MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyklaudia.29 wrote:Ja tez nic nie dostalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 13:07
klaudia.29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Hejka!
Byłam w lidlu i zaszalałam! Piękne tam ciuszki dziecięce mają. Mimo, że w lidlu nie robię zakupów i różnie bywa z jakością ubrań, ale te dziecięce są super . Piękne kolorki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 17:46
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aarizona, ojej to faktycznie poszalałaś!
Ja chrzest planuje w maju/czerwcu. Mam dom z ogródkiem i raczej będę robić w domu, grilla, sałatki jakieś mięsko, słodkie kawa i do domu
Dziś byłam u lekarza, ponieważ nie mogłam wytrzymać z bólu na prawą stronę brzucha, co się okazało, że moja niunia tak mocno mnie kopie że nadłamała mi żebra. Muszę leżeć jak najwięcej na plecach bo tylko wtedy kopie lewą stronę brzucha.. Gdy tylko ból się nasili, mam do niej wrócić, i wtedy skierowanie do szpitala
-
Arthaney wrote:Aarizona, ojej to faktycznie poszalałaś!
Ja chrzest planuje w maju/czerwcu. Mam dom z ogródkiem i raczej będę robić w domu, grilla, sałatki jakieś mięsko, słodkie kawa i do domu
Dziś byłam u lekarza, ponieważ nie mogłam wytrzymać z bólu na prawą stronę brzucha, co się okazało, że moja niunia tak mocno mnie kopie że nadłamała mi żebra. Muszę leżeć jak najwięcej na plecach bo tylko wtedy kopie lewą stronę brzucha.. Gdy tylko ból się nasili, mam do niej wrócić, i wtedy skierowanie do szpitala
Ooo matko jak to nadlamala. Od razu na jakies karate ją zapisz. A serio to wspolczuje. -
Hej. Bylam dzisiaj na wizycie.wszystko Ok, przepływy.. .ok, łożysko ok. Mały przez miesiąc urósł 900 gram. Teraz ma wagę 2150
My chcemy też robić chrzciny maj/czerwiec. Wolimy zapłacić, żeby w restauracji go zrobić. Tak uważam najwygodniej.
Arthaney to wasza Lilianka jest aż tak silna, szok. To do porodu to Cię posklada .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 20:33
chloet, Malinka1984_, ewa81, kark lubią tę wiadomość
-
Oriaana wrote:Dziewczyny dostałam skierowanie do szpitala - jutro jadę do Piły .
lekarz dał mi ,aby podali kroplówki - cholestaza ciążowa.
wyniki :
ASPAT- 134,3 lU/l (n. 5-40 )
ALAT – 322,1 lU/l (n. 5-40 )
jutro zaczynamy z Kają 35+4 tc - dla szpitala to 35 tydzień .
Nie wiem czego się spodziewać i jak długiego pobytu .
a w domu zostawiam córcię 2 latka i 5 msc ...aż mi serce pęka ...;/
Hej, widze, ze nie jestem sama z cholestaza. Jakie masz wyniki kwasow zolciowych, bo na to glownie patrza w szpitalu?
Ja mialam duze przekroczenie i po jednej porcji kroplowek kwasy spadly o polowe... ale nadal jestem w szpitalu -
nick nieaktualnyMalwinka wrote:Hej. Bylam dzisiaj na wizycie.wszystko Ok, przepływy.. .ok, łożysko ok. Mały przez miesiąc urósł 900 gram. Teraz ma wagę 2150
My chcemy też robić chrzciny maj/czerwiec. Wolimy zapłacić, żeby w restauracji go zrobić. Tak uważam najwygodniej.
Arthaney to wasza Lilianka jest aż tak silna, szok. To do porodu to Cię posklada .
Ja też myślałam o chrzcinach w czerwcu, ale jeszcze czas na planowanie. Najpierw poród
Malwinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArthaney wrote:
Dziś byłam u lekarza, ponieważ nie mogłam wytrzymać z bólu na prawą stronę brzucha, co się okazało, że moja niunia tak mocno mnie kopie że nadłamała mi żebra. Muszę leżeć jak najwięcej na plecach bo tylko wtedy kopie lewą stronę brzucha.. Gdy tylko ból się nasili, mam do niej wrócić, i wtedy skierowanie do szpitala -
Nadiii wrote:Dziewczyny brakuje jeszcze Waszych informacji do listy marcowych mamusiek. Będę wdzięczna za info od tych, które jeszcze nie podały. Info na forum lub na priv, powysyłałam zaproszenia. Dziękuję tym, które już napisały, czytam na bieżąco
-
Śmiejemy się z moją mamą, że teraz do porodu tylko leżeć i pachnieć, a jak moja gin. się dowiedziała to powiedziała w prost, jeżeli będzie coś się więcej dziać, czyli jak mi złamie totalnie to w 37+0 (38tc) zrobią mi cc, bo nie będę w stanie przeć i z bólu porodowego i z złamanych żeber.
Na razie są nadłamane więc aż tak bardzo nie boli, i mam nadzieje że jednak uda mi się rodzić sn, bo cc sobie nie wyobrażam
Ból nie taki straszny, porównuje go do bardzo mocnych zakwasów przy każdym ruchu, a najlepiej gdy mam ciepły okład na nich to wtedy poezja
Mój sobie wziął urlop jeden dzień by przy bólu ciepły okład dawać i smarować smalcem ciepłym (kazał tak lekarz), a potem mama ma tydzień urlopu więc super ! -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/264b2e507e65.jpg
Moje zdjęcie z sesji brzuszkowej
Dzisiaj odebrałam, tak mi się podoba. Jest na nim mój piękny brzuszek. Mamusia tak mocno Kocha...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 22:40
linda392, Malinka1984_, nikafika, ewa81, Nelus, kark, Nina13, Anita12 lubią tę wiadomość