Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Kokosq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszku , okropne te kobiety zamiast coś poradzić, wesprzeć to tylko dołują 😕 takich „rad” to nawet nie słuchaj, a dalej rób swoje i próbuj rozkręcić laktację. U mnie też są chwilowe problemy a mimo to robię swoje i staram się temu zaradzić dając w międzyczasie mm jak mojego nie wystarcza aby tylko maluch nie był głodny.
    A że jest duży to ma ogromne potrzeby, na które chyba ja nie byłam gotowa😅 ale wierzę,że w końcu uda mi się to dobrze rozkręcić.
    Ja sobie stawiam na stole dwie butelki wody 1,5l i szklaneczkę i co chwila podchodzę i pije bo tak to też ciężko mi o tym pamiętać.

Kłębuszek lubi tę wiadomość

👩🏼31

04.2023 ⏸️
    12.2023 Córeczka 🩷

12.2024 ⏸️
    01.2025 💔

07.2025 ⏸️
    03.2026 Synek 🩵

age.png

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w Gabrysią na usg głowy, jest wszystko ok. Tak naprawdę to usg troche mi spędzało sen z powiek, ale jest zupełnie zdrowym bobasem. Pani oglądałam też brzuszek bioderka i podniebienie. Pocieszyła mnie z tym podniebieniem, bo powiedziała ze to jest drobna plastyka

Arga, Sagi, Kłębuszek, bambusek-94 lubią tę wiadomość

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Byłam z Lidka na usg bioderek i prawe ok,a lewe niedojrzałe IIa/IIb, za tydzień mamy ponownie się pojawić. A przez ten tydzień robić żabki przy przewijaniu i szeroko pieluchowac tetrą

:) My też byliśmy dzisiaj i też będziemy tak ćwiczyć, kontrola za miesiąc.

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
  • aqq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek przykro, że ktoś w ogóle może tak powiedzieć.. Ale jeśli tylko Ci zależy to próbuj i się tym nie zrażaj.

My też jesteśmy po usg bioderek, też z lewym trochę gorzej niż z prawym i też mamy zalecenie żabki. Kontrolę mamy w czerwcu.

Wcześniej byliśmy też u fizjo, mamy lekką asymetrię i napięcia głównie w okolicy buźki, więc mamy zestaw ćwiczeń do domu i kolejną wizytę za 2 tygodnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:36

age.png
‹‹ 655 656 657 658 659
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ