MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To Wasz miesiąc! Jako matka założycielka wątku miałam Wam życzyć powodzenia juz wczoraj ale zapomniałam. Wybaczcie!
Powodzenia, lekkich i szczesliwych porodówkark, klaudia.29, Malwinka, milagro, linda392, coffee2, ChciałabymJuż, ewa81, 83konwalie, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mogę znaleźć listy, więc nie wiem czy ktoś się zdąrzył wypakować po mnie...
W każdym bądź razie przedstawiam ciociom Basię
Jesteśmy już w domku od wczoraj wieczorem i jestem z tego powodu przeszczęśliwa, bo mam taki nawał jak nigdy. Normalnie piersi to grudka na grudce, Basia biedna mimo, że je za dwóch to nawet czasami piersi nie może chwycić, bo są jak kamienie Ale nic, mam szałwię, laktator, zimne kompresy i mam nadzieję, że do końca tygodnia jakoś się uda opanować to dziadostwoNina13, Magdzia88, klaudia.29, Malwinka, milagro, coffee2, ChciałabymJuż, ewa81, 83konwalie, Anita12, chloet, agadana, IGA.G lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Oooo Arthaney, no to czekamy na rozwinięcie akcji
U mnie piękna pogoda jest
W szpitalu jeszcze będę pytać o badanie gbs, czy naprawdę nie muszę tego mieć przy cc -
nick nieaktualnykark wrote:Nie mogę znaleźć listy, więc nie wiem czy ktoś się zdąrzył wypakować po mnie...
Jesteśmy już w domku od wczoraj wieczorem i jestem z tego powodu przeszczęśliwa, bo mam taki nawał jak nigdy. Normalnie piersi to grudka na grudce, Basia biedna mimo, że je za dwóch to nawet czasami piersi nie może chwycić, bo są jak kamienie Ale nic, mam szałwię, laktator, zimne kompresy i mam nadzieję, że do końca tygodnia jakoś się uda opanować to dziadostwo
Oczywiście że na liście jesteś już rozpakowana.
Aktualna lista na str 969
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:To Wasz miesiąc! Jako matka założycielka wątku miałam Wam życzyć powodzenia juz wczoraj ale zapomniałam. Wybaczcie!
Powodzenia, lekkich i szczesliwych porodów
Na drugim forum też już pewnie wysyp bobasów!klaudia.29 lubi tę wiadomość
-
Kark córeczka prześliczna ; ) Wspaniale, że jesteście już w domu w komplecie nawał się w końcu ustabilizuje. A jak rodzeństwo zareagowalo na siostrzyczke? Jeszcze raz wszystkiego dobrego
Ja też dziś czuje się słabo ; ( ale od 3 jestem na nogach. Myślę, że dlatego. Miłego dnia mamusiekark lubi tę wiadomość
-
Malwinka na nogach w cudzyslowiu,) Juz na sile nie staram sie usypiac...Mozna czytac, ogladac filmy, peelingi, smarowanie specyfikami antyrozstepowymi
... itd itp...Czasem zasnac jeszcze na pol godz. Choc dzis mi sie nie udalo i boje sie ze o 20 padne co bedzie skutkowalo znowu obudzeniem o 3...ehhh -
Dzieki Hopless Jesli tu jeszcze do nas zajrzysz... czy przypadkiem nie bylas pod nickiem Abby? Tak mi sie jakos kojarzy Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko w porzadku
Kark cudna corcia
Ciekawe co u Nelus
A co do pogody to niestety teraz tez sie u mnie popsula i jest ciemno i pada.
Ja ostatnio mam takie nocki, ze praktycznie rowno co 2 godziny sie budze. Smieje sie do meza, ze to mala juz mnie przygotowujekark lubi tę wiadomość
-
Kark, Basieńka cuuudna
Malwinka jak masz jakąś infekcje to lepiej zaczekaj kilka dni aż się to uspokoi.
Ja dziś mam wizytę o 18. Doczekać się nie mogę! Chyba na żadną wizytę nie czekałam aż tak jak na tą. Trzymajcie kciuki zeby mała była obrócona główką w dół i nie bardzo duża
Madzia, powodzenia! Żeby Ci się lekko i komfortowo rodziło, bez względu na to czy będziesz na dyżurze lekarza czy nie.kark, klaudia.29, Magdzia88, coffee2 lubią tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:Kark, Basieńka cuuudna
Malwinka jak masz jakąś infekcje to lepiej zaczekaj kilka dni aż się to uspokoi.
Ja dziś mam wizytę o 18. Doczekać się nie mogę! Chyba na żadną wizytę nie czekałam aż tak jak na tą. Trzymajcie kciuki zeby mała była obrócona główką w dół i nie bardzo duża
Madzia, powodzenia! Żeby Ci się lekko i komfortowo rodziło, bez względu na to czy będziesz na dyżurze lekarza czy nie.
Dziekuje ;*
Narazie chyba cos mi tam odchodzi..tz ten czip...bo sluz brazowawy...boli krzyz...nic wiecej nie odczuwam moze lekki bol brzuszka na dole jak na okres...ale raczej to stale uczucie...ChciałabymJuż, klaudia.29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jestem padnięta, a jeszcze muszę walizkę spakować do szpitala na wszelki wypadek. Trzymajcie kciuki, żeby jutrzejsze ktg było dobre i nie musiała iść do szpitala, bo wg mnie nie ma po co
Kark, Twoja Basieńka jest prześliczna
ChciałabymJuż powodzenia na wizycieChciałabymJuż, kark, klaudia.29, Malwinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny