Dziewczyny podczytuję Was ale nie mam kompletnie czasu żeby cokolwiek napisać 😅 życie z dwójką dzieci jest naprawdę pochłaniające 😅
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy 😊
U nas jutro Wojtuś kończy 2 miesiące, naprawdę czas leci jak szalony. Ostatnio mamy trochę cięższy czas, każde wyjście na spacer kończy się kilkoma awanturami w trakcie, mam nadzieję że to ten skok rozwojowy i zaraz wszystko znowu wróci do normy.
Ogólnie też jutro wybieramy się na pierwsze szczepienie, także pewnie będę płakać razem z nim 😅
Jeśli chodzi o ubranka to ja się bardzo polubiłam ze spodenkami ogrodniczkami i teraz jak jest cieplutko to właśnie bodziaczek + ogrodniczki no i koszmar wszystkich babć - gołe stópki 🤣
Co do pampersów to my używamy pampers premium care i jak do tej pory wyciekła nam tylko jedna kupa i była to kupa dosłownie „po szyję”😂 wiec w sumie sukces bo pamiętam, że przy córce to przy tych samych pampersach co chwile nam coś uciekało, ale wiem czego to jest zasługa, teraz te pampersy mają jakby taką gumkę z tyłu, która nam już nie raz uratowała sytuację, za czasów córki tego nie było 😅
Powiem Wam też, że zaczęłam liczyć kalorie i coś robić w kierunku „zgubienia” tego co po ciąży jeszcze zostało. Staram się też codzień robić trochę kroków z wózkiem, śmieje się do męża że jak synowi się odpala na spacerze syrena alarmowa to trenuje bieg z wózkiem na sto metrów 😂 jeszcze trochę i będę mogła iść na mistrzostwa 😂
Dżozu lubi tę wiadomość
👩🏼31
04.2023 ⏸️
12.2023 Córeczka 🩷
12.2024 ⏸️
01.2025 💔
07.2025 ⏸️
03.2026 Synek 🩵