X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja powodzenia!

• klaudia.29 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja trzymam kciuki

bl9cdf9hsfsrwiek.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wykonczona tą imprezą. Masa ludzi, głośno i wciąż tylko jesz bo tyle pyszności donoszą. Teraz chwila odpoczynku w domu i powrót na 90tkę.. Wykończą mnie.

Chyba kolejne marcowe dzieciątko pcha sie na świat! Maja powodzenia! Dobrze, że jestes pod opieką lekarzy.

• Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja czekamy na znaka!
    Powodzenia

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • maja9995 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2017, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 19 zaczely sie lekkie skurcze, od 1 skurcze co 7 minut. Cala noc nieprzespana, o 1 rozwarcie na 2 cm. Jeszcze sie dobrze nie zaczelo, a ja juz nie mam sil:((((.

f2w343r8b6jmrt9e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2017, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mają bądź dzielna, dasz radę
    Trzymam kciuki z całych sił

• klaudia.29 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja trzymaj sie;*;* KmJa tez tak mialam a pozniej akcja dosc szybko poszla;* trzymammm mocno kciuki ;*

bl9cdf9hsfsrwiek.png
  • coffee2 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo szybko i gladko:)
    Nina jesli chodzi o Twoje pytanie to chodzi o to, ze czesto w takich przypadkach lekarze decyduja o cc, zeby przypadkiem pacjentka nie starcila wzroku... ale to musi zadecydowac Twoj lekarz, bedzie dobrze

ug37e6yd4s1y6vkl.png

xnw4xzkrrmel5zdk.png

maj 2015 - aniolek Irenka (pamietam o Tobie, na zawsze w moim sercu)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Jestem wykończona nieprzespanymi nocami :/. Dziś teściowie i moja mama będą u nas, więc będzie fajnie. Dużo mama mi pomogła z obiadem, zrobiła mięso, surówki i ciasto. Ja tylko rosołek ugotowałam.
    Miłego dnia dziewczyny
    Maja jak tam?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 15:22

coffee2 lubi tę wiadomość

• klaudia.29 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ja tez juz mam dosc... Nie mam.sily... Bol wszystkiego mnie wykancza;( Noce przez cala ciaze mialam kiepskie....Marze tylko o tym, zeby byl chociaz 10 marca... to bedzie juz 38 tydz... Bo do 10 sie jeszcze mocno oszczedzam, zeby malutka jeszcze urosla i nabrala sil. Jestem ciekawa ile przez 3 tyg nabrala gram. wizyte mam w srode wiec sie dowiem jakichs szczegolow...

ewa81 lubi tę wiadomość

bl9cdf9hsfsrwiek.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 35t0d (Wg belly zaczynamy dziś 9mc 36tc). Lecą tygodnie, ale chyba dłuży mi się już ta końcówka. Tak bardzo chciałabym mieć Ją już w ramionach. Jeszcze teraz kiedy wszystko już gotowe na Jej przyjście dni tak strasznie się dłużą...
    Wczoraj posiedzieliśmy do 2:00 pózniej ciężko było zasnąć bo wszystko bolało. Dziś będę chodzić jak zoombie. Dożyć takiej 90tki, kiedy zjeżdża się cała kochająca rodzina i organizuje taką imprezę- coś pięknego! Nasze pokolenia raczej tego nie doświadczą już..
    Dziś obiad u teściów, a potem odsypiam.
    Miłego dnia Mamusie!

klaudia.29, ewa81, coffee2 lubią tę wiadomość

• Inka91 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też strasznie się dłuży ta końcòwka mimo, że dni leca szybko jak jestesmy wszyscy razem w domku..

Ta ciaza bardzo mi nie dokucza, zgaga tylko czasami, nie to co w pierwszej... Ale Mimo to odliczam dni do terminu..

• linda392 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuśki.
    Ja dziś po prostu okropnie się czuję. Od rana strasznie mnie mdli i chce mi sie pić, wypilam już 2 butelki wody :-( i plus do tego boli mnie brzuch dołem tak jak na okres. Nie wiem czy to już będzie początkiem wielkiego dnia, czy po prostu zły dzień dla mnie :-( pogoda super, święci słoneczko, mieliśmy plany na jakiś malutki wyjazd a to nic z tego :-(

2nn3dzu55c7nwce5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że sporo z nas już zmęczona końcówką ciąży, czas dłuży się niemiłosiernie. Pewnie też się zdrzemnę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam weekend pod hasłem "sprzątanie". Sprzątka głównie mąż, z moją niewielką pomocą. Dzisiaj zabrał się za kuchnię i szoruje pięknie wszystko :)

Ja po umyciu wczoraj kibelka i wanny to do dziś mam ból w plecach, więc tylko doglądam co robi.

Następne w kolejce do mycia są już typowo moje duperele, to w tygodniu sobie będę powoli przekładać z kąta w kąt.

Tak poza tym, jestem tym szczęśliwym ewenementem, który przesypia całe noce, zgagę miałam może trzy razy w sumie. Nic mi się nie stawia, ani nie skurczuje.

• nataliad Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja powodzenia! :)

atdcj48amxaz4754.png
    l22n8u69fcsicq3w.png
  • nataliad Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malotka a Tobie tylko pozazdrościć że nie masz żadnych dolegliwości :)
    Ja mam duszności, bóle nóg, kluje mnie cos w piersiach, w pachwinach... mogłabym tak wymieniać przez chwilę ;)

atdcj48amxaz4754.png
    l22n8u69fcsicq3w.png
  • Arthaney Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewuszki.
    Dziś czuje się po prostu okropnie! Nadal męczy mnie katar. Brzuch boli jak na okres, duszno mi, nagłe wybuchy gorąca, opuchnięte nogi, dłonie, kłucie w pochwie..
    I TA MOJA WIERCI PIĘTA W BRZUSZKU BIJE PO WSZYSTKIM CO BOLESNE :D
    Ja chcę być już po porodzie.. Ta końcówka jest masakra.
    Dzisiaj się śmialiśmy, że gdyby mi ginekolog powiedziała że jutro mam się wstawić na cesarkę to bym już od nocy stała pod drzwiami szpitala.. :D
    Wizyta 22.02.2017.. Miejmy nadzieje, że powie coś co mnie podniesie na duchu, że jest jakieś rozwarcie lub cokolwiek.. Bo czop mi nie odszedł, mam ewidentny brak śluzu a jak coś poleci to jest to biała maź, a nie ciągnący glutek :(

f2w3gov3rq5rap75.png
  • maja9995 Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chce sie pochwalic! Jest moj malenki synek!!!:) o 6 mialam rozwarce na 8 cm, o 6.3 na porodowke, o 7 parte, a o 7.5 juz mialan go w ramionach. Najcudowniejsze uczucie na swiecie! <3 3330 kg 55 cm wiec duzo szczescia jak na dzidziusia 3 tygodnie przed czasem:)))))

Aarizona, m@rtynka, Inka91, linda392, jenny88, klaudia.29, kark, Nina13, Rubineye, nataliad, nikafika, Magdzia88, Malinka1984_, Anita12, coffee2, Nelus, M&Ms lubią tę wiadomość

f2w343r8b6jmrt9e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja gratulacje wielkie!!:). Kurde ale ekspresowy poród :). Kolejna marcóweczka rozpakowana:)

‹‹ 931 932 933 934 935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ