Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Carla Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga wrote:
    Dziewczyny które macie dostawki i już są w użyciu, doradźcie co jest dobre 🫣 serio nie umiem się zdecydować, za dużo tego jest a ja musze coś dziś zamówić

Ja mam zwykłe białe łóżeczko drewniane z Ikei dostosowane do wysokości mojego łóżka. Ściągnięty 1 bok. Długo mi służyło

Carla

preg.png
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga wrote:
    Dziewczyny które macie dostawki i już są w użyciu, doradźcie co jest dobre 🫣 serio nie umiem się zdecydować, za dużo tego jest a ja musze coś dziś zamówić
    My mamy pożyczone od szwagierki to - https://www.smyk.com/p/graco-sweet2sleep-lozeczko-niemowlece-oatmeal-i7624364?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=%5BPMAX%5D%20-%20P%3AOg%C3%B3lna&gad_source=1&gad_campaignid=21177883918&gbraid=0AAAAADyi035dtwwVtWyh6_j-xfBMVKc-H&gclid=Cj0KCQjwsdnNBhC4ARIsAA_3heg4k6raEnas7y8qCSE5xHBAG-xDkxdYExrG8ShTROTHvJ-3XSbgPF0aAiZcEALw_wcB

Czy dobre to nie wiem, ona nie narzekała.

starania od 2/24; 📣

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    11.07 - beta 60,60
    14.07 - beta 258
    17.07 - beta 882,6
    23.07 - beta 11 tys.
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - 3,3 kg :) +/- 400 g
    9.03.2026 - ok. 3,2 kg

preg.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Dziewczyny, nie wiem co robić 🤷🏻‍♀️

Byłam badana. Rozwarcie wg lekarki 4 cm. Macica napięta, ale skurczy nie ma typowo porodowych, tak samo na ktg (wczoraj mnie badały dwie położne i było 1-1,5 cm). Coś mnie tam łupie, ale nic regularnego.

Lekarka powiedziała, że te „wody” to wodny czop śluzowy, nie ma odpływu płynu owodniowego. Na moje pytanie, czy lepiej zostać, czy mogę iść do domu, nic nie powiedziała konkretnego. Niby „jest pani wieloródką, 4 cm to nic nadzwyczajnego”. W ogóle nic się nie dowiesz konkretnego. Wyciągnęłam z niej, że może zostać do popołudnia i wtedy zadecydować.

Nie wiem, co robić. Nie znoszę szpitali. A z drugiej strony tu jestem bezpieczna. Ale mam 10 minut w razie czego do szpitala. Jeśli co piątku (20.03) nic się nie zacznie to mam skierowanie. Tu też mi lekarka powiedziała, że dopiero wtedy będą wywoływać w razie W.

Nie wiem co robić … spadać stąd czy siedzieć. Siedzę jak na bombie 😞
    Kurcze,no ja osobiście wyszlabym...ale to ja
    Na mnie atmosfera szpitalna nie wpływa dobrze na indukcję
    Z drugiej strony jednak bezpieczniej
    Ciężko coś doradzić
    Przytulam mocno ❤️

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aqq wrote:
    Ciężko. Zaczynam mieć kryzys. Karmienie idzie nam bardzo średnio. Jak tak dalej pójdzie to skończymy z mm.. Martwię się jeszcze, bo mała mało siusia..
    A co nie tak z karmieniem?
    To normalne, że te ilości siusiu nie są duże,u nas też
    A poza tym musimy pilnować karmienia, wybudzać
    Sutki mnie bolą,ałaa

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
‹‹ 587 588 589 590 591
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ