Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Umówilam Leona na usg bioderek a jesli chodzi o kardiologa bedziemy miec tetmin na koniec kwietnia na nfz dobrze, ze poczekalam na dzisiejszą wizytę zapomnialam tylko zapytać o szczepienia

Jesli chodzi o polecajki to bardzo Wam polecam ten aspirator z nosiboo juz odciagalam malemu nosek i córce bo nie wydmuchuje twgo nosa dokladnie.
Mam przenosny nosiboo pro i jest rewelacyjny ma mniejsza moc ssania niz katarek ale dla mnie jest o wiele praktyczniejszy. Tak samo jesli chodzi o laktator tylko muszlowy dobrze że nie posluchalam komentarzy i na taki sie zdecydowalam stary poszedl dawno w odstawkę.
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -
Zosia mi laktator muszlowy ratuje życie. Nie musze siedziec z tą butelka. Wkładam go w cycki i moge robic inne rzeczy w międzyczasie. W nocy jednoczenie karmie z butelki i odciągam. Rewelacja11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷 -
Tez jestem tego zdaniaJednorożec89 wrote:Zosia mi laktator muszlowy ratuje życie. Nie musze siedziec z tą butelka. Wkładam go w cycki i moge robic inne rzeczy w międzyczasie. W nocy jednoczenie karmie z butelki i odciągam. Rewelacja
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -