MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Też nieraz mam problem z zaśnięciem w nocy, też długo nie potrafię spać na jednym boku i mam bóle bioder. Zgaga czasami mnie męczy, ale trwa jakiś czas i potem samoistnie znika. Jeszcze nie muszę brać na to leku. Piję codziennie siemię lniane, więc to też może pomaga na zgagę czy bóle żołądka.
Dziewczyny powodzenia na wizytach. -
nick nieaktualnyJa już po Wszystko ok, Franek waży około 915 g, serduszko bije prawidłowo, a ja nie mam cukrzycy
Jak zwykle twarzy pokazać nie chciał, za to od paru dni mnie kopie po żebrach intensywnie.
Kolejna wizyta 13 stycznia, prenatalne.ewa81, klaudia.29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też już po wizycie. Córa waży już 1400 gram!
Z gorszych wiadomości: u mnie zastój w moczu w prawej nerce wciąż narasta, więc muszę iść koniecznie do urologa - mam nadzieję, że nie będzie potrzeby cewnikowania ;/
Aaa i jeszcze - na częste twardnienie brzucha dostałam zwiększoną dawkę magnezu + luteinę dopochwowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 17:51
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper wiadomości dziewczyny! Maleństwa rosną jak na drożdżach!
U mnie mimo duphastonu 3x1, magnezu 3x1 i luteiny 2x 1 brzuszek i tak twardnieje mimo, że prawie cały czas leżę. Do tego dochodzą jeszcze skurcze. Jutro wizyta, zobaczymy co powie lekarzchloet lubi tę wiadomość
-
severi wrote:Hej chloet to super ze już tyle a wie któraś jakie są normy wagowe? Albo zna strone fajna gdzie to będzie? Bo jak szukałam to było twoje dziecko waży tyle co mała dynia. A ile kurna waży mała dynia?
Tu jest jakaś tabela:
http://polki.pl/rodzina/ciaza,masa-plodu-i-jego-wielkosc-w-poszczegolnych-tygodniach-ciazy-tabela,10321468,artykul.html -
nick nieaktualnyWreszcie nocka nawet przespana z kilkoma pobudkami na siku i zmianami pozycji. Za to brzuszek nie bolał i nie było skurczy. To chyba tak specjalnie bo dziś wizyta u gin. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dostaniemy piękną fotkę Córci na święta.
Miłego dnia dziewczyny!chloet, Malwinka, ewa81 lubią tę wiadomość
-
Nadiii wrote:Wreszcie nocka nawet przespana z kilkoma pobudkami na siku i zmianami pozycji. Za to brzuszek nie bolał i nie było skurczy. To chyba tak specjalnie bo dziś wizyta u gin. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dostaniemy piękną fotkę Córci na święta.
Miłego dnia dziewczyny!
Wzajemnie. Napisz potem, jak było na wizycie