MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja kupiłam w tym tygodniu łóżeczko białe drewniane z szufladą na allegro.na razie jeszcze nie jest złożone ale obejrzeliśmy poszczególne elementy i nie jest uszkodzone ani nic, porzadnie wykonane. może dzisiaj złożymy ja cala wyprawkę kupilam na allegro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 12:14
jenny88 lubi tę wiadomość
Dominik
-
nick nieaktualnyCo do szpitali, ja im dalej w las tym mniej wiem.
Na początku rozważałam Borowską, ale teraz niezbyt, bo mąż chce być przy mnie.
Kamińskiego ok, ale tłok i odsyłają bardzo. Położną mam z Brochowa, lekarkę prowadzącą z Klinik, a kusi mnie jeszcze Oleśnica i Oława. I weź tu się zdecyduj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalaczarna07 wrote:A ja kupiłam w tym tygodniu łóżeczko białe drewniane z szufladą na allegro.na razie jeszcze nie jest złożone ale obejrzeliśmy poszczególne elementy i nie jest uszkodzone ani nic, porzadnie wykonane. może dzisiaj złożymy ja cala wyprawkę kupilam na allegro
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Hej
Nadii my też chcemy kupić białe łóżeczko ale bez szuflady i żeby było solidne. Fajne jest łóżeczko w ikei, a my znaleźliśmy w sklepie toysrus. Tam jest solidne, z drewna i można z szufladą kupić.
-
nick nieaktualnyCrisperss wrote:Zapraszam do Oleśnicy może się spotkamy na oddziale na priv mogę Wam przesłać nr do położnej która obsługuje w pokoju narodzin
O, to poproszę, jeszcze nie wiem czy będę się decydować na jazdę tam, ale kto wie
malaczarna07, ha, ja się przymierzam do tego łóżeczka, ale bez szuflady -
Witam was kobietki, jak tam wasze samopoczucie?
U nas dzisiaj fajnie przymroziło, czuć pomalutku, że idą święta.
My kupiliśmy łóżeczko z allegro również, już rozłożone mamy z szufladką i 27 elementów..
Dałabym zdjęcie ale niestety wstawić nie umiem -
nick nieaktualnymalaczarna07 wrote:http://allegro.pl/s-lozeczko-szuflada-kapi-bialy-120x60-cm-i6368621273.html - to łóżeczko kupilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 21:36
-
Oriaana wrote:Ja robię cały czas paznokcie odkąd pamiętam
z pierwszą córką będąc w ciąży robiłam ..
teraz z drugą córką w ciąży też robię co 3 tygodnie żele, bo mam szybko odrost
Pytam, bo też cała ciążę robię a teraz jak tak powiedziała to zdurnialam, ale idę ostatni raz teraz żeby na święta i sylwestra ładne były. Potem odzyweczka aż do marca -
No i zaczęłyśmy z Kajusią tydzień ciąży
w poniedziałek jedziemy z mężusiem i córcią na łowy do kilku ciuchlandów - muszę wyhaczyć perełki
maleństwo już teraz intensywnie się rusza :*
jeszcze 11 tygodni do terminu
-
nick nieaktualnyWózek i materac mamy wybrany, ale jeszcze nie kupiony. Nie chcę na razie zagracać. Zakupimy w sklepie niedaleko nas. Materac będzie od ręki, a na wózek czeka się kilka dni. Wolę zakupić wózek w sklepie stacjonarnym, w razie jakichś reklamacji nie muszę odsyłać.
Wózek:
http://anexbaby.com/pl/sport
Materac:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5692947853 -
nick nieaktualnyI zaczęlismy 26tc0d- 7 mc wg belly. Jesteśmy już tak daleko!
Ciężka, nieprzespana nocka za nami. Niby nic nie robiłam wczoraj, bylam tylko w dwóch sklepach, ubralam choinkę, a odczułam to jakbym przenosiła góry. Ból brzucha ja na miesiączkę, skurcze co chwilę, pocenie.. W ruch poszla nospa i dodatkowe dawki magnezu. Nie chcialam isc na IP bo znów zostawiliby nas na tydzień. W szpitalu też podaliby nospę, magnez dożylnie i kazaliby leżeć. Czułam ruchy Małej cały czas. Nie wiem czy już tak będzie do końca, czy na prawdę muszę tylko leżeć.. Cieżko i cały czas się martwię.. W czwartek wizyta, mam nadzieję, że dotrwam i muszę porozmawiać o tym ze swoim lekarzemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 11:16
chloet lubi tę wiadomość
-
Nadiii uważaj na siebie!
Porozmawiaj o tym z lekarzem, lepiej zapobiegać niż potem pluć sobie w twarz. U mnie było podobnie, ale po dłuższym odpoczynku przeszło i jak na razie nie wraca, tylko często podczas chodzenia do sklepu robi mi się gorąco, słabo, duszno i czasem muszę szybko wyjść na dwór by nie paść..
-
U mnie też noc była kiepska... niby nic mi nie było a po prostu źle się czułam... leżę intensywnie od miesiąca... brzuch twardnieje najczęściej wieczorem i jak wstaję siku. W domu nic nie posprzątane... pierniki nieupieczone, choinki brak, w lodówce pustki. Mąż cały czas pracuje, nawet cały weekend.
Mam jakiegoś doła, że do świąt nie mogę się przygotować... smutne to bardzo
-
Dziewczyny u mnie to samo... Chwile dluzej pochodze i czuje sie strasznie... Nie kazda z nas znosi ciaze dobrze... Ja juz teraz odliczam dni do marca, bo juz jest mi ciezko a wiem ze koncowka bedzie jeszcze bardziej meczaca. ale pocieszajace jest to,ze szybko zleci a po porodzie wszystko wraca do normy. Takze musimy teraz sluchac swojego organizmu i gdy jest nam slabo poprostu odpoczac. My i nasze malenstwa jestesmy teraz najwazniejsze !pozdrawiam mamusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 15:58