MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
papatka wrote:Ehh...no i poszłam dziś na betę...Babka podziurawiła mi obie ręce- mimo widocznych żył nie mogła w nie ucelować. Nigdy nikt u mnie takiego problemu nie miał ! Myślałam, że tam padnę. Pani stwierdziła że nie ma do mnie ręki i oddała 35 zł
Poczekam chyba za tą wizytą u ginekologa....i pójdę bez tej Bety
O kurczę
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Fipsik wrote:Wypij litr wody pół godz przed badaniem krwi. Na betę to nie będzie miało wpływu a krew będzie sikać po sufit
mi po nospie i magnezie nie przechodzi, pojadę na izbę jak mąż wróci
Kurczę, daj znać co i jak, trzymam kciuki
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
papatka wrote:Ehh...no i poszłam dziś na betę...Babka podziurawiła mi obie ręce- mimo widocznych żył nie mogła w nie ucelować. Nigdy nikt u mnie takiego problemu nie miał ! Myślałam, że tam padnę. Pani stwierdziła że nie ma do mnie ręki i oddała 35 zł
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Kingulla wrote:Jak dla mnie z tych norm wychodzi, że coś jest bo nie jest mniej niż 4 (dla kobiet miesiączkujących), ale jest też mniej niż norma dla 4-5 tygodnia, więc może 2 tydzień. Zależy jak określają tygodnie, czy od zagnieżdżenia, czy od ostatniej miesiączki.
Chyba podejdę tam jutro i zapytam, bo faktycznie jasne to nie jest. Ale mam nadzieję że wszystko jest w porządku. -
Tita92 wrote:Chyba podejdę tam jutro i zapytam, bo faktycznie jasne to nie jest. Ale mam nadzieję że wszystko jest w porządku.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualny
-
u mnie też wczoraj wbijała się 2 razy
Dziewczyny co jecie dziś na obiad?
Ja kompletnie nie mam na nic ochoty, a zapach kaszy czy mięsa mnie odrzuca. Też tak macie? Zjadam więc tylko warzywa, sałatki, ale czuję, że to nic konkretnego...
Mam 47kg, ale czuję się coraz chudsza... -
papatka współczuję :*
U mnie nigdy nie było problemu z pobieraniem krwi. Panie z RCKiK ze mną zawsze miały dobrze, bo mogłam siadać na każdy fotel
Dwa razy praktykanci się na mnie uczyli kłuć, bo ponoć taaaak ładnie wszystko widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 15:58
-
nick nieaktualnyKasiula ja też nie mam apetytu. Jem bo muszę. Od mięsa mnie odrzuca. Jem głównie nabiał bo to jakoś idzie ,owoce,warzywa też idą. No i zupy też nawet np rosół,botwinka, ale już zupa z bobu krem nie. Ostatnio jadlam też placki z cukinii ale musiały być dobrze przyprawione. Ja wogole ostatnio przesalam potrawy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłuchajcie...mam jeszcze takie pytanie do Was ...jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki wypadł mi 15 czerwca to który teraz mam tydzień i dzień ciąży. Wg większości kalkulatorów wychodzi równy 4 tydzień a mi wg obliczeń od początku miesiączki wychodzi dziś pierwszy dzień 5 . Nie wiem już jak oni to liczą. Odejmują tydzień miesiączki czy co ? :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 16:16
-
Brtiii86: Świetny pomysł z tymi plackami z cukinii, przemycę w nich kolejne dwa jajka. Dzięki! Męża poproszę o rosół Teraz wcisnęłam kaszę gryczaną nieprażoną z kalafiorem - położę się lepiej...
Ja zawsze proszę o otwarcie okna, parę razy zdarzyło mi się paść przy pobieraniu krwi
papatka: dalej nie rozumiem tych obliczeń, ja uznaję początek za dzień owulacji
wg. miesiączki wychodziłby mi 10tydzień a jestem w 6-stym + 2dniWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 16:43
-
papatka wrote:Słuchajcie...mam jeszcze takie pytanie do Was ...jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki wypadł mi 15 czerwca to który teraz mam tydzień i dzień ciąży. Wg większości kalkulatorów wychodzi równy 4 tydzień a mi wg obliczeń od początku miesiączki wychodzi dziś pierwszy dzień 5 . Nie wiem już jak oni to liczą. Odejmują tydzień miesiączki czy co ? :p
-
papatka wrote:Słuchajcie...mam jeszcze takie pytanie do Was ...jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki wypadł mi 15 czerwca to który teraz mam tydzień i dzień ciąży. Wg większości kalkulatorów wychodzi równy 4 tydzień a mi wg obliczeń od początku miesiączki wychodzi dziś pierwszy dzień 5 . Nie wiem już jak oni to liczą. Odejmują tydzień miesiączki czy co ? :p
Od 15 czerwca dziś wypada dokładnie 4 tydzień -
Witajcie dziewczyny. Wychodzi ze 12.03.2017 mam termin, ale staram sie jeszcze nie napalać. Bylam dzisiaj u lekarza zrobil usg ale jest tylko jajo plodowe (5t3d)o wielkości 13 mm, trochę mnie zmartwil. To moje drugie dzieciatko. Za 2 tyg kontrola, narazie mam aplikować luteinę. Poczekamy zobaczymy