MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sobie wczoraj zamówiłam na gemini ladee vit
Miałam kupić tylko tabletki, ale zobaczyłam podkłady poporodowe, majtki poporodowe, gaziki ze spirytusem i masę innych pierdół i w końcu wyszło mi 360złMąż chyba mnie zabije
To teraz trochę pomarudzę, bo jak nie wam to komu?
Jakieś 2 tygodnie temu stwierdziłam, że "zmuszę" męża do polubienia imienia BasiaI tak zaczęłam mówić, że nie malutka kopie, tylko Basia kopie, nie zamówiłam w necie śliczne body dla malutkiej tylko dla Basi. I co? We środę po wizycie mąż się wkurzył i powiedział mi, żebym skończyła wreszcie z tą Basią, bo jemu to imię się nie podoba i napewno nie będzie tak mówił do swojego dziecka przez kolejne 50-60 lat
Znowu mówię "malutka" i strasznie mi źle z tym, bo już zdąrzyłam się do Basi przyzwyczaić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 13:43
-
U mnie jakos maz sie nie udziela na temat imion
Chociaz jak bylam z corka w ciazy to mowil ze jak bedzie syn to bedzie Arnold i nie dalo mu sie wybic tego z glowy, byla jednak corka i imie wybralam w sumie ja.
Teraz ma byc podobno syn ale o Arnoldzie juz nie wspomnialWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 13:58
Karolina12345 -
Kark - moja mama pierwszy poród miała krzyżowy a drugi już taki normalny z typowymi skurczami brzusznymi. Mówi, że bez porównania.
Ja chciałam Hanię, ale mąż się nie zgodził. Druga w kolejce była właśnie Basia. Też się nie zgodził. Czekam teraz na jego propozycje, chociaż wiem, że chce poczekać do poniedziałku na potwierdzenie płci. Bo bez sensu będzie jak będziemy się spierać nad imieniem dla córki a tu się okaże, że coś między nogami wyrosłokark lubi tę wiadomość
-
A u mnie corcia caly tydzien przeziębiona i jeszcze do tego zimno w chałupie. To odpalilam piekarnik wczoraj. Ale zeby nie grzac na pusto wczoraj kaczka pieczona z jablkami. A dzis cos na osłonę. A od dwoch godzin kaloryferki cieplutkie. ☺️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bc8f7230f6d.jpgm@rtynka, Englein, Anita12, fantasmagoriia, Paolina91, kr0pka, taka_ja, severi, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
No coz rodzinka mojego meza mowi o moim dziecku Gucio i powiedziali ze teraz to musze nazwac Gustaw wiec im powiedzialam zeby sobie swoje dzieci porodzili nazwali wtedy jak chca. Ja np nie jestem zwolenniczka starych imion a tym bardziej takich ktore maja dluga forme w d.o. a wymawia sie ich skrot ale tak jak pisze jaaa:-)
O gustach nie ma co dyskutowac i uwazam ze kazdy ma prawo nazywac dziecko jak mu tylko sie podoba. Moja jedna klientka Tytysa, druga Arona , kolezaka Wasyla i moze na poczatku dziwnie ale pozniej sie przyzwyczaiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 14:13
Karolina12345 -
Aarizona wrote:Tak. Moj pierwszy
Wygląda pięknie, a smakuje pewnie jeszcze lepiej
Vaina a bierzesz magnez albo nospe? U mnie też bóle jakby się nasiliły szczególnie dzisiaj rano, ale oprócz tego nie mam żadnych objawów niepokojących. Więc staram się nie panikować