Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Katt wrote:Mam nadzieję że to się zaraz uspokoi, bo długo tak nie pociągnę. I co dziwne nie mam zaparć tylko wręcz przeciwnie - łapią mnie biegunki. Najgorsze że przez to złe samopoczucie mam wrażenie że zawalam jako mama tego człowieka który jest w domu. Ostatnie dni w ramach kreatywności oglądamy bajki, ewentualnie w porywach czytamy książeczki, no i ogólnie zabawa polega na tym że leżę na podłodze kiedyś on się bawi bo na spacer nie mam siły wyjść z domu. No i pogoda nie zachęca.
Też w momentach gorszego samopoczucia mam takie wyrzuty sumienia, że przez to nie mogę poświęcić czasu córce jak ona chce się teraz bawić 😕 Ale trzeba być też dla siebie trochę łaskawym bo mali ludzie mają nielimitowane pokłady energii i nawet czasem bez ciąży ciężko jest wyrobić 😅 W takich sytuacjach mocno ratuje mąż, który ją wtedy po prostu przejmuje i idzie się z nią bawić np do jej pokoju. -
Kokosq wrote:Tak z innej beczki, dziewczyny czy któraś z Was kupowała staniki do karmienia w H&M? Jestem ciekawa jak się sprawdzają.
Mam nr produktu 1266750002 i dla mnie są oki, nie lubię rozpinanych.
Co do snu, to też jest u mnie coraz gorzej. Nie mogłam dziś zasnąć przed skurcze. Ale obniżylam temperaturę w sypialni o jeden stopień i jak już zasnęłam, to spałam dużo lepiej. Ale i tak obudziłam się jak zawsze o 4 na siku i picie.
Kokosq lubi tę wiadomość
-
Katt wrote:Ja korzystałam, miałam takie odpinane przy ramiączkach, kupowałam w dwupaku. Co prawda miałam problem ze złapaniem rozmiaru bo mam wrażenie że one były trochę większe a ciężko je złapać w sklepach stacjonarnych, żeby przymierzyć, przynajmniej ja nie mogłam ich znaleźć.
Właśnie planuję zamówić i też zastanawiam się jak wypada rozmiarówka bo cenowo wychodzi korzystnie dać 100 za dwie sztuki. Nie lubię za bardzo zamawiać takich rzeczy przez internet bo zawsze jest problem z odpowiednim rozmiarem 😅
Ale i ja patrzyłam ostatnio stacjonarnie to nie widziałam takich. -
@Katt biorę dokładnie to samo żelazo i na początku właśnie męczyły zaparcia, bolał brzuch… po tygodniu od stosowania zaczęło się w drugą stronę 😣 więc dobrze Cię rozumiem, ale później mój organizm się przyzwyczaił i już było dobrze. Jeśli u Ciebie nie będzie poprawy to wtedy warto rozważyć zmianę leku👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
20+5 - 382 g
26+0 - 964 g
29+2 - 1400 g
31+2 - 1800 g
32+5 - 2250 g
⏳21.01 ➡️ wizyta

-
Miałam kiedyś to mi 10 lat wytrzymały, teraz kupiłam nowe i są spoko tylko inny wzór ale i tak są spoko, ja kupuję takie bez usztywnieniaKokosq wrote:Tak z innej beczki, dziewczyny czy któraś z Was kupowała staniki do karmienia w H&M? Jestem ciekawa jak się sprawdzają.
Kokosq lubi tę wiadomość
-
Mam taki sam komplet i majtki też wzielam chodze aktualnie w nich bo sa mega wygodneSagi wrote:Mam nr produktu 1266750002 i dla mnie są oki, nie lubię rozpinanych.
Co do snu, to też jest u mnie coraz gorzej. Nie mogłam dziś zasnąć przed skurcze. Ale obniżylam temperaturę w sypialni o jeden stopień i jak już zasnęłam, to spałam dużo lepiej. Ale i tak obudziłam się jak zawsze o 4 na siku i picie.
groche materiał mogłby byc inny.
Ja też nie lubie rozpinanych
w ciazy z córką wydawało mi się , że odponane ramiaczka będa takie praktyczne ale nie
-
Ja tak miałam w pierwszej ciąży z tym terdyferonem, no nie mogłam brać bo aż mnie z bólu skręcało, później brałam actiferol plus i było dobrze. Tera zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś lipisolmanego żelaza 🤔Sagi wrote:A z tym żelazem to bym nie zwlekała tylko zmieniała od razu, wydaje mi się że brzuch się nie przyzwyczai tylko się rozwali 🫣
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH