Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
No to sobie sprawdź czy masz ten kupon na 50 zł😄Kłębuszek wrote:@Kasia tak mam kartę! Właśnie liczyłam na jakieś promocję albo kupony 😆
Jutro postaram się napisać co i gdzie znalazłam poza Gemini, ale jeszcze nie wszystko przejrzałam. Na pewno sprawdzalam na wapteka, apteka rosa, apteka melissa, olmed i dr max.
Ja na pewno wykorzystam,bo chce kupić organizery do szuflad i parę rzeczy drobnych,uzbiera się na pewno 150,a zapłacę 100🙃
Ja też w podobnych aptekach szukam -dodatkowo ziko,apteline, allecco (tylko zmienili nazwę i nie pamiętam teraz żeby Wam napisać)
Siądę do tego po świętach, zrobię przegląd
Ja mam już zapas pieluszek, odkupiłam od jednej dziewczyny ich zapas - 12 paczek bambiboo bambusowych i bawełnianych za 90 zł
Kupię też bambo nature
ZOSIA88, Kłębuszek lubią tę wiadomość
-
Moja też tak szaleje od kilku dni i jest to naprawdę uspokajające i takie super 🥰Kłębuszek wrote:Cieszę się, że na Waszych wizytach wszystko dobrze! Ja mam za tydzień i już nie mogę się doczekać. Od kilku dni mała tak szaleje w brzuchu, zwłaszcza jak kładę się spać, a nawet w nocy jak przekrece się na drugi bok to zaczyna się wiercić. Cudowne uczucie! Bardzo mnie to uspokaja.
Dżozu, Kłębuszek lubią tę wiadomość
-
Ja ktg dopiero od terminu porodu w drugiej ciąży -mialam 2 razy w szpitaluSagi wrote:Ja już nie pamiętam, ale chyba nie miałam jakoś częściej wizyt na koniec ciąży. Tylko ktg co tydzień od któregoś tygodnia.
Kiedy to zleciało…
W pierwszej ciąży nie zdążyłam mieć ktg,bo urodziłam wcześniej -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH