MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jenny88 wrote:Zostawiłam po dzieciach 2 kombinezony misie z h&m (rozm. 62 i 68) i więcej nie zamierzam kupować. O takim typowym zimowym kombinezonie nawet nie myślę
Czyli na wyjście ze szpitala w marcu taki wystarczy? Na fotelik jeszcze jakiś kocyk i git?Dominik
-
Pochwalę się najnowszym zakupem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6bfe91d7466.jpg
Dziś będziemy sprawdzać skuteczność i wygodęMatyldaG, Anita12, Paolina91, kr0pka, Vaina, anuschka, wolfik25, Czarnuszka, czirisz, taka_ja, severi, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
ata89 wrote:Pochwalę się najnowszym zakupem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6bfe91d7466.jpg
Dziś będziemy sprawdzać skuteczność i wygodę
Z allegro może? Też się czaje żeby sobie zakupić
Ja biorę Optima Omega DHA z alg morskich. A w zestawie jest kwas foliowy, żelazo, witamina D3 i jod.
-
nataliad wrote:Z allegro może? Też się czaje żeby sobie zakupić
z OLX. Praktycznie nowa, w super stanie.
Pani stwierdziła, że jej się nie przydała, ciekawa jestem, jak będzie ze mną..?
Ale za to mój Maż stwierdził, że jemu się strasznie podoba i chętnie ją przygarnie jak mi nie podpasuje, lub kupi drugą dla siebie ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 17:30
-
nick nieaktualnymalaczarna07 wrote:Czyli na wyjście ze szpitala w marcu taki wystarczy? Na fotelik jeszcze jakiś kocyk i git?
-
Aaa nadrobiłam Was
i zapomniałam już co miałam napisać
aa, co do żurawiny mi dziś przyszła mała paczuszka liofilizowanej. Droższe toto niż suszone ale o mój Boże jakie kwaśne i "prawdziwe".. ja nie jestem fanką suszonej, szczerze powiedziawczy to w ogóle coraz częściej mnie jakoś muli po niej a jak dodam do śniadania to nawet skonczyć nie mogę..
Co do nowej to tak, nie mam zamiaru martwić się co będzie za iles tam czasu, szczególnie, że i tak jest bardzo prawdopodobne, że nasza firma przejdzie pod dwie inne i się rozdzieli.. a z szefem znam się jeszcze z czasow recepcji więc łoo, z 6 lat będzie i też jestem z nim blisko, wie o wszystkim, wiedział o problemach, staraniach, kibicował..
Ja dziś sporo gadałam z sasiadką, ktora wrocila po macierzynskim wlasnie no i wałkowalysmy temat dzieci, przychodni, porodu, szpitala i wszystkiego.. fajnie tak jednak ppgadać z kims kto ma świeże doświadczenia, zadać wszystkie pytania.. no i uwaga, pogadałysmy sporo o szkole rodzenia na Inflanckiej i powoedziała, że praktycznie w ogóle jej się to nie przydało, wszustko co tam mówili to juz z ksiąźek wiedziała czy od innych rodzących no i że strata czasu.. także tetaz sama się zastanawiam
A i ja poduszkę też mam używaną,tyle że poofi, Normalna dla mnie za droga więc polowałam na olx -
A reportaź juź jakis czas temu widziałam
-
ata89 wrote:anuschka, bierzesz dodatkowo dha z zaleceń lekarza?
Lekarz mi tego nie zalecił, ale nie jem wgl ryb, a jest zalecane przynajmniej raz w tygodniu. Dzienna dawka powinna wynosić 500-600mg, w femibionie jest 200, więc nie zaszkodzi brać a może pomożeAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
m@rtynka wrote:krOpka a zastanawiasz się nad inną szkołą rodzenia czy żeby odpuścić temat i sama w jakiś inny sposób zgłębić wiedzę??
Wiesz co jeszcze sama nie wiem.. ten bebiprogram.ma.jakas szkolę rodzenia online, może poszukam opinii o jakiś innych w Wawie o dopoero zdecyduję.. bo szczerze to jestem zawiedzona.. szpitala nie pokazali, nie było nic ale to nic chociażby o jakoeś podstawowej pierwszej pomocy niemowlakowi.. jakoś inaczej to sobie wyobrażałam niż się dziś dowiedziałam, że wygląda.. muszę poszperać i ewentualnie znaleźć może gdzieś indziej -
Hejo...
Widac roznice...?
Zdjecie w zielonych gatkach z 13 wrzesnia a drugie z dzis
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3555fa7e37aa.jpg
Sory za grube giryWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 20:06
m@rtynka, czirisz, kark, kr0pka, MatyldaG, Paolina91, taka_ja, Anita12, Englein, Klarcia, fantasmagoriia, Marrtusia, severi lubią tę wiadomość
-
ata89 wrote:z OLX. Praktycznie nowa, w super stanie.
Pani stwierdziła, że jej się nie przydała, ciekawa jestem, jak będzie ze mną..?
Ale za to mój Maż stwierdził, że jemu się strasznie podoba i chętnie ją przygarnie jak mi nie podpasuje, lub kupi drugą dla siebie ;P -
Ja na szkole rodzenia nie chodzilam z corka i tym bardziej teraz nie bede chodzila bo mi sie to do niczego nie przyda. Moja siostra chodzila i nie byla zachwycona bo w sumie ciagle byly jakies filmy o porodach, karmieniu piersia itp a nie o zajmowaniu sie dzieckiem.
Rodziła cc , piersia nie karmila od poczatku wiec srednio jej sie przydaloWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 20:33
Karolina12345 -
kr0pka wrote:Wiesz co jeszcze sama nie wiem.. ten bebiprogram.ma.jakas szkolę rodzenia online, może poszukam opinii o jakiś innych w Wawie o dopoero zdecyduję.. bo szczerze to jestem zawiedzona.. szpitala nie pokazali, nie było nic ale to nic chociażby o jakoeś podstawowej pierwszej pomocy niemowlakowi.. jakoś inaczej to sobie wyobrażałam niż się dziś dowiedziałam, że wygląda.. muszę poszperać i ewentualnie znaleźć może gdzieś indziej
Yhym, rozumiem. To faktycznie lekko zonk, jak taką okrojona wiedzę przekazują.
Muszę sobie jutro kupić znowu grejpfruta, bo cały czas za mną chodzi
A co do witamin, to ja na chwilę obecną biorę tylko kwas. Nie mam jak podejść do apteki i kupić. Wcześniej brałam Femibion odpowiedni do trymestru z tymi kwasami dha. -
nick nieaktualnyMagdzia moim zdaniem widać, brzuch Ci się do góry podniósł i zaokraglil plynnie od dołu. Widać, żs Ci się formuję
U mnie postepy z dnia na dzień coraz bardziej szałowe. Myślałam, że mnie wzdyma po kotlecie, a tu bach nagle luźniej i wyskoczyła kula z lewej strony. Mąż uradowany, że mógł zobaczyć, a później przystawił głowe do brzucha i powiedział, że słyszy jak się rusza, ale uświadomiłam go, że słyszy kotleta
Też mam szarą poduchę tylko w gwiazdki białe
Co do tabletek też mi się nazbierało: magne b6 x3, duphaston x2, biofer i femibion po x1.Magdzia88, kr0pka, taka_ja, kark, fantasmagoriia, severi lubią tę wiadomość