Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kłębuszku , okropne te kobiety zamiast coś poradzić, wesprzeć to tylko dołują 😕 takich „rad” to nawet nie słuchaj, a dalej rób swoje i próbuj rozkręcić laktację. U mnie też są chwilowe problemy a mimo to robię swoje i staram się temu zaradzić dając w międzyczasie mm jak mojego nie wystarcza aby tylko maluch nie był głodny.
A że jest duży to ma ogromne potrzeby, na które chyba ja nie byłam gotowa😅 ale wierzę,że w końcu uda mi się to dobrze rozkręcić.
Ja sobie stawiam na stole dwie butelki wody 1,5l i szklaneczkę i co chwila podchodzę i pije bo tak to też ciężko mi o tym pamiętać.
Kłębuszek lubi tę wiadomość
-
Byłam w Gabrysią na usg głowy, jest wszystko ok. Tak naprawdę to usg troche mi spędzało sen z powiek, ale jest zupełnie zdrowym bobasem. Pani oglądałam też brzuszek bioderka i podniebienie. Pocieszyła mnie z tym podniebieniem, bo powiedziała ze to jest drobna plastyka
Arga, Sagi, Kłębuszek, bambusek-94 lubią tę wiadomość
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷 -
Kasiastaraczka wrote:Byłam z Lidka na usg bioderek i prawe ok,a lewe niedojrzałe IIa/IIb, za tydzień mamy ponownie się pojawić. A przez ten tydzień robić żabki przy przewijaniu i szeroko pieluchowac tetrą
My też byliśmy dzisiaj i też będziemy tak ćwiczyć, kontrola za miesiąc.
-
Kłębuszek przykro, że ktoś w ogóle może tak powiedzieć.. Ale jeśli tylko Ci zależy to próbuj i się tym nie zrażaj.
My też jesteśmy po usg bioderek, też z lewym trochę gorzej niż z prawym i też mamy zalecenie żabki. Kontrolę mamy w czerwcu.
Wcześniej byliśmy też u fizjo, mamy lekką asymetrię i napięcia głównie w okolicy buźki, więc mamy zestaw ćwiczeń do domu i kolejną wizytę za 2 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:36
-