MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem wykonczona tą imprezą. Masa ludzi, głośno i wciąż tylko jesz bo tyle pyszności donoszą. Teraz chwila odpoczynku w domu i powrót na 90tkę.. Wykończą mnie.
Chyba kolejne marcowe dzieciątko pcha sie na świat! Maja powodzenia! Dobrze, że jestes pod opieką lekarzy.
-
nick nieaktualny
-
Maja trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo szybko i gladko:)
Nina jesli chodzi o Twoje pytanie to chodzi o to, ze czesto w takich przypadkach lekarze decyduja o cc, zeby przypadkiem pacjentka nie starcila wzroku... ale to musi zadecydowac Twoj lekarz, bedzie dobrze -
nick nieaktualnyWitam
Jestem wykończona nieprzespanymi nocami. Dziś teściowie i moja mama będą u nas, więc będzie fajnie. Dużo mama mi pomogła z obiadem, zrobiła mięso, surówki i ciasto. Ja tylko rosołek ugotowałam.
Miłego dnia dziewczyny
Maja jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 15:22
coffee2 lubi tę wiadomość
-
Ewa ja tez juz mam dosc... Nie mam.sily... Bol wszystkiego mnie wykancza;( Noce przez cala ciaze mialam kiepskie....Marze tylko o tym, zeby byl chociaz 10 marca... to bedzie juz 38 tydz... Bo do 10 sie jeszcze mocno oszczedzam, zeby malutka jeszcze urosla i nabrala sil. Jestem ciekawa ile przez 3 tyg nabrala gram. wizyte mam w srode wiec sie dowiem jakichs szczegolow...
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się w 35t0d (Wg belly zaczynamy dziś 9mc 36tc). Lecą tygodnie, ale chyba dłuży mi się już ta końcówka. Tak bardzo chciałabym mieć Ją już w ramionach. Jeszcze teraz kiedy wszystko już gotowe na Jej przyjście dni tak strasznie się dłużą...
Wczoraj posiedzieliśmy do 2:00 pózniej ciężko było zasnąć bo wszystko bolało. Dziś będę chodzić jak zoombie. Dożyć takiej 90tki, kiedy zjeżdża się cała kochająca rodzina i organizuje taką imprezę- coś pięknego! Nasze pokolenia raczej tego nie doświadczą już..
Dziś obiad u teściów, a potem odsypiam.
Miłego dnia Mamusie!klaudia.29, ewa81, coffee2 lubią tę wiadomość
-
Witam mamuśki.
Ja dziś po prostu okropnie się czuję. Od rana strasznie mnie mdli i chce mi sie pić, wypilam już 2 butelki wodyi plus do tego boli mnie brzuch dołem tak jak na okres. Nie wiem czy to już będzie początkiem wielkiego dnia, czy po prostu zły dzień dla mnie
pogoda super, święci słoneczko, mieliśmy plany na jakiś malutki wyjazd a to nic z tego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam weekend pod hasłem "sprzątanie". Sprzątka głównie mąż, z moją niewielką pomocą. Dzisiaj zabrał się za kuchnię i szoruje pięknie wszystko
Ja po umyciu wczoraj kibelka i wanny to do dziś mam ból w plecach, więc tylko doglądam co robi.
Następne w kolejce do mycia są już typowo moje duperele, to w tygodniu sobie będę powoli przekładać z kąta w kąt.
Tak poza tym, jestem tym szczęśliwym ewenementem, który przesypia całe noce, zgagę miałam może trzy razy w sumie. Nic mi się nie stawia, ani nie skurczuje. -
Witam dziewuszki.
Dziś czuje się po prostu okropnie! Nadal męczy mnie katar. Brzuch boli jak na okres, duszno mi, nagłe wybuchy gorąca, opuchnięte nogi, dłonie, kłucie w pochwie..
I TA MOJA WIERCI PIĘTA W BRZUSZKU BIJE PO WSZYSTKIM CO BOLESNE
Ja chcę być już po porodzie.. Ta końcówka jest masakra.
Dzisiaj się śmialiśmy, że gdyby mi ginekolog powiedziała że jutro mam się wstawić na cesarkę to bym już od nocy stała pod drzwiami szpitala..
Wizyta 22.02.2017.. Miejmy nadzieje, że powie coś co mnie podniesie na duchu, że jest jakieś rozwarcie lub cokolwiek.. Bo czop mi nie odszedł, mam ewidentny brak śluzu a jak coś poleci to jest to biała maź, a nie ciągnący glutek -
Dziewczyny chce sie pochwalic! Jest moj malenki synek!!!
o 6 mialam rozwarce na 8 cm, o 6.3 na porodowke, o 7 parte, a o 7.5 juz mialan go w ramionach. Najcudowniejsze uczucie na swiecie!
3330 kg 55 cm wiec duzo szczescia jak na dzidziusia 3 tygodnie przed czasem:)))))
Aarizona, m@rtynka, Inka91, linda392, jenny88, klaudia.29, kark, Nina13, Rubineye, nataliad, nikafika, Magdzia88, Malinka1984_, Anita12, coffee2, Nelus, M&Ms lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny