MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jest jeszcze nie tak zle w sumie w pierwszej ciàży do ostatniego dnia bylo fajnie.. Teraz też nie narzekamy czasem mam takà ochote że obudziłabym go w środku nocy... :-p
Po porodzie długo się bałam ale jak już się udało to było naprawde super.. Och tez się nie mogę doczekać plaskiego brzuszka.. -
nick nieaktualny
-
Zaczynamy 32tc.
Jesteśmy po wizycie u ginekologa i wszystko w jak najlepszym porządku,wynki badań ok,szyjka trzyma i oby tak dalej.
Na wadze +13kg i 107 cm w obwodzie brzucha
Następna wizyta 17.02.
Co do sexu to libido zerowe a najgorsze jest to że po porodzie nie jest lepiej.Eh08.04.2015 ur.się K.
25.07.2016 i cud-TP 22.03.2017 spodziewamy się synka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny powiem Wam jeszcze co do sexu to w szkole rodzenia mówili że częstszy sex od 36 tyg ułatwia poród bo męskie "mazidła" rozpulchniają wnętrze kobiety i żeby nie przechodzić termin też sex jest wskazany.
A powiem Wam że z moich obserwacji wynika że nie ma nic gorszego niż czekać na poród w szpitalu po wyznaczonej dacie i potem jeszcze te kroplówki z oksytocyny
karcia.wawa łóżeczko ślicznenikafika lubi tę wiadomość
-
I wyszła cholestaza ciążowa.... na szczęście na razie bez szpitala ..lekarz mówił,że wysyła do szpitala na ogół,ale że ja jestem oczytana kobieta to będę wiedziała co robić w razie pogorszenia wyników
okropieństwo ta cholestaza..świąd nie do wytrzymania !
essentiale forte 3x1 i diphergan 3x1 na świąd
za 10 dni wyniki ..jak będą spadać to wizyta za 3 tyg ,a jak się pogorszą to natychmiast . achh ..;/
ale jestem szczęśliwa,że nie muszę być w szpitalu
BPD 9,0 .... po główce lekarz stwierdził,że będzie duża dzidzia Eliza miała 3640g ,a ta może mieć gdzieś tyle albo nawet więcej .
damy radę !
jeszcze 46 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oriaana to chociaż dobrze, że Cię nie skierował do szpitala. Tak będziesz brała leki w domu. A świąd zmaleje po tych lekarstwach
Mnie to się seks juz śni po nocach, ale taki jak za dwanych czasów. z brzuszkiem ograniczone możliwości, nie można szaleć. Po ciąży nie jest źle, ja przynjamniej czułam się jak dziewica bo wszystko było jak "nowe" ) -
My po wizycie
Mlody dalej jest mlodym wazy 1970
Usg bardzo szybko...niby usg III trymestru...hm...
W tej ciazy nie bede miala pamiatkowego 4 d bo faktycznie mlody tak nisko ma glowke ze pol twarzy zaslania cien...mojego miesnia macicy.
Sprawdzal nawet nie wiem co..bo szybko mowil tylko ze ok ..ze ladnie..wporzadku ..lozysko i wody ok. Szyjka trzyma ale tym razem nie wiem ile cm ..sprawdzal nerki i powiedzial ze lewa albo prawa nie pamietam..jest lekko powiekszona...ale na powiększenie takie ze jest nieznaczące ze mam sie nie przejmowac bo chlopcy tak maja..
Wiec przyjmuje ze nerki ok!
Mam sie dalej oszczedzac..waga sie nie martwic..wyniki mam bardzo dobre. No i tocze sie do next wozyty ktora mam juz w dluzszym odstepie bo 15 lutego.Traz 3 spotkania mialam co 2 tyg od wizyty w szpitalu.
Mam mierzyc cisnienie mimo ze mam caly czas ok..puls mam wyzszy ale uroki ciazy..ale mam sprawdzac bo biore euthyrox a on lubi nagle namieszac w pulsie ..120 to juz lipa. Ja mam 95.
Wiec tyle...ciesze sie ze mlody rosnie..i ze jest ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 17:45