X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • Arthaney Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj, chyba zaczynam się 'oczyszczać'. :) :)
    Pierwszy raz chyba ciesze się z biegunki :D

ewa81, Malwinka, Inka91, coffee2 lubią tę wiadomość

f2w3gov3rq5rap75.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Arthaney, no to czekamy na rozwinięcie akcji :)
    U mnie piękna pogoda jest :)
    W szpitalu jeszcze będę pytać o badanie gbs, czy naprawdę nie muszę tego mieć przy cc

klaudia.29 lubi tę wiadomość

• Inka91 Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z brzuszkiem w kolejnym tyg...:-)

Nocka srednia sama nie wiem czy faktycznie bolał mnie brzuch czy tylko mi sie to śniło..:-/
    Teraz strasznie bolà mnie plecy, a może pòłdupek..czuje się naprawde zmęczona...

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Wasz miesiąc! Jako matka założycielka wątku miałam Wam życzyć powodzenia juz wczoraj ale zapomniałam. Wybaczcie!

Powodzenia, lekkich i szczesliwych porodów <3

kark, klaudia.29, Malwinka, milagro, linda392, coffee2, ChciałabymJuż, ewa81, 83konwalie, Magdzia88 lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę znaleźć listy, więc nie wiem czy ktoś się zdąrzył wypakować po mnie...

W każdym bądź razie przedstawiam ciociom Basię ;)
    c91c36beb61c0b25med.jpg

Jesteśmy już w domku od wczoraj wieczorem i jestem z tego powodu przeszczęśliwa, bo mam taki nawał jak nigdy. Normalnie piersi to grudka na grudce, Basia biedna mimo, że je za dwóch to nawet czasami piersi nie może chwycić, bo są jak kamienie :/ Ale nic, mam szałwię, laktator, zimne kompresy i mam nadzieję, że do końca tygodnia jakoś się uda opanować to dziadostwo :)

Nina13, Magdzia88, klaudia.29, Malwinka, milagro, coffee2, ChciałabymJuż, ewa81, 83konwalie, Anita12, chloet, agadana, IGA.G lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark gratulacje jeszcze raz malutka jest śliczna :) i ma takie bystre oczka :)

a mi jest dziś tak niedobrze, mdli mnie niesamowicie, nogi jakieś takie jak z waty, słabo trzymają... nie wiem co to :( ale źle mi

kark lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    Oooo Arthaney, no to czekamy na rozwinięcie akcji :)
    U mnie piękna pogoda jest :)
    W szpitalu jeszcze będę pytać o badanie gbs, czy naprawdę nie muszę tego mieć przy cc
    Może tak być że właśnie w szpitalu zrobią Ci szybko to badanie, jak dowiedzą się, że nie masz

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Nie mogę znaleźć listy, więc nie wiem czy ktoś się zdąrzył wypakować po mnie...

Jesteśmy już w domku od wczoraj wieczorem i jestem z tego powodu przeszczęśliwa, bo mam taki nawał jak nigdy. Normalnie piersi to grudka na grudce, Basia biedna mimo, że je za dwóch to nawet czasami piersi nie może chwycić, bo są jak kamienie :/ Ale nic, mam szałwię, laktator, zimne kompresy i mam nadzieję, że do końca tygodnia jakoś się uda opanować to dziadostwo :)
    Kark- jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE! Mała jest po prostu cudna! Na pewno duma Cię rozpiera. Z mlekiem musisz przetrzymać, na pewno jest ciężko, ale zaraz się uspokoi, więc dasz radę!
    Oczywiście że na liście jesteś już rozpakowana.
    Aktualna lista na str 969

kark lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    To Wasz miesiąc! Jako matka założycielka wątku miałam Wam życzyć powodzenia juz wczoraj ale zapomniałam. Wybaczcie!

Powodzenia, lekkich i szczesliwych porodów <3
    Na takie właśnie liczymy! A podziękujemy jak już będzie po... <3
    Na drugim forum też już pewnie wysyp bobasów!

klaudia.29 lubi tę wiadomość

• klaudia.29 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark córeczka prześliczna ; ) Wspaniale, że jesteście już w domu w komplecie ;) nawał się w końcu ustabilizuje. A jak rodzeństwo zareagowalo na siostrzyczke? Jeszcze raz wszystkiego dobrego ;)

Ja też dziś czuje się słabo ; ( ale od 3 jestem na nogach. Myślę, że dlatego. Miłego dnia mamusie ;)

kark lubi tę wiadomość

bl9cdf9hsfsrwiek.png
  • Malwinka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark jeszcze raz, gratuluję z całego serducha. Fajna ta pierdzioszke macie ;* nawet łapcie ma założone żeby się nie drapac. Słodkie.. .
    A liste Ciocia Nadii na bieżąco uzupełnia.

kark lubi tę wiadomość

uch5i09k3eicivpk.png
  • Malwinka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia od 3 na nogach, co można o tej godzinie robić? Ja to przeważnie dopiero o tej godzinie zasypiam, ale w łóżeczku grzecznie leżę.

uch5i09k3eicivpk.png
  • klaudia.29 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka na nogach w cudzyslowiu,) Juz na sile nie staram sie usypiac...Mozna czytac, ogladac filmy, peelingi, smarowanie specyfikami antyrozstepowymi
    ... itd itp...Czasem zasnac jeszcze na pol godz. Choc dzis mi sie nie udalo i boje sie ze o 20 padne co bedzie skutkowalo znowu obudzeniem o 3...ehhh

bl9cdf9hsfsrwiek.png
  • coffee2 Ekspertka

Wysłany: 2 marca 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Hopless :) Jesli tu jeszcze do nas zajrzysz... czy przypadkiem nie bylas pod nickiem Abby? ;) Tak mi sie jakos kojarzy :) Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko w porzadku :)
    Kark cudna corcia :)
    Ciekawe co u Nelus ;)
    A co do pogody to niestety teraz tez sie u mnie popsula i jest ciemno i pada.
    Ja ostatnio mam takie nocki, ze praktycznie rowno co 2 godziny sie budze. Smieje sie do meza, ze to mala juz mnie przygotowuje ;)

kark lubi tę wiadomość

ug37e6yd4s1y6vkl.png

xnw4xzkrrmel5zdk.png

maj 2015 - aniolek Irenka (pamietam o Tobie, na zawsze w moim sercu)
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark, Basieńka cuuudna <3

Malwinka jak masz jakąś infekcje to lepiej zaczekaj kilka dni aż się to uspokoi.

Ja dziś mam wizytę o 18. Doczekać się nie mogę! Chyba na żadną wizytę nie czekałam aż tak jak na tą. Trzymajcie kciuki zeby mała była obrócona główką w dół i nie bardzo duża :P

Madzia, powodzenia! Żeby Ci się lekko i komfortowo rodziło, bez względu na to czy będziesz na dyżurze lekarza czy nie.

kark, klaudia.29, Magdzia88, coffee2 lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    Kark, Basieńka cuuudna <3

Malwinka jak masz jakąś infekcje to lepiej zaczekaj kilka dni aż się to uspokoi.

Ja dziś mam wizytę o 18. Doczekać się nie mogę! Chyba na żadną wizytę nie czekałam aż tak jak na tą. Trzymajcie kciuki zeby mała była obrócona główką w dół i nie bardzo duża :P

Madzia, powodzenia! Żeby Ci się lekko i komfortowo rodziło, bez względu na to czy będziesz na dyżurze lekarza czy nie.

Dziekuje ;*
    Narazie chyba cos mi tam odchodzi..tz ten czip...bo sluz brazowawy...boli krzyz...nic wiecej nie odczuwam moze lekki bol brzuszka na dole jak na okres...ale raczej to stale uczucie...

ChciałabymJuż, klaudia.29 lubią tę wiadomość

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem padnięta, a jeszcze muszę walizkę spakować do szpitala na wszelki wypadek. Trzymajcie kciuki, żeby jutrzejsze ktg było dobre i nie musiała iść do szpitala, bo wg mnie nie ma po co :)
    Kark, Twoja Basieńka jest prześliczna :)
    ChciałabymJuż powodzenia na wizycie :)

ChciałabymJuż, kark, klaudia.29, Malwinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co u mnie jest burza, może nie jakaś mega straszna ale jest , marzec to chyba taki nieburzowy miesiąc- przynajmniej tak myślałam do tej pory...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie było słońce, ale zachmurzyło się i może będzie padać

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina13 ja też tak myślałam, ale wiesz... w końcu w marcu jak w garncu :P

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
‹‹ 959 960 961 962 963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ