X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • Balladyna Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka level2 wrote:
    Dziewczyny już dobrze usunęłam na wszelki wypadek ten link... gdybym wiedziała że tak zareagujecie to bym go nie wklejała...
    Dlatego przepraszam jeśli którąś z was zaniepokoiłam albo nie daj Boże przestraszyłam

Mnie nie uraziło, nie można być aż tak przewrażliwionym. Poza tym nie było obowiązku klikania w link....

Mi dzisiaj przyszła paczka ze sklepu na allegro, jestem naprawdę zadowolona jakością produktów!

m@rtynka, kr0pka, Mart_ lubią tę wiadomość

Misia ❤ 25.03.2017
    Ciąża biochemiczna 05.03.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balladyna a bez problemu zniosłaś podróż samolotem?

• MatyldaG Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolina91 wrote:
    15 ;P
    Buahaha to nie na moje zmarzniete dupsko :p

malaczarna07, kr0pka lubią tę wiadomość

Franek i Antek 36+0 2560 i 2710 kg
    UC1Cp1.png
    Endometrioza IV st., problem męski
    17.V.16 crio transfer blastki 411 :(
    18.VI.16 crio bl 321 i bl 2 :) bHCG:9dpt 734 11dpt 1871 biją dwa <3 <3 :)
    Mamy 3 mrożaczki <3

• Paolina91 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MatyldaG wrote:
    Buahaha to nie na moje zmarzniete dupsko :p

Ja wzielam dwie pary czarnych w razie czego moze na swieta/sylwestra czy cos w tym stylu haha. Rzadko chodze w sukienkach to nie bedzie mi sie chcialo potem specjalnie szukac gdzies wiec bralam jak sie napatoczyly ;P

MatyldaG lubi tę wiadomość

11.02.2016r Aniołek <3
    dqpr3e5eimhdsuny.png
    dhi4gywlcufll5la.png
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia i jak???? Bylas u tego lekarza dzisiaj??? Daj znac !

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Balladyna Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czirisz wrote:
    Balladyna a bez problemu zniosłaś podróż samolotem?

Tak, miałam co prawda upławy (nie krwawe, ani nic). Trwały tylko lot w pierwszym samolocie, w drugim już było sucho. Przez to ciągle biegałam do toalety sprawdzać czy to nie krew (na szczęście siedziałam zaraz przy toalecie). Wczoraj w książce wyczytałam, że w tym tygodniu mogę mieć takie upławy, więc może lot nie miał nic do rzeczy.

czirisz lubi tę wiadomość

Misia ❤ 25.03.2017
  • misia_ Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia88 wrote:
    Misia i jak???? Bylas u tego lekarza dzisiaj??? Daj znac !

Byłam.. Noi co mój lekarz jest chyba za bardzo przewrazliwiony... Z małym wszystko ok :) tylko że idę na obserwacje do szpitala z powodu tego twardniejacego brzucha ;/ dziwne rzeczy myślałam że przepisze no spe magnez a ten odrazu szpital ;/ i oczywiście jest Znowu infekcja czyli to klucie w szyjce... no nic jakiś zniose te kilka dni, zresztą nie robię tego dla siebie tylko dla maleństwa

zud3vfxmupr3rb8d.png
  • Czarnuszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia może lepiej tak niż jakby miał to zbagatelizować. Trzymaj się tam i wracaj szybko :)

misia_ lubi tę wiadomość

8599s65gh4yz6p0q.png
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia priv.

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • misia_ Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On strasznie wszystko wyolbrzymia rozmawiałam tam z dziewczynami to z byle czym też odrazu do szpitala wysyła.. No ale cóż.. Muszę sobie pakiet neta aktywować co ja tam będę robić :P

Dobra idę się kąpać ehh

zud3vfxmupr3rb8d.png
  • Paolina91 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laskiii miewalyscie w wynikach moczu "dosc liczne bakterie"? W poniedzialek mam gina. Nie wiem czy cos robic na wlasna reke? Leciec jutro po zurawine albo sok czy cos?

11.02.2016r Aniołek <3
    dqpr3e5eimhdsuny.png
    dhi4gywlcufll5la.png
  • Moniś2* Koleżanka

Wysłany: 6 października 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolina91 wrote:
    Laskiii miewalyscie w wynikach moczu "dosc liczne bakterie"? W poniedzialek mam gina. Nie wiem czy cos robic na wlasna reke? Leciec jutro po zurawine albo sok czy cos?
    Witam Was ponownie bylam tutaj przez moment troche zycie mi sie skomplikowało, ale postanowilam napisac znowu. Ja mialam bakterie i niestety dostalam na to antybiotyk i oczywiscie zalecenie duzo zurawiny

• Balladyna Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umówiłam się dzisiaj na prywatne 3d/4d usg na 07.11. Anuschka mogłabyś mnie dopisać tam do listy?

anuschka, m@rtynka lubią tę wiadomość

Misia ❤ 25.03.2017
  • Balladyna Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualizujcie tabelę w googlu, bo chyba tylko ja to robię :P

borsuk, Klarcia lubią tę wiadomość

Misia ❤ 25.03.2017
  • nataliad Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolina91 wrote:

Sok z żurawiny ale ten z apteki 100% i kefir raz dziennie. Mi pomogło :)

atdcj48amxaz4754.png
    l22n8u69fcsicq3w.png
  • Englein Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    I mam taką małą akrobatkę, że i dziś i wczoraj leżała zwinięta dosłownie w kłębek - stopami zasłaniała buzię :O!
    Do tego głowę dziś tak nisko wsunęła, że kardiolog mi jeździła po włosach na dole i się śmiała, żeby mała tak została to nie będzie przy porodzie problemu :P
    Boska :)
    Moje za tydzie bedzie za male na 4d :(

kark lubi tę wiadomość

Konradek ur.7 grudnia 2016 r. - 1055g - 27w 1d
    5fdazm9.png

Nasz Mały Wielki Cud 7 tc. 1 dz,{*} 9.12.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balladyna wrote:
    Aktualizujcie tabelę w googlu, bo chyba tylko ja to robię :P
    A widziałam, że doszedł nowy arkusz z rzeczami dla dzieci.

No to spoko, jesli chodzi o uplawy to tak tez potrafi byc tak, ze raz leci jak szalone, a raz sucho, wiec faktycznie nie musi to byc zwiazane z lotem.
    Ale jak cisnienie ok, brzuch spoko no to dobrze. To nie ma co sie bac latac :)

• fantasmagoriia Koleżanka

Wysłany: 6 października 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolina91 wrote:
    ja ostatnio w bad moczu miałam bakterie- powiedział, że jak nie ma leukocytów, a ja nie mam żadnych objawów, to żeby nic z tym nie robić. Ale wiadomo, żurawinka nie zaszkodzi :)

yj88v96.png
  • Oriaana Ekspertka

Wysłany: 6 października 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki .

Miałam dziś wizytę,ale niestety nie zrobił mi USG tylko posprawdzał wyniki, ciśnienie , wagę i posłuchał detektorem tętna i to wszystko ..

co 2 tyg miałam usg ,a dziś lipa - nie jestem zadowolona, ale najważniejsze,że z kruszynką wszystko ok .

Chciałam,aby mi potwierdził płeć - dziewczynka - ale nic z tego ;P

za 2 tyg kolejna wizyta - 20 październik - wtedy sądzę,że będę już wiedzieć na sto procent ...bo zaczęłam dla córki ubranka kupować ..no i chciałabym już kompletować grubszą wyprawkę bo jest tego sporo ... ;)

Anita12, m@rtynka, Klarcia, kr0pka, taka_ja, Mimi86 lubią tę wiadomość

dhi49jcgge2ty5ys.png
    Eliza 🥰 18.08.2014 💋
    Kaja 🥰 05.02.2017 💋

• Nelus Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnuszka wrote:
    Już jakiś czas temu czytałam o tym i widziałam te zdjęcia... Ja nie popieram tego, że te zdjęcia zostały upublicznione. Moim zdaniem to rodzinna tragedia, którą powinno się przeżyć samemu w gronie rodziny a nie tak nagłaśniać. A ta sesja fotograficzna... rozpowszechnienie jej całemu światu... tego już całkiem nie rozumiem.

Historia identyko jak moja!
    Z tym że my w życiu byśmy nie pokazali zdjęć publicznie. Nikt nie widział naszego maluszka oprócz mojej siostry która poprosiła mnie. A już zupełnie nie rozumiem że ich córeczka była przy tym, to trauma dla dorosłego a co dopiero dla takiej kruchej psychiki dziecka

Anita12, Czarnuszka lubią tę wiadomość

201703012752.png
‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ