MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się czuję ogólnie bardzo dobrze, ale zauważyłam, że w ciągu dnia bardzo często twardnieje mi brzuch.
Najgorzej wieczorem - podczas kąpieli i jak już położę się do łóżka.
Na szczęście w środę mam wizytę, to będę mogła omówić wszystko z lekarką. -
U mnie tez brzuch jakis dziwny od 2-3 dni...kolejna noc zarwana...budze sie i nie spie po 3-4 godziny....
Mi ogolbie duzo mysli sie kotluje ..ze strachu ..
Jeszcze ten brzuch...
Jutro wizyta...
U innego lekarza
Zapytam o wymaz posiew z pochwy bo nie mialam robionego.....mimo ze mialam grzybice na poczatku...ale juz zostawiam ten temat...bo mam dosyc lekarzy i ich podejscia.... -
nick nieaktualnyHej
Dziś byliśmy w galerii, istne szalenstwo przed świętami. Prawie wszystkie prezenty pokupiliśmy, spieszyłam się, bo męża przeziębienie bierze i źle się czuł i był rozdrażniony:). Noc też ciężką miałam tzn. długo zasnąć nie mogłam i też brzuch dziwnie bolał. W ciągu dnia synek mnie kopnął w pęcherz, to aż podskoczyłam, taki nieprzyjemny ból. Całe szczęście to mam bardzo rzadko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 18:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Witam jeszcze z łóżka:), ale za chwilę wstaję. Pogoda brzydka, mgła jest.
Mam pytanie o prześcieradła do łóżeczka dziecka. Są gładkie albo frotte. Ma to jakieś znaczenie które się kupi?
Ja mam frotte i gładkie, obie wersje sa dobre. Bo ta frottka nie jest drapiąca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:54
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwinka wrote:Też wlasnie sl yszalam, że frota jest dobra.
Nadiii, koleżanka mi mówiła, że najlepiej jest kupić materac właśnie taki jak Ty, lateks i piankę wysokoelastyczna.
A który kolor wózka będziecie chcieli, mi się podoba ten czarny i granatowo biały.
Gratuluję kolejnego tygodnia!Malwinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadii ładny wózek wybraliście , też bym z tej firmy kupiła, ale cena dla nas za wysoka.
Malwina gratulacje kolejnego tygodnia
Znów tej nocy nie mogłam długo zasnąć, dopiero grubo po północy zasnęłam. Całe szczęście bóle z kręgosłupem już minęły, czasem coś mnie zakłuje, ale rzadziej i normalnie już mogę spać.Malwinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny