MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też melduje się po połówkowym usg... dziewczynka nadal została dziewczynką waży 340g i wszystkie narządy są prawidłowe. Źle się ułożyła i niestety nie mam żadnego zdjęcia. Liczyłam na piękną fotkę i film a tu nic. Odwróciła się pleckami a głowę zadarla i schowała w czymś tam :p trochę zmartwila mnie szyjka bo jest 316mm i 324mm... mam się oszczędzać. I tak dużo odpoczywam i leżę... zdziwiło mnie że łożysko nagle znalazło się na tylnej ścianie a wcześniej było na przedniej
m@rtynka, Fruzia85, Nadiii, milagro, kr0pka, Klarcia, chloet, Fedra, severi lubią tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilkę, bo jesteśmy w samym centrum tornada przeprowadzkowego
Moje szwagierki robią drewniane, ręcznie malowane literki, kufry na zabawki, szkatułki. Farby z atestem! (na allegro pełno jest, ale kit wie jaka farba) . Ręczę głową , że są dobre
https://www.facebook.com/lovely.design.lovely/?notif_t=fbpage_fan_invite¬if_id=1477595734993288
Gdzieś na zdjęciu jest kufer jagódkowykr0pka, PaulinK, Anita12 lubią tę wiadomość
-
A u lekarki mojej wyszła znowu dziewucha Także chyba będzie niespodzianka przy porodzie, bo nie wiadomo czego się spodziewać
Nadiii, Fruzia85, kr0pka, Klarcia, m@rtynka, Marynia991, Anita12, nataliad, chloet, kark, Fedra, severi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie czytać miłe rzeczy na koniec. Ciesze się dziewczyny z Wami, że wszystko ok.
Ja właśnie konam ze śmiechu bo mąż walczy z dyniami na hallowen i wychodzą takie cuda, że uff..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 22:14
-
nick nieaktualnyBrrr dla mnie teraz ta godzina to jeszcze środek nocy! Mąż szykuje się do pracy, psa wzięło na zabawę, a mi głód nie pozwala dalej spać. Czyżby córcia zgłodniała i się domaga? Szybka bułeczka, łyk ciepłej herbaty i mam jeszcze nadzieję na drzemkę, bo zero pomysłów co robić od rana w taką szarówkę..
Miłego dnia dziewczyny!Anita12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:Ja tylko na chwilkę, bo jesteśmy w samym centrum tornada przeprowadzkowego
Moje szwagierki robią drewniane, ręcznie malowane literki, kufry na zabawki, szkatułki. Farby z atestem! (na allegro pełno jest, ale kit wie jaka farba) . Ręczę głową , że są dobre
https://www.facebook.com/lovely.design.lovely/?notif_t=fbpage_fan_invite¬if_id=1477595734993288
Gdzieś na zdjęciu jest kufer jagódkowy
Piękne, na pewno coś zamówię -
Crisperss wrote:Ja też melduje się po połówkowym usg... dziewczynka nadal została dziewczynką waży 340g i wszystkie narządy są prawidłowe. Źle się ułożyła i niestety nie mam żadnego zdjęcia. Liczyłam na piękną fotkę i film a tu nic. Odwróciła się pleckami a głowę zadarla i schowała w czymś tam :p trochę zmartwila mnie szyjka bo jest 316mm i 324mm... mam się oszczędzać. I tak dużo odpoczywam i leżę... zdziwiło mnie że łożysko nagle znalazło się na tylnej ścianie a wcześniej było na przedniej
-
Magdzia88 wrote:Ale co kochana...mowil ze szyjka krotka czy co???? Bo ja mam ok 3.3 ale podsumowal 3.5 i ze wszystko wporzadku....
-
a ja dziś byłam od rana w przychodni bo miałam zrobić badanie moczu i morfologię. za mną był chłopiec taki z 5lat i tak się darł już zanim wszedł, że szok... Mały mnie kopie od rana babcie dołożą do wózka więc chyba kupię nowy maxi cosi mura 4 plus albo x-lander jakiś.Dominik
-
Crisperss wrote:Ja też melduje się po połówkowym usg... dziewczynka nadal została dziewczynką waży 340g i wszystkie narządy są prawidłowe. Źle się ułożyła i niestety nie mam żadnego zdjęcia. Liczyłam na piękną fotkę i film a tu nic. Odwróciła się pleckami a głowę zadarla i schowała w czymś tam :p trochę zmartwila mnie szyjka bo jest 316mm i 324mm... mam się oszczędzać. I tak dużo odpoczywam i leżę... zdziwiło mnie że łożysko nagle znalazło się na tylnej ścianie a wcześniej było na przedniej
Ja mam 2.5cm. Muszę leżeć, dostałam luteine. Jeżeli lekarz mówił żeby się oszczędzać to trzeba słuchać