MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:My po wizycie
Mlody dalej jest mlodym wazy 1970
Usg bardzo szybko...
Wiec tyle...ciesze sie ze mlody rosnie..i ze jest ok! -
nick nieaktualnyOriaana wrote:I wyszła cholestaza ciążowa.... na szczęście na razie bez szpitala ..lekarz mówił,że wysyła do szpitala na ogół,ale że ja jestem oczytana kobieta to będę wiedziała co robić w razie pogorszenia wyników
damy radę !
jeszcze 46 dni
-
Oriaana no to dobrze, ze Cie w szpitalu nie uwiezili, bo tego najbardziej się bałaś. A lekami miejmy nadzieję, że polepszysz swój stan.
Magdzia88, może w tym ostatnim usg uda Ci sie uzyskać zdjecie Malenstwa, czy już będzie za późno?
Ja byłam u dentysty i otworzył mi tego zęba, przeczyscil kanaly i za miesiąc do kontroli. -
Ja po dzisiejszej wizycie. Mała waży już ok. 2200 g, wszystko ok.
Z gorszych wiadomości: z wymazu pochwy wyszło mi sporo różnych bakterii (mam wrażenie, że wyniki przestraszyły nawet lekarkę). Dostałam antybiotyk i będziemy walczyć. Ehh, musiało się coś przypałętać na sam koniec
Wszystkim wizytującym gratuluję dobrych wieści.
Dziewczyny, już tak niewiele nam zostałoMalwinka, m@rtynka, kark, ewa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychloet wrote:Ja po dzisiejszej wizycie. Mała waży już ok. 2200 g, wszystko ok.
Z gorszych wiadomości: z wymazu pochwy wyszło mi sporo różnych bakterii (mam wrażenie, że wyniki przestraszyły nawet lekarkę). Dostałam antybiotyk i będziemy walczyć. Ehh, musiało się coś przypałętać na sam koniec
Wszystkim wizytującym gratuluję dobrych wieści.
Dziewczyny, już tak niewiele nam zostało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadiii wrote:Śliczne łóżeczko, takie jak na fotkach na allegro. Czyli wszystkie części ok?
Szukam sprawdzonego a koniecznie chce zamówić online.
Piękne łóżeczko!ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Nadiii wrote:Dobrze, że już po.. Ze znieczuleniem czy bez?
No ja już tego zęba miałam dwa razy kanałowo robionego. I teraz on już mnie nie bolał aż na tyle żeby znieczulenie dac. Ale dentysta mówił, że może kobieta w ciąży przyjąć znieczulenie.
Nadiii zmieniłaś zdjecie, to Twoje takie fajne gatki? Co tam jest za napis. ? -
Nina13 wrote:Oriana ja też trzymam kciuki za Twoje wyniki, a powiedz czy cholestaza to wskazanie do cc czy to nie ma związku?
Dziewczyny nasze maluchy to już nie takie maluchy 2 kg to już coś
Jeśli wyniki są mega wysokie i ciężko je zbić to owszem lekarze rozwiązują szybciej ciążę .. CC albo jak jest taka możliwość to Oxy .
-
Bardzo się cieszę,że obyło się bez szpitala, bo jakby wyniki były bardzo wysokie to pewnie bym tam trafiła i czekała do 38+0 na rozwiązanie .
Mam nadzieję,że po essentiale forte wyniki spadną , bo jak zaczną rosnąć to wtedy szpital..cholerstwo jedne !klaudia.29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwinka, dlatego pisałam, żebyś jednak szła, u mnie takie ćmienie po jedzeniu właśnie zwiastowało to co u ciebie - problemy z kanałowym. Ja miałam niedoleczone przez poprzednią dentystkę, na szczęście teść jest moim aktualnym dentystą. Powiedział, że ząb tragedia i komuś innemu by usunął, ale mi ratował. Trwało to miesiąc, dużo łez wypłakałam, bo pod zębem zrobił się torbiel i teść musiał być pewnym, że wszystko idealnie wyczyścił bez znieczulenia.
Jak tylko urodzisz to idź do kogoś nawet super drogiego, ale sprawdzonego na 100%, żeby Ci zrobili zdjęcia rtg i sparwdzili czy wszystko jest idealnie zrobione, bo jak nie to za jakiś czas znowu będziesz mieć powtórke z rozrywki
Ja dzięki teściowi od 5 lat mam spokój. Dlatego przestałam na niego narzekać i tylko na teściową narzekam
Nina13 wrote:A powiem Wam że z moich obserwacji wynika że nie ma nic gorszego niż czekać na poród w szpitalu po wyznaczonej dacie i potem jeszcze te kroplówki z oksytocyny
Oriana, najważniejsze, że już wiadomo co i jak, a przede wszystkim, że jesteś w domku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyatat wrote:Jestem z kwietniowek ale często Was podczytuje. Mogłabyś wrzucić linka do sprzedawcy?
Szukam sprawdzonego a koniecznie chce zamówić online.
Piękne łóżeczko!
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6234085141atat lubi tę wiadomość
-
Kark, no to dobrze że mnie namowilyscie, bo dzisiaj znowu bym spala z mokrą scierka na policzku. Poszłam, bo już troszke policzek spuchl to wiedziałam, że będzie tylko gorzej.
Eee to twój teść to dobry facet. Dobrze, że na teściowa można popsioczyc , na kogoś trzeba.
Nadiii bardzo mi się podoba ta fotka, to już imie wybraliście, Marika Tak?kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny