MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fruzia85 wrote:Anita sama woda z miodem jest beee,ale z dodatkiem cytrynki o niebo lepiej,sama ostatnio smakowalam z powodu przeziębienia i bólu gardła.pomogło
Choć nie wiem czemu bo niby cytryna w żołądku alkalizuje a nie zakwasza,hmm...
-
Kasiula33 wrote:Misia - i co powiedzieli w szpitalu? Dobrze pamiętam, że trafiłaś ze względu na twardnienia brzucha?
Dla nich twardnienie brzucha = skurcze,czyli zagrożenie porodem przedwczesnym albo poronieniem.. Ale szyjka ok więc dostaje no spe i luteine i faktycznie jest lepiej nie stawia się tak..coś czuję że przy tym moim gin to nie raz wyląduje w szpitalu przecież mógł mi do domu wypisać te leki a nie kierować do szpitala.. Jeszcze mnie pocieszal tekstem że MOZE długo pani nie polezy -
Anita12 wrote:O to upszejmie z ich strony. Mnie się nigdy nie udało wyjść na przepustkę.
Wybłagalam 2h bo dziś niedziela i nie ma ordynatora
Anuschka połowa oddziału to pacjentki mojego ginwiększość ma opinie że jest za bardzo ostrożny nawet położne tak mówią ale podobno też bardzo uparty
-
Ja byłam wczoraj na weselu, jechaliśmy dość daleko i sama podróż była męcząca..
ogólnie to potańczyłam w zasadzie niewiele, nie chciałam podskakiwać, więc raczej tak w miarę delikatnie, żeby potem nie odczuć jakich nieprzyjemnych bóli brzucha, no i te natężenie dźwiękudzidzia miała wczoraj niezłe wrażenia ale bardzo dobrze się dziś czuję, w brzuchu spokój, nic nie boli, chyba sobie odpoczywa..
też miałam się przyjrzeć szkole rodzenia na Inflandzkiej, ale jak bez szału to równie dobrze mogę iść do pobliskiej przychodni albo gdzieś bliżejSzczęśliwa mama Zuzi -
Ja jak leżałam w szpitalu z zapaleniem trzustki, to mówiłam, że idę na spacer a jechałam do domu, bralam prysznic, przebierałam się i po kilku godzinach wracałam
Anita12, MatyldaG, kr0pka lubią tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Balladyna wrote:Ja jak leżałam w szpitalu z zapaleniem trzustki, to mówiłam, że idę na spacer a jechałam do domu, bralam prysznic, przebierałam się i po kilku godzinach wracałam
kr0pka lubi tę wiadomość
-
Marrtusia wrote:Ja jak lezalam w szpitalu z kamienkami w woreczku zolciowym,na dzien dobry mi pielegiarka wszystkie moje ubrania zabrala,powiedziala,ze odda przy wypisie. A to dlatego,ze sobie pacjenci po miescie lazili i wychodzili jak chcieli. W pizamie troche trudniej
Etam, trudniej. Pod szpitalem czekali na mnie rodzice, pakowałam się w auto i jechałam. Wracałam z umytą głową i pachnąca
kr0pka, Marrtusia lubią tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Balladyna wrote:Etam, trudniej. Pod szpitalem czekali na mnie rodzice, pakowałam się w auto i jechałam. Wracałam z umytą głową i pachnąca
W ciąży to troche bałabym się uciec bo wiadomo gdyby się coś zaczęło dziać a wiadomo że chodzi o maluszka..dlatego lepiej zgłosić
Przynajmniej się najdalam jak człowiek i umylam -
Dziewuszki jutro na reszcie wizyta jupiii aczkolwiek lekkiego stresa mam jak zawsze. Powodzenia dla wszystkich wizytujacych jutro i w calym tym tygodniu... Raczej bede pierwsza bo mam na 7:45 ;P
PS Witam sie w 20tc!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 15:48
m@rtynka, Marynia991, severi, Magdzia88, MatyldaG, Klarcia, kr0pka, Anita12, taka_ja lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
misia_ wrote:W ciąży to troche bałabym się uciec bo wiadomo gdyby się coś zaczęło dziać a wiadomo że chodzi o maluszka..dlatego lepiej zgłosić
Przynajmniej się najdalam jak człowiek i umylam
Absolutnie nie namawiam Cię na ucieczkę ze szpitala!!!!
Po prostu mnie trzymali tam 10 dni, przez 5 ostatnich dni nie dostawałam ani leków ani nikt mnie nie badał, a wypisać mnie nie chcieli, więc miałam gdzieś ich zalecenia. Bo równie dobrze leżeć i czekać aż się poprawi mogłam w domuMisia ❤ 25.03.2017
Paolina91 wrote:Dziewuszki jutro na reszcie wizyta jupiii aczkolwiek lekkiego stresa mam jak zawsze. Powodzenia dla wszystkich wizytujacych jutro i w calym tym tygodniu... Raczej bede pierwsza bo mam na 7:45 ;P
PS Witam sie w 20tc!!
Mam nadzieję że zaczniesz jutro dobre wiesci. Ja też jutro wizyta ale dopiero o 16.20.Paolina91, Marynia991, Klarcia, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Balladyna
najlepiej to niech już jest marzec i dzieciaczki mieć obok
edit.
właśnie przeczytałam że do szpitala potrzebuję tylko kapcie i szczoteczkę do zębówOminie mnie pakowanie torby szpitalnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 16:08
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018