MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malwinka wrote:Hejka. Mam pytanko mówił Wam może lekarz, że trzeba zapisywać kiedy jest się chorym i jakie tabletki się przyjmuje? Ponoć to jest istotne przy porodzie w razie "w". Mi nie mówił, ale koleżanka mówiła, że położna jej na szkole rodzenia tak mówiła.
Zaraz idę do dentysty, bo ginekolog mi kazał, żeby do wizyty zgłosić się do dentysty i on ma adnotacje w karcie ciąży zrobić.
---
Dzień dobry. U nas w nocy trochę sypnęło śniegiem, teraz został tylko zimny wiatr Za tydzień wizyta a ja dziś kończę 26 tc
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
nick nieaktualnyMalwinka wrote:Mi wyszły bakterie, ale tak jak mowisz, źle oddałam mocz. Najpierw trzeba się podmyc, dobrze wytrzeć, i pierwsze trochę moczu do kibelka a potem do próbki i resztę też do kibelka. I już było ok.
Malotka, ale tego typu ze Ciebie bardzo głowa boli i bierzesz apap czy paracetamol to też zapisywać?
Jakbym brała to bym zapisywała Mam to do siebie, że na ból głowy biorę szklankę wody więc dużo do zapisywania nie mam, ale jak już jakieś przeziębienie złapie to wszystko zapisuję, jakie krople na katar, co na gardło, czy jakiś syrop, czy apap, czy cokolwiek innego.Malwinka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Dziś mam po prostu okropny dzień, boli mnie gardło, w prawie straciłam głos a w czwartek mam bardzo ważny egzamin jutro wyjazd do Warszawy i na ni czym nie mogę się skupić nie wiem już co mam stosować żeby mi do jutra przeszło
-
Hej dziweczyny. Dołączam sie do Was. Mam termin na 24 marzec (moje urodziny 26 marzec) Czytalam ze niektóre z Was wybierają sie na krzywą cukrową. Mam cukrzycę ciążowa od 8 tc wiec w razie czego służę poradą. Trochę juz walczę z tym dziadostwem
karcia.wawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylinda392 wrote:Cześć dziewczyny. Dziś mam po prostu okropny dzień, boli mnie gardło, w prawie straciłam głos a w czwartek mam bardzo ważny egzamin jutro wyjazd do Warszawy i na ni czym nie mogę się skupić nie wiem już co mam stosować żeby mi do jutra przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 18:27
-
nick nieaktualnyWidzę, że na marcowym forum dużo jest mamusiek z marca. Nie dość, że termin na marzec to jeszcze urodziny w marcu. Ja też czekam na marcowy prezent urodzinowy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 18:32
Malwinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
linda392 wrote:Cześć dziewczyny. Dziś mam po prostu okropny dzień, boli mnie gardło, w prawie straciłam głos a w czwartek mam bardzo ważny egzamin jutro wyjazd do Warszawy i na ni czym nie mogę się skupić nie wiem już co mam stosować żeby mi do jutra przeszło
Polecam Prenalen. -
Tak sobie czasem myślę, czy w tym całym zamieszaniu dnia codziennego znajdujemy jeszcze czas na refleksję, chwilę zastanowienia i przystopowania. Też gnałam nie wiadomo po co i dokąd, dopóki nie trafiłam na bardzo wzruszający blog dziewczyny walczącej z nowotworem. Dotarło do mnie, że powinniśmy być mega wdzięczni za wszystko, co mamy, bo niektórzy mają znacznie mniej. Lektura skłoniła mnie nawet do wypowiedzenia się na ten temat, jeżeli ktoś z Was chce zrobić sobie przerwę od codzienności i trochę zdrowo popłakać to zapraszam: http://www.mama-to-ja.bloog.pl/id,357466808,title,Marzeny-rakozmagania,index.html
-
nick nieaktualnyHejka
Dopiero jem śniadanie, wcześniej byłam w labo. Matko tyle ludzi, a jeszcze wolno szła kolejka.
Crisperss, nieciekawie, leż i odpoczywaj.
Tina jak to Ci glukoza nie przyjęła?
Magdzia88 przeszło Ci to kłucie? A nie masz nagromadzonych gazów? Może espumisan pomoże. -
nick nieaktualnyMagdzia88- mi lekarz na każdej wizycie przy badaniu mówi, że może kłóć z lewej strony lub z prawej bo wiązadła się rozciągają, wszystko rośnie i powoduje kłócia. Ale jak kłuje cały czas to może skonsultuj z lekarzem? Stes źle wpływa na Ciebie i dzidzie.
Tina22- spokojnie możesz już powtorzyć glukozę. Wczorajsza nie ma już wpływu na wynik nowego badania bo organizm już sobie z nią poradził
Arthaney- mam nadzieję, że lekarz szybko wprowadzi leczenie i opuchlizna zejdzie! Zdrówka życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 10:31