MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySmoczka nie kupiłam, stwierdziłam, że jak będzie potrzeba to poślę mamę albo męża.
Butelkę na razie mam jedną, szklaną z aventu antykolkową. Też braną na zasadzie losowania, bo nigdy nie wiadomo który smoczek dziecku zapasuje... Więc drugą wezmę inną pewnie.
Co do wózków, ostatnio mi wpadł w oko amelis muki, https://www.amelis-colour.com/muki-2w1/21-amelis-muki-2w1.html ale jeszcze decyzji nie podjęłam, się zobaczy ile środków bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ..a my wczoraj zaczęłyśmy 30 tydzień ciąży !
ale to mega szybko zleciało ...
ostatnie 11 tygodni
Pamiętam jak pisałam,że od 20 tygodnia to już z górki, ale dopiero teraz stwierdzam,że to już na serio z górki ! A najbardziej to będzie w niedzielę , bo minie pełne 30 tygodni i zacznie się wielkie odliczanie do 40-stki :*chloet, ewa81, Nelus, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o butelki to my mamy dwie z aventu antykolkowe natural 125ml. Jedna planuję na mleko, drugą na picie. Pod warunkiem, że dziecku podpasuje ten smoczek bo wiadomo jest różnie. Zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze jednej buteleczki z aventu dla noworodków i wcześniaków 60 ml. Ponoć jest delikatniejsza i łatwiej noworodkowi z niej ssać mleko. Jeszcze to przemyślę.
-
nick nieaktualnyOriaana wrote:Pamiętam jak pisałam,że od 20 tygodnia to już z górki, ale dopiero teraz stwierdzam,że to już na serio z górki ! A najbardziej to będzie w niedzielę , bo minie pełne 30 tygodni i zacznie się wielkie odliczanie do 40-stki :*
-
nick nieaktualnyLekarz mi mówił, że mam się stawić na prenatalne koło 30 tygodnia ciąży
Arthaney córeczka już nie taka malutka
U mnie ładne słoneczko się świeci i mrozik jest. Dziś mam odebrać wyniki krzywej cukrowej. Czekam nerwowo trochę na prezenty zamawiane przez internet, mam nadzieję, że dojdą przed wigilią. -
Hej dziewczeta przezylam wczorajsze badanie glukozy choc bylo ciezko..wzielam ksiazke do czytania zeby czas szybciej lecial ale wszystko mi sie zlewalo...blee pamietam ze w pierwszej ciazy dostalam tylko 0,5 kubeczka do wypicia a teraz taki wielki kubek wypelniony po brzegi.. Wynik na szczescie ok.. Morfologia troche poleciala ale bedzie dobrze...
Buteleczki dla Malutkiej kupowalam tomme tippe I jestem bardzoo zadowolona bo nakladke na piersi mialam w tym samym ksztalcie I nie bylo potem problemu z piciem..mysle ze teraz zrobie to samo...
Zaczelam juz kompletowac ubranka..jej ale to radosc... niestety po Malej mam wiekszosc rozowych wiec musze kupowac od nowa..
Kurcze chyba poczulam dzis swiateczny klimat mam jakis dobry humor...chloet, ewa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki przepraszam, pisałam wczoraj o butelkach z aventu, ja mam dwie butelki antykolkowe tomme tippee 260ml closer to nature. Zamawiałam wszystko z neta już jakiś czas temu i mialam duży problem jakie wybrać, stąd ta pomyłka. I tak jak pisałam w planach jest jeszcze zakup buteleczki avent dla noworodków 60ml, ale nad tym sie jeszcze zastanawiam
-
nick nieaktualnyOdebrałam wyniki krzywej cukrowej na czczo 86, po godzinie 153 a po 2 godzinach 90. Wszystko w normie, więc ok. Jedynie ciągle morfologia spadła w dół mimo, że biorę żelazo. Pewnie za mała dawka.
Inka91 jakie miałaś nakładki na piersi? Myślę też o zakupie ich ze względu na moją urodę piersi, a wybór jest taki i nie wiem jakie dla mnie byłyby odpowiednie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 13:01
-
Nakladki mialam wlasnie tomme tippe. W sumie to dostalam ja w prezencie od znajomej ktora chwile wczesniej urodzila I okazalo sie ze jest to dla niej niezbedne wiec mi kupila taka sama a potem sie okazalo ze butelki mamy tej samej firmy..zaczelam jej uzywac zaraz jak wrocilam ze szpitala bo tak strasznie mnie bolaly piersi I to byla ogromnaaa ulga..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 14:02
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny