Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
bambusek-94 wrote:Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty 🙂
Ja dzisiaj z okazji urodzin przyjmuję gości i od rana same pasma niepowodzeń - krem do tortu zwarzony a żelka wyszła mi bardziej jak dżem 😅 zaraz będę wstawiać do piekarnika awaryjne muffiny
Wszystkiego Najlepszego!! Pochwal się co tam pięknego zrobiłaś 😁bambusek-94 lubi tę wiadomość
-
Normalnie siedze i się zaraz rozryczę w kfc nad borowkowym szejkiem 😭😭😭🥳🥳🥳🤯🤯
Ciąża tydzień młodsza, ale owulka była ok 22 dc, więc ok. Pokazywała mi babka bijące serduszko 😭Magdanowa, Aliana, Kłębuszek, Daisy1, _Hope, Jednorożec89, Sagi, Inhabituel, Kasiastaraczka, CaroOline, bambusek-94, Katt, Andzia2519, Ola8999, Daga121222, Neta, A-6 lubią tę wiadomość
-
Dżozu wrote:
Super, gratulacje!! ❤️Dżozu lubi tę wiadomość
-
Dżozu wrote:
Super! Gratulacje!! 🥳🥳Dżozu lubi tę wiadomość
30 l👩 +29 l👨
2021 💕
2023 👰🤵
2024.09 - początek starań
2025.01 - III histeroskopia (nieudana? w macicy dalej coś jest)
2025.04 - powrót do starań po zabiegu
Niedowaga + Hiperinsulinemia + Niedoczynność tarczycy
Polip endometrialny (Histeroskopia: marzec 2022, marzec 2024, styczeń 2025)
08.06.25 - szczęśliwy cykl 🍀
10.07 (33dc) - owulacja ?! 💕
16.07 (39dc) - test negatywny ⚪
24.07 (47dc) - test pozytywny ⏸️
Beta 105,7; Progesteron 22,19
26.07 (49dc) - Beta 313,3, TSH 2,28
I wizyta: 04.08 📅 -
Lynx wrote:Na tej stronie jest pismo, które można wydrukować i złożyć jako skargę:
https://matkaprawnik.pl/skarga-na-odmowe-wyznaczenia-wizyty-u-lekarza-w-ciagu-7-dni-roboczych/
Nie bójcie się walczyć o swoje prawa. Jeśli nie podziała skarga u kierownictwa przychodni, to wtedy trzeba pisać do oddziału NFZ, w ostateczności do Rzecznika Praw Pacjenta.
Bardzo dziękuję, wykorzystam to gdy znów spotkam się z takim problemem.Lynx lubi tę wiadomość
-
Pięknie 🥰
Dżozu lubi tę wiadomość
-
Dżozu wrote:
Cudownie 😍 gratulacje!🥳🎉Dżozu lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj z okazji urodzin przyjmuję gości i od rana same pasma niepowodzeń - krem do tortu zwarzony a żelka wyszła mi bardziej jak dżem 😅 zaraz będę wstawiać do piekarnika awaryjne muffinybambusek-94 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj z okazji urodzin przyjmuję gości i od rana same pasma niepowodzeń - krem do tortu zwarzony a żelka wyszła mi bardziej jak dżem 😅 zaraz będę wstawiać do piekarnika awaryjne muffiny
Muffinki to bardzo dobry pomysł 😁bambusek-94 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj z okazji urodzin przyjmuję gości i od rana same pasma niepowodzeń - krem do tortu zwarzony a żelka wyszła mi bardziej jak dżem 😅 zaraz będę wstawiać do piekarnika awaryjne muffinybambusek-94 lubi tę wiadomość
-
Dżozu wrote:
Cudownie ❤️❤️❤️Dżozu lubi tę wiadomość
-
BAMBUSEK Wszystkiego Najwspanialszego 🎉
DŻOZU Gratulacje ! Marzę żeby w piątek zobaczyć to co Ty 🥹🥹 z tym że ja będę miała.6+0 czy któreś z Was udało sie juz z bijącym serduszkiem ?
Tak wgl z kąd jesteście jakie szpitale polecacie do porodu ? Wiem że jeszcze daleka droga ale u mas np ja jestem z Rybnika (Śląsk ) i najlepsza porodówka (żory) się zamyka ostatniego sierpnia
.. tylko dodatkowy stres
..bambusek-94, Dżozu lubią tę wiadomość
-
Ostatnio masa porodówek się zamyka, u mnie w okolicy były 4, dwie u mnie w mieście, dwie w sąsiednich gminach. Jedną zamykają z końcem miesiąca, druga też jest niepwna. Mam koleznke co do powodu będzie musiała jechać ponad 40 km .
-
Dżozu gratulacje!
Bambusek-94 wszystkiego najlepszego!
Co do porodu to u mnie w okolicy nie ma sensownej porodówki więc znowu będę celować w Warszawę. Co prawda zastanawiam się nad szpitalem bo tu gdzie byłam z pierwszym porodem to trochę będzie za daleko z małym dzieckiem w domu żeby mąż tak kursował, ale mam jeszcze na to trochę czasu.bambusek-94, Dżozu lubią tę wiadomość
-
Dzięki za wszystkie życzenia dziewczyny 😊 muffiny wyszły piękne a tort ostatecznie jakoś uratowałam. To taki na ciemnym biszkopcie z malinami, żelką jagodową i kremem z mascarpone. Krem nie ma najlepszej struktury, ale już trudno - zjedzą co podam i już 😅 oprócz tego robię tez obiad na 11 osób także powiem Wam że roboty trochę jest!
Dżozu - piękny kropek i już z serduszkiem 🥰 ja sie nie dziwię że emocje biorą górę! To coś pięknego ❤️Kasiastaraczka, Magdanowa, Daga121222 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem z Nowego Sącza i porod w szpitalu miejskim jak dwa poprzednie, bardzo dobrze wspominam opiekę chociaż ordynator jest dekatnie mówiąc dziwny ale za to jest dobry w tym co robi więc zniosę jego chumory przez te kilka dni
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
bambusek-94 wrote:Dzięki za wszystkie życzenia dziewczyny 😊 muffiny wyszły piękne a tort ostatecznie jakoś uratowałam. To taki na ciemnym biszkopcie z malinami, żelką jagodową i kremem z mascarpone. Krem nie ma najlepszej struktury, ale już trudno - zjedzą co podam i już 😅 oprócz tego robię tez obiad na 11 osób także powiem Wam że roboty trochę jest!
Dżozu - piękny kropek i już z serduszkiem 🥰 ja sie nie dziwię że emocje biorą górę! To coś pięknego ❤️
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dziś wgl Dzień Tygrysa🐯
Zapisałam się na prenatalne na 8 września.bambusek-94, Daga121222 lubią tę wiadomość