MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
befra wrote:Ja w pierwszej ciąży miałam problem z nadciśnieniem ale biorąc leki było ok i w miarę się trzymało. Problem pojawił się w trakcie porodu bo nie mogli zbić ale w końcu stanęło w miejscu po znieczuleniu z.o.
-
Marrtusia wrote:Ja ostatnio też wyczytałam, że miód bardzo dobrze działa na żołądek, że regularnie jedzony może wyleczyć nawet zapalenie żołądka. Od jakiegoś czasu piję łyżkę miodu rozrobioną w letniej wodzie do śniadania (we wrzątku miód traci właściwości) i wydaje mi się, że to też pomogło.
Ja od kilku lat pije codziennie na sniadanie herbate z solidna lyzeczka miodu i cos w tym jestChyba nawet sie troszke od tego uzaleznilam bo jak jestesmy w gosciach i pije zwkla co by nie robic gospodarzom problemu to mi tego troszke brakuje.
-
Witam się w 17 tygodniu
I oby był dla mnie lepszy od poprzednich.
Co prawda wczoraj było lepiej, nawet zjadłam chleb razowy zamiast wasy.Więc może się coś poprawi...jest nadzieja.Klarcia, kark, kr0pka, MatyldaG, severi, Marynia991, taka_ja, fantasmagoriia lubią tę wiadomość
-
A ja jeszcze wczoraj pisałam że nie czuje ruchów ale wieczorem w łóżku w końcu je poczułam
leżałam na boku i przekrecilam się na plecy i wydawało mi się ze coś poczułam. Położyłam rękę i chyba z 6 pukniec było, nie mam wątpliwości że to był on
hehe
kr0pka, czirisz, MatyldaG, Magdzia88, severi, kark, misia_, taka_ja, fantasmagoriia lubią tę wiadomość
Dominik
-
U mnie te warsztaty z Zawadzką będą w przyszłą sobotę, ale ja się na nie nie wybieram. Nie odpowiadają mi metody wychowawcze tej kobiety typu karne jeżyki czy zmuszanie dziecka do samodzielnego zasypiania. Oglądałam kiedyś Supernianię, jeszcze zanim miałam dziecko. Teraz niestety takie metody bardziej mi wyglądają na tresowanie posłusznego dziecka a nie wychowywanie go w atmosferze miłości i szacunku.
Anita12, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Kasiula33 wrote:U mnie te warsztaty z Zawadzką będą w przyszłą sobotę, ale ja się na nie nie wybieram. Nie odpowiadają mi metody wychowawcze tej kobiety typu karne jeżyki czy zmuszanie dziecka do samodzielnego zasypiania. Oglądałam kiedyś Supernianię, jeszcze zanim miałam dziecko. Teraz niestety takie metody bardziej mi wyglądają na tresowanie posłusznego dziecka a nie wychowywanie go w atmosferze miłości i szacunku.
-
To są jedyne bezpłatne warsztaty na jakie mogę iść, więc mogły by być z samym Putinem, a i tak bym poszła. Planuję wyciągnąć wszystko co możliwe na temat karmienia, pielęgnacji i bezpieczeństwa dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 10:59
czirisz, Anita12, severi, taka_ja lubią tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
I od razu mi lepiej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f545f1fcf93.pngmale_m, Marynia991, anuschka, nataliad, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Marynia991 wrote:Tak wlasnie planuje zrobic. Mam nadzieję ze damy z tym jakos rade
Marynia991 lubi tę wiadomość
-
Kasiula33 wrote:Anita12 - wiedzę, że mamy bardzo podobne podobne podejście do wychowania dzieci. Ja żadnej książki nie czytałam, postępuję bardzo intuicyjnie, ale patrząc na to jaka kochana i ułożona jest moja 3-latka widzę, że intuicja mnie nie zawodzi.
-
nick nieaktualny
-
Anita12 wrote:Okazało się, że wypicie szklanki wody z łyżeczką miodu to dla mnie jak wypicie glukozy
tak myślałam bo ja nie używam cukru i słodkie mnie mdli.
Anita12, coffee lubią tę wiadomość