Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie dzisiaj tak ostatecznie dostałam tego okresu 😩 ostatnio to było jakieś dwudniowe plamienie. A dzisiaj to już konkret 😬 i nawet coś tam w brzuchu ćmi, mam nadzieję, że się nie rozkręci za bardzo

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015💍2019💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    27.02.2026
    3685g i 54cm szczęścia 🌸

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję wam tych przejść, u nas P. Miał nocna zmianę, a my pięknie przespaliśmy te 8 h. Pobudka o 7.30 jedzenie i jeszcze mala dosypia, u nas na szczęście ani szum ani pielucha do szczęścia nie sa potrzebne, mloda zasypia sama

Kasiastaraczka, _Hope, Daga121222, bambusek-94, Sagi lubią tę wiadomość

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek wrote:
    A ja od 6h usypiam córkę… mam dość
    Ojej...a jest przy tym marudna? Miałaś pomoc męża?
    Samemu to można zwątpić..
    Mam nadzieję, że w końcu usnęła Zuzia i spalyscie potem dobrze

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png

Wysłany: Dzisiaj, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Współczuję wam tych przejść, u nas P. Miał nocna zmianę, a my pięknie przespaliśmy te 8 h. Pobudka o 7.30 jedzenie i jeszcze mala dosypia, u nas na szczęście ani szum ani pielucha do szczęścia nie sa potrzebne, mloda zasypia sama
    U nas dziś jedna pobudka o 2, cycus i dalej spanko. Teraz o 7.20 cycus, pieluszka i pierwsze okno aktywności
    Wczoraj mieliśmy taką noc, że spalysmy ponad 8 godzin
    Lidka jest bardzo łaskawa dla mnie

_Hope, alta marea, Daga121222, bambusek-94, Dżozu, Sagi lubią tę wiadomość

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • _Hope Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny współczuję i trzymam kciuki żeby problemy skórne Waszych maluszków szybko minęły. 🤞🍀
    Wiem co to znaczy, bo mnóstwo czasu męczyłam się z silnym AZS u synka. Najgorsze zmiany miał na buzi i kilka razy był leczony sterydami. Było mnóstwo drapania, łez i nieprzespanych nocy... Oby Tomka to ominęło..

@Daga, jak pięknie 🤩 u nas też była super pogoda i znów spędziliśmy na zewnątrz kilka godzin. Dziś również zapowiada się piękny dzień.🌤️

@alta marea, mój Tomeczek też uwielbia zasypiać wtulony w pieluszkę. 🥹 W dzień mu ją zostawiam bo mam go na oku, ale na noc zabieram.

@Kłębuszku, współczuję 🫂 mam nadzieję, że jak już Zuzia zasnęła to trochę pospałyście.

@Jednorożec, @Kasia super, że Gabrysia i Lidka dają Wam pospać.🤩
    Tomuś jest moim trzecim dzieckiem, które bardzo słabo śpi więc już wiem, że najbliższy rok nie pośpimy.🫣

alta marea, Daga121222 lubią tę wiadomość

Po trudnej, kilkuletniej walce z niepłodnością...
    🐝 2021🩷
    🐝 2023🩵
    🐝 2026🩵

age.png
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Jednorożec, zazdroszczę takiej ilości snu 🤭
    U nas byłam pobudka po 3 i 5

@Kasiastataczka to za Wami również fajna noc ☺️

@Hope, dlatego mam nadzieję, że u nas to przejściowe 😩🫣 tej nocy spała cała zawinięta, miała schowane ręce, więc tym razem się nie podrapana. A ranki na twarzy zaczynają się goić, posmarowałam jej na noc czoło bepanthenem i skóra nie jest już taka szorstka i zaczerwieniona, gdzieś przeczytałam, że ktoś tak robił i stwierdziłam, że raz się żyje 🫣 ważne, że coś pomogło.
    Oj tak 😍☀️ ma być pięknie, więc też na pewno będziemy dziś spędzać czas na zewnątrz

Kasiastaraczka, _Hope lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015💍2019💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    27.02.2026
    3685g i 54cm szczęścia 🌸

age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek wrote:
    Współczuje Ci u nas czasami pojedyńcze dni sa spoko nawet daje odpocząć i zlapac oddech ale powiwm Ci że gorsze od braku snu są choroby Leon mam wrazenie tez ma juz katar mnie rano gardlo bolało córka nie poszła juz dzisiaj do przedszkola inhalator wyciągnięty ja mam naprawdę dość tych chorób :/
    Przyszla mi dzisiaj dostawa ze sklepu spożywczego ja polecam Wam taka opcje napewno bede z tego korzystać można tez wybrac godziny przyda mi się to napewno jak wróce do pracy bo tego czasu napewno bedzie nie wiele a nie bede tracic czasu na zakupy stanie w kolejkach i denerwowanie się jwdynie produkty typu warzywa i owoce bede kupiwac w osiedlowym ale tam siw nie stoi w kolejlach :) najchetniej wzielabym tez jakas babke do sprzatania aby mi cala chate ogarneła zeby czuc sie psychicNie lepiej ale mąz nie chce się zgodzić ale jak wróce do pracy to pomyśle o tym :)

alta marea, Dżozu lubią tę wiadomość

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Współczuje Ci u nas czasami pojedyńcze dni sa spoko nawet daje odpocząć i zlapac oddech ale powiwm Ci że gorsze od braku snu są choroby Leon mam wrazenie tez ma juz katar mnie rano gardlo bolało córka nie poszła juz dzisiaj do przedszkola inhalator wyciągnięty ja mam naprawdę dość tych chorób :/
    Przyszla mi dzisiaj dostawa ze sklepu spożywczego ja polecam Wam taka opcje napewno bede z tego korzystać można tez wybrac godziny przyda mi się to napewno jak wróce do pracy bo tego czasu napewno bedzie nie wiele a nie bede tracic czasu na zakupy stanie w kolejkach i denerwowanie się jwdynie produkty typu warzywa i owoce bede kupiwac w osiedlowym ale tam siw nie stoi w kolejlach :) najchetniej wzielabym tez jakas babke do sprzatania aby mi cala chate ogarneła zeby czuc sie psychicNie lepiej ale mąz nie chce się zgodzić ale jak wróce do pracy to pomyśle o tym :)

Ja bez zakupów online bym zginęła 😆 u nas niektóre markety doręczają, a w niektórych można zamówić o której się odbiera - to moja najczęstsza opcja, zawsze mąż odbiera wracając z pracy. Na ostatnią chwilę można też robić takie małe zakupy jak czegoś brakuje to oni wtedy do 90 minut od złożenia zamówienia dowożą, ale wtedy jest trochę drożej.

Kasiastaraczka, Dżozu lubią tę wiadomość

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Tak,opcja z zakupami jest super,w Warszawie korzystaliśmy często właśnie przy okazji urodzenia dziecka (każdego)
    Teraz już chodzimy na zakupy,ale jak są jakieś fajne promocje plus kończy nam się woda to czasami zamawiamy

No jak się wyprowadzimy na wieś to już nie będzie zmiłuj i na zakupy trzeba będzie samemu jeździć,dostaw tu nie ma 🙃

Oj oby Was choroby ominęły...
    U nas najstarszy coś chrząka z rana, miał wcześniej trochę katar,chyba jakiś lżejszy wirus

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    Ja bez zakupów online bym zginęła 😆 u nas niektóre markety doręczają, a w niektórych można zamówić o której się odbiera - to moja najczęstsza opcja, zawsze mąż odbiera wracając z pracy. Na ostatnią chwilę można też robić takie małe zakupy jak czegoś brakuje to oni wtedy do 90 minut od złożenia zamówienia dowożą, ale wtedy jest trochę drożej.
    Ja dopiero nie dawno to odkrylam mysle ze to super opcja szczegolnie w zimie jak nie mozna wyjść uff myśle że nie zginiemy :D

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • Kłębuszek Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatecznie padła i była pobudka o 4:30. Wstała po 8 i od tej pory nie śpi. Uspokaja się w pozycji na leniwca, więc podejrzewam że brzuszek ją boli.

Wy pilnujecie jakoś bardzo okien aktywności? Myślałam że ja za późno usypiam dlatego jest problem i wczoraj cały dzień tego pilnowałam i w miarę spała. Co prawda musiałam ją trzymać cały czas. No ale wieczorem to już nic nie działało.

31 l👩 +30 l👨

2021 💕
    2023 👰🤵
    2024.09 - początek starań

08.06.25 - szczęśliwy cykl 🍀
    24.07 (47dc) - test pozytywny ⏸️
    Beta 105,7; Progesteron 22,19
    26.07 (49dc) - Beta 313,3, TSH 2,28

04.08 - widoczny pęcherzyk ciążowy
    08.08 - zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
    22.08 - 1.76 cm bobasa ❤️
    08.09 - CRL 3.8 cm ❤️
    19.09 - Nifty Pro, wszystkie ryzyka niskie, dziewczynka 🩷
    3.11 - 242 g 🩷
    1.12 - 490 g 🩷
    29.12 - 925 g 🩷
    12.01 - 1300 g 🩷
    26.01 - 1480 g 🩷
    11.02 - 2080 g 🩷
    25.02 - 2280 g 🩷
    18.03 - 2740 g 🩷
    8.04 - 3400 g 🩷

🩷🩷🩷Zuza🩷🩷🩷
    10.04.2026 13:47 3380g 53cm💕

age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek wrote:
    Ostatecznie padła i była pobudka o 4:30. Wstała po 8 i od tej pory nie śpi. Uspokaja się w pozycji na leniwca, więc podejrzewam że brzuszek ją boli.

Wy pilnujecie jakoś bardzo okien aktywności? Myślałam że ja za późno usypiam dlatego jest problem i wczoraj cały dzień tego pilnowałam i w miarę spała. Co prawda musiałam ją trzymać cały czas. No ale wieczorem to już nic nie działało.
    Kłebuszku nie ma reguły wiesz jak ostayecznie Leon zasypia o godzinie 3 w nocy jak jest pobudka na karmienie to budze sie rano majac go na rekach zasypiam na siedzaco a on sobie śpi zadowolony jestem przerażona bo co go probuje odlozyć to sie budzi ale jak maz z nom zostanie to bedzie mial noce nieprzespane :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:47

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek wrote:

Rany, przykro mi 😞 ciężko macie Dziewczyny... życzę Wam z calego serca, żeby było Wam lżej.

Kłębuszek lubi tę wiadomość

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - 3,3 kg :) +/- 400 g
    9.03.2026 - ok. 3,2 kg
    17.03.2026 - ok. 3,9 kg ?? 😎😎😎 dużo wód płodowych
    23.03.2026 - Witaj Urszulko ❤️ 4,2 kg, cc.

age.png
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Ula ostatnio mam wrażenie, że przegina ze spaniem, przez co zaczynam sie zastanawiać czy nie ma jakiejś anemii, bo się blada zrobila. Mieliśmy skierowanie na badania krwi i moczu, więc poszliśmy wczoraj do punktu pobrań i myślałam, ze jakis wgląd do wyników będę mieć, a tam mi mówią, że u lekarza. A wizyta dopiero 17 czerwca (neonatolog)..takze hehe ale bylam sprytna 🙃 może na jakimś IKP córki będą te wyniki? Muszę poszperać.

Czy senność może być zwiazana ze skokiem rozwojowym?
    Bo też widzę u małej wiele zmian w zachowaniu. Np rozgadała się i zaczeła się uśmiechać 😉

Zazdroszczę możliwości zakupów spozywczych online, u nas nie ma takiej opcji. Na pewno byłabym stałą klientką 😀

Współczuję Wam problemów skórnych.. u nas spokój poki co. Ale moja bratanica przez to przechodziła:/

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - 3,3 kg :) +/- 400 g
    9.03.2026 - ok. 3,2 kg
    17.03.2026 - ok. 3,9 kg ?? 😎😎😎 dużo wód płodowych
    23.03.2026 - Witaj Urszulko ❤️ 4,2 kg, cc.

age.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszku, ja okien nie pilnuję - jeszcze. Płynę z prądem. Jakbyśmy były tylko we dwie to może bym bardziej na to patrzyła, no ale nie mam możliwości.
    Poza tym przesyłam duchowe wsparcie 🫂

My miałyśmy dwie super nocki - jak usnęła koło 21 tak spała do około 4. Podejrzewam że dziś byłoby równie dobrze, ale niestety zatkany nos ciągle ją wybudzał. Odciągałam odkurzaczem (katarkiem), ale niewiele to pomagało.
    Ogólnie dzisiejszy dzień jest bardzo kiepski.

Kłębuszek lubi tę wiadomość

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś dla odmiany pojawiły się pierwszy raz nitki krwi w stolcu. Biorąc pod uwagę że od poniedziałku nie jem nabiału to teraz już zgłupiałam. Wczoraj natomiast wjechało dużo jogurtu sojowego i sporo masła orzechowego, może to ta soja bo ona uczula krzyżowo z bmk … no ale kurde serio jestem głupia teraz, bo jak jadłam bmk to tego nie było. Czekam na kolejny stolec , oczywiście zawsze wszystkie stresy przed weekendem i wyjazdem.

age.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alta, może to jednorazowa akcja, oby.

Dżozu, chciałam ci to wcześniej wkleić, ale coś mnie oderwało od telefonu - zerknij, może będzie pomocne
    https://www.gov.pl/web/rpp/dostep-pacjentow-do-wynikow-badan-diagnostycznych-i-laboratoryjnych

alta marea, Dżozu lubią tę wiadomość

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek - u nas te okna same się pilnują, młody albo leci przez ręce ze zmęczenia po 45-60 minutach albo na odwrót, zaczyna biec w miejscu jak przewrócony brzuchem do góry karaluch. Sam nie umie usnąć, ale od razu wiadomo, że trzeba mu wtedy pomóc.

age.png
‹‹ 691 692 693 694 695
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ