X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do boli głowy, tak próbowałam tego shota, ale przy moich prawie migrenowych stanach to daje ulgę na jakieś dwie, trzy godziny potem wszystko wraca do normy. Taki ból głowy po prostu muszę przecierpieć jakieś 2-3 dni

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

Badania prenatalne - zdrowy dzidziuś. Czyżby 🩷?

preg.png
  • bambusek-94 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem dzisiaj po ciężkiej nocy z kotem pospaliśmy do 10 xd także sporo dnia uciekło, ale odpocząć też trzeba 🙂 dzis idziemy na urodziny do koleżanki wiec zapowiada sie miły wieczór.

Ja śledzie jem regularnie, nawet nie pomyślałam że mogą być szkodliwe. Ale wędzonych ryb unikam, choć mega ubolewam nad łososiem na zimno i makrelą 😔

⏸️24.07.25 (11 dpo, 2cs)
    ▶️25.07 BETA 47 mIU/ml
    ▶️28.07 BETA 219 mIU/ml, prog. 34,20 ng/ml
    ▶️01.08 BETA 837 mIU/ml
    ✅️21.08 1,3cm bobasa
    ✅️17.09 5cm bobasa
    🔜22.09 USG prenatalne
    🔜15.10 kolejna wizyta

IO i hiperandrogenizm
    TSH, DHEA-SO4, 17-OH-progesteron ⬆️

Euthyrox 50

preg.png
  • Kłębuszek Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po spacerku! Super pogoda, szkoda że całe lato tak nie było 😆

Dzisiaj chyba zamówię jakieś ciuszki dla bobasa. Jest promocja w h&m -20% a są takie śliczne bodziaki, że nie mogę się oprzeć 🙈

Co do śledzi, to ja akurat nie jem. Nie przepadam za rybami, chyba że w sushi, ale to i tak tylko łosoś głównie, reszta ryb mi nie wchodzi 🤣

U mnie chyba mdłości powoli odpuszczają a w dodatku jestem mega głodna w zasadzie cały czas.

30 l👩 +29 l👨

2021 💕
    2023 👰🤵
    2024.09 - początek starań
    2025.01 - III histeroskopia (nieudana? w macicy dalej coś jest)
    2025.04 - powrót do starań po zabiegu

Niedowaga + Hiperinsulinemia + Niedoczynność tarczycy
    Polip endometrialny (Histeroskopia: marzec 2022, marzec 2024, styczeń 2025)

08.06.25 - szczęśliwy cykl 🍀
    10.07 (33dc) - owulacja ?! 💕
    16.07 (39dc) - test negatywny ⚪
    24.07 (47dc) - test pozytywny ⏸️
    Beta 105,7; Progesteron 22,19
    26.07 (49dc) - Beta 313,3, TSH 2,28

04.08 - widoczny pęcherzyk ciążowy
    08.08 - zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
    22.08 - 1.76 cm bobasa ❤️
    08.09 - CRL 3.8 cm ❤️
    🔬 19.09 - prenatalne (krew)
    🩺 22.09 - prenatalne (USG)
    🩺 03.10 - wizyta (NFZ)
    🩺 06.10 - wizyta (prywatnie)

preg.png
‹‹ 174 175 176 177 178
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ