MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MatyldaG wrote:a czego uzywasz? normalnie recznie aplikujesz? ja mam lutinus wiec tableta spora
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
MatyldaG prawda jest taka że Ty jak Ty bedziesz na niego zła ale jak On zobaczy że po seksie jest coś nie tak to bedzie miec straszna blokadę pozniej i wyzuty sumienia, bo o dziwo faceci czasem bardziej przezywają pewne rzeczy niż My i czasem sobie nie radzą z pewnymi rzeczami17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Z tym lutinusem tez sprobuje tak jak mowicie, może sobie tylko krzywde tym aplikatore robie
-
Fedra wrote:MatyldaG prawda jest taka że Ty jak Ty bedziesz na niego zła ale jak On zobaczy że po seksie jest coś nie tak to bedzie miec straszna blokadę pozniej i wyzuty sumienia, bo o dziwo faceci czasem bardziej przezywają pewne rzeczy niż My i czasem sobie nie radzą z pewnymi rzeczami
-
MatyldaG wrote:Oj tu tez masz racje, znam te emocjonalne blokady mojego meza, w tym przypadku musze mu fachowo wytlumaczyc co sie moze stac to mysle z zrozumie, a jak bardzo nie bedzie mogl wytrzymac no to bedziemy musieli poradzic sobie jakos inaczej
I zawsze mozesz mu troche pomoc aby nie czuł sie poszkodowanyMatyldaG lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Madera, ja mam rozwolnienie nawet bez
Kark masz tak na poczatku ciazy? Pierwsza rzecz rano to musze isc do wc nigdy tak nie mialam . Troche sie tego boje ze mnie zlapie np w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:49
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Hahaha pomoc no to napewno byłby bardzo zadowolony z takich usług
Fedra, Brtiii86 lubią tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Kurcze dziewczyny a ja mam mega zaparcia. No wiecie nie mogę się wtedy kiedy chce.
Dziunka lubi tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Kurcze dziewczyny a ja mam mega zaparcia. No wiecie nie mogę się wtedy kiedy chce.
Zamien sie . A tak na powaznie to mialam w poprzedniej ciazy i bardzo pomagaly suszone owoce glownie morele. Trzeba zjesc kilka dziennie. Teraz chyba sie zmienilo bo jestem na zupelnie innej diecie: pieczywo zytnie 100% duzo past warzywnych do obkladu, na obiad zupy krem w wielu warzyw (czasem na miesku), owoce i koktajle na bazie mleka roslinnego. Zmiana diety za sprawa mojej 3latki alergiczki ale mysle ze mi wyszlo na dobre. -
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:hihi Briti zalezy jak duzy masz zakres tej "pomocy" mój jest mocno ograniczony, przez ciągły kłaczek w gardle
Hehe to zostaje mu robota ręczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Kurcze dziewczyny a np kakao można pić w ciąży? Nie będzie uczulalo malce?
Nie słyszałam aby kakao było zabronione w ciazy, na pewno lepiej nie pic mocnych herbat i kawy17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
kakao można. Ja wypiję lekką rozpuszczalną kawę i lecę na wc, więc zaparć nie miałam , ale od dziś kawy nie piję mdli mnie paskudnie, ale tego jeszcze nie było. wstałam o 5 zrobić młodej mleko i jak mi się w głowie zakręciło i zemdliło, to myślałam że pawia w kuchni puszczę a do tej pory tylko dni były paskudne, a w nocy się dobrze czułam