MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
powodzenia jutro.
Ja mam wizyte we wtorek a usg nie wiem kiedy i już sie nie moge doczekać. Chyba pojadę do Łomianek na to 4D. To będzie 19 tydzien to może będzie dobrze widać.
Co do tego wychowywania to ja rozumiem ze łatwo się mówi jak się nie ma ale w dzisiejszych czasach dzieci są strasznie rozpuszczone i robią co chcą kiedyś tak nie było więc uważam że w niektórych radach jednak coś jestcoffee, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Ja zostawiam połówkowe na początek 21 tygodnia, sugerując się że moja dzidzia mimo że rozwija się prawidłowo i wielkość też jest w normie to jednak jest blisko granicy, więc dam jej więcej czasu, żeby dr mogła ją dobrze obejrzeć
ja nie będę dzieci wychowywać w warunkach bezstresowych, pracuję w przedszkolu i naoglądałam się już tyle, że obiecałam sobie, nie dopuścić do pewnych sytuacji i wyciągnąć wnioski z tych obserwacji. Potem rodzice rozkładają ręce i przyznają się, że to ich wina, że dziecko wymusza i wchodzi na głowę przez brak kary i konsekwencji.
Każdy ma swój styl, ma do niego prawo, każdy inaczej czuje i ma inne spojrzenie na wychowanie. Jednak dziecko nie lubi być wychowywane bez reguł, co mi wbijano do głowy na wszelkich warsztatach, spotkaniach z psychologami i ja się z tym zgadzam.severi, Czarnuszka, kr0pka, m@rtynka, Englein, coffee, kark, taka_ja lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Zuzi -
To ja jutro zamknę kolejkę wizyta o 21. Wróciłam właśnie do domu, mam odmalowane w pokoju na cacy
szafa zamontowana teraz mogę spokojnie zająć się kompletowaniem wyprawki, praniem ciuszków i łóżeczka tez juz jest gdzie postawić ahh jak mi dobrze
Mimi86, m@rtynka, Anita12, Englein, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Kropka nie wstawiałam, bo nie sądziłam że interesują was rzeczy używane.
http://allegro.pl/h-m-40-zimowy-plaszczyk-ciazowy-w-krate-i6519317440.htmlFipsik lubi tę wiadomość
-
oo duzo wizyt jutro, powodzenia dziewczynki
wiecie co mam dylemat booo mam malutki pokoik dla dziecka i jednak nie chce wpierniczac tam wersalki bo mi pol pokoju zajmie:/ a zas do sypialni jak wstaiwe lozeczko to juz sie nie ruszewiec pomyslalam ze lozeczko dam do pokoiku a na te pierwsze 3-4 miesiace kupie kolyske , chocby uzywana i dam do sypialni.
Dobry pomysł ?Natka9029, Klarcia lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
a to My w 19 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a15d322ad00.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 18:55
severi, Magdzia88, Angie 232, kr0pka, m@rtynka, Klarcia, Anita12, milagro, nataliad, MatyldaG, Fruzia85, Wonderwall, Paolina91, czirisz, anuschka, Marynia991, Englein, wolfik25, coffee, Marrtusia, kark, taka_ja, fantasmagoriia, Vaina lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi86 wrote:a to My w 19 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a15d322ad00.jpg
Suwaczek pokazuje 19 czyli 20 bedzie lecial
Sliczny brzuszek...i laska zgrabna jak nic !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 19:04
-
Mimi86 wrote:oo duzo wizyt jutro, powodzenia dziewczynki
wiecie co mam dylemat booo mam malutki pokoik dla dziecka i jednak nie chce wpierniczac tam wersalki bo mi pol pokoju zajmie:/ a zas do sypialni jak wstaiwe lozeczko to juz sie nie ruszewiec pomyslalam ze lozeczko dam do pokoiku a na te pierwsze 3-4 miesiace kupie kolyske , chocby uzywana i dam do sypialni.
Dobry pomysł ?u nas są wypożyczalnie kołysek długo sie z tego nie korzysta wiec wiadomo do pól roku i oddają placi sie cos okolo 80 zł popytaj może i u was cos takiego jest np w komisach później nie ma problemu ze sprzedaniem.
Ps ładna z ciebie mamusiaMimi86, Klarcia lubią tę wiadomość