86 lubią tę wiadomość
Dominik
-
Kark piękne zdjęcie!
w ogóle to ja uwielbiam te fotki, napawają mnie optymizmem
ja też wam pokaże moja malutka kruszynie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/776ff25998ad.jpg
Magdzia88, m@rtynka, severi, Klarcia, kr0pka, Czarnuszka, MatyldaG, PetitQa, julllla, Mart_, Angie 232, milagro, czirisz, okano1, Englein, kark, Dziunka, wolfik25, Mimi86 lubią tę wiadomość
termin wg OM +tydzien
-
nick nieaktualnym@rtynka wrote:Fotki rewelacja! A ja się zastanawiałam czy decydować się w końcu na połówkowym na 3D. Muszę znowu mieć takie piękne fotki ❤
Mi próbowali robić takie na prenatalnym, ale tak mały szalał, że nie dało się główki ładnie zrobić
Może na połówkowym się uda -
hej ja odpoczywam bo sie wczoraj trochu przesprzatałam
ja mam dom na wykonczeniowce malowanie panele drzwi itd i trzeba wszystko sprzatac ... ale mam nadzieje ze w listopadzie sie przeprowadze i odpoczne w koncu!
piekne zdjecia ! ja w pn wizyte mam ale bez usg pewnie bo to na nfz a na inne dopiero 3 listopada wiec sobie poczekam i chyba umre z nerwów -
Magdzia88 wrote:Ja nawet nie odpalam tego materialu..nie mam zamiaru sie denerwowac i stresowac .... I prosze..moze oszczedzmy sobie wklejania tu takich historii ...ja rozumiem... Ale moze nie kazda chcialaby czytac takie cos...
U mnie z automatu wlacza sie strach i lęk...
-
Piękne foty dziewczyny
Ja w takie linki dla własnego spokoju tez nie wchodzę nie chce na takie rzeczy patrzeć. Ostatnio nawet przestałam fb przeglądać bo jacyś debile dodają straszne zdjęcia i Napisz"amen" bo inaczej coś tam masakracoffee, okano1 lubią tę wiadomość
-
Sama maluje. Nie mam jakas oporu a farba, ktora maluje nie śmierdzi wiec nie ma tragedii. W zasadzie to pokój już pomalowany i trzeba będzie sprzątać jak wszystko wyschnie. Co do wózka to w sklepie gdzie chce kupić to czeka się max 2 tygodnie wiec nie ma tragedii, czasek się zdarza, że maja na stanie.
-
Ja nadrobię wczorajsze Wasze wpisy jak wrócę, bo wczoraj cały dzień w samolocie
Teraz lecę, korzystając że jestem w Polsce, załatwiać sprawy i obkupię malucha w Pepco. Nadal muszę stawiać na beże
Trochę myślę, że dziewczynka. Lekarz najpierw dzisiaj stwierdził, że coś sterczy, ale potem uznał, że pępowina. Chyba by zobaczył cokolwie gdyby to był chłopak?Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
kr0pka wrote:wiesz co ja niestety z tych co nie mają odwagi i śmiałości prosić.. szczególnie, że już się nieraz naczytałam co ludzie potrafią bezczelnie po chamsku odpowiedzieć a miejsca często i tak nie ustąpią.. Jak czytałam te komentarze lasek to się zastanawiałam jak ludzie potrafią być tak bezczelni.. to samo w kasach.. z resztą.. z rok czy dwa lata temu sami z mężem w makro ustępowaliśmy ciężarnej z mężem.. i wyobraźcie sobie, że z całej kolejki tylko my jakimś "cudem" ją zauważyliśmy i przepuścilismy.. a jak baby między nami zaczęły się burzyć to jak się wydarłam na nie to dopiero przytaknęły, że nie, nie no racja, niech pani wchodzi.. reszta kolejki - zero reakcji a przed nami jeszcze kilka osób bylo.. ludzie to niestety bezczelne świnie
a co do samochodu to ja jak moge to korzystam z sąsiadki jednej czy drugiej bo sama prawka niestety nie mam.. przeszłam cały kurs, zdałam teorię a potem jakoś nie podeszłam do praktyki i tak czas mija.. jak się dowiedziałam o ciąży to chciałam na szybko iść na doszkalające i robić ale mój K. mi to skutecznie wybił z głowy
jestem przerażona, że z dzieckiem do przychodni czy podjechać gdzieś to kurna będę musiała też autobusem.. bo od razu po porodzie też tak szybko tego prawka nie zrobię no i trochę bym się bała jeździć z dzieckiem tak od razu po zdaniu..także udupiłam się i przywiązałam do komunikacji przez własną głupotę (pls jednego głupiego instruktora przez którego się zraziłam.. mój był ekstra a dzień przed ostatnimi jazdami mi go zwolnili i trafiłam na typa, który zaczął krzywe akcje robić
)
Dlaczego wybił Ci to z głowy? Ja miałam taką samą sytuacje jak Ty. Kurs skończony, teoria zdana. Dokupiłam sobie parę godzin i zapisałam się na egzamin. Generalnie wszystko działo się w czasie kiedy już świadomie się staraliśmy, a że poszło szybko to ostatnie jazdy i egzamin zdawałam już ze świadomością że jestem w ciąży. Owszem że jakiś stres był, ale zdałam. 3 dni później zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreski. Nie żałuje, bo bynajmniej mogę wszędzie podjechać autem. Jak się dzidziuś urodzi też na pewno się przyda, szczególnie jak będę sama w domu.taka_ja lubi tę wiadomość
-
Hejo. Odebralam dzis wyniki i z morfologia wszystko ok, podwyzszone lekko leukocyty, w moczu tez wszystko ok tylko wyszly mi dosc liczne bakterie
Nie wiem czy sie bac!
A tak z innej beczki to bylam dzis w biedronce i maja za 14,99 zl rajstopy ciazoweWiec jesli ktoras potrzebuje to lećcie!
Klarcia, kark, taka_ja lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:Hejo. Odebralam dzis wyniki i z morfologia wszystko ok, podwyzszone lekko leukocyty, w moczu tez wszystko ok tylko wyszly mi dosc liczne bakterie
Nie wiem czy sie bac!
A tak z innej beczki to bylam dzis w biedronce i maja za 14,99 zl rajstopy ciazoweWiec jesli ktoras potrzebuje to lećcie!
Paolina91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKr0pka to faktycznie, a szkoda bardzo, bo dużo by Ci to ułatwiło. Jak będziesz mieć okazję nie zwlekaj
Ja rajstopy tylko gatty reszta mnie uwiera lub kiepsko się trzymaale na szczęście na necie dużo taniej z przesyłką wychodzi niż w sklepie czy też outlecie nawet.
Wreszcie kupiłam sobie herbatki owocowe sypane nareszcie bedę pić coś z przyjemnością