MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Za mną nieprzespana noc, bolało mnie tak że nie mogłam obrócić się na prawy bok, rano było niby trochę lepiej ale i tak spanikowałam i poszłam na wizytę. Z małą wszystko dobrze, waży 750g, nie widzi nic niepokojącego. Mówił że to może ona tak kopie, jak mi powiedziałam że to dziwne że tak mocno że nie mogę po tym chodzić to uznał że różne są dzieci. Cieszę się że wszystko okej, chociaż boli nadal
Nadiii lubi tę wiadomość
-
Jak cos to w srode podejde moze mnie wezmie... No ten bol w nocy byl nagly na prawej stronie brzucha jakby od dolu troche ku gorze i przestalo po 2 min ...ale dziwnie sie dzis czuje jakas taka przygnebiona i sie zamartwiam.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mnie tak pobolewało z lewej strony tzn takie klucie czułam jakos pare dni przed połówkowym-okazało sie ze dziecko sie tak ulozyło i dociska mnie główką tam.Lekarz powiedział że dzidzius na tyle mały ze ma duzo miejsca i coraz bedzie sie przekrecal i takie kucia moga sie pojawiac .Tak ze na spokojnie.
Jeżeli chodzi o krzywą cukrową to ja w sobote robłam-blee ohydny napój.Najpierw myslałam że zwymiotuję a pożniej że zemdleję ale nic sie takiego nie wydarzyło.Wyniki mialam tego samego dnia popoludniu.Ja robie badania prywatnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 14:43
-
Tak, bo brzdąc fikolki robi, i może nas boleć, a mnie wczoraj brzuch strasznie swedzial.
Ja robię w szpitalu, ale też za wszystkie płace. Tylko myslalam, że może to jest jakieś badanie, które wysyłają do innego laboratorium. Ale skoro to zwykle kłócie to pewnie na następny dzień będzie. -
Witam, dzisiaj bardzo pochmurnie i ciemno u nas, aż się nie chcę nic robić.
Ja miałam przez całą dotychczasową ciążę dwa razy boleści z lewej strony. Czułam tak jakby zaraz miało mnie boleć i jak mnie chwyciło to kilka sekund nie mogłam oddychać, ruchać się.. Pierwszą noc to ignorowałam, chociaż miałam 3 takie skurcze pod rząd z 5 min odstępu.
Potem jakoś po miesiącu/półtora miałam znów w nocy taką akcję, skurcze, 5 min odstępu pomiedzy nimi.. I ta sama ilość ich, czyli trzy skurczę. Pojechałam do szpitala, okazało się że moje schorzenie jelit mi się odzywa, gdy malutka uciska na jelitko mój kał nie może przejść dalej i są wtedy takie boleści. Nikomu nie polecam.
W czwartek do lekarza i na pewno też mnie skieruje na krzywą, nie wiem czemu ale boję się tego badania bardziej niż samego porodu, hehe.
Co myślicie na temat Szumisia? Kupować? Ktoś miał już z tym styczność? Ja razem z moim partnerem się zastanawiamy nad kupnem.
Święta za pasem, jak wam idzie przygotowania podarunków dla najbliższych? -
nick nieaktualny
-
Agata_90 wrote:Tak samo-20 marca.Nic sie nie zmienia.Z usg i z miesiaczki wychodzi tak samo A ja urodzona 18 marca także prezent jak sie patrzy.
To ciekawe jak urodzimy, ja też na 20 marca, moje urodziny 13 marca a męża 22 marca. Ciekawe czy któreś z nas będzie miało podwójny prezent