Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Kokosq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podczytuję Was ale nie mam kompletnie czasu żeby cokolwiek napisać 😅 życie z dwójką dzieci jest naprawdę pochłaniające 😅

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy 😊

U nas jutro Wojtuś kończy 2 miesiące, naprawdę czas leci jak szalony. Ostatnio mamy trochę cięższy czas, każde wyjście na spacer kończy się kilkoma awanturami w trakcie, mam nadzieję że to ten skok rozwojowy i zaraz wszystko znowu wróci do normy.
    Ogólnie też jutro wybieramy się na pierwsze szczepienie, także pewnie będę płakać razem z nim 😅

Jeśli chodzi o ubranka to ja się bardzo polubiłam ze spodenkami ogrodniczkami i teraz jak jest cieplutko to właśnie bodziaczek + ogrodniczki no i koszmar wszystkich babć - gołe stópki 🤣

Co do pampersów to my używamy pampers premium care i jak do tej pory wyciekła nam tylko jedna kupa i była to kupa dosłownie „po szyję”😂 wiec w sumie sukces bo pamiętam, że przy córce to przy tych samych pampersach co chwile nam coś uciekało, ale wiem czego to jest zasługa, teraz te pampersy mają jakby taką gumkę z tyłu, która nam już nie raz uratowała sytuację, za czasów córki tego nie było 😅

Powiem Wam też, że zaczęłam liczyć kalorie i coś robić w kierunku „zgubienia” tego co po ciąży jeszcze zostało. Staram się też codzień robić trochę kroków z wózkiem, śmieje się do męża że jak synowi się odpala na spacerze syrena alarmowa to trenuje bieg z wózkiem na sto metrów 😂 jeszcze trochę i będę mogła iść na mistrzostwa 😂

Dżozu lubi tę wiadomość

👩🏼31

04.2023 ⏸️
    12.2023 Córeczka 🩷

12.2024 ⏸️
    01.2025 💔

07.2025 ⏸️
    03.2026 Synek 🩵

age.png

age.png
‹‹ 694 695 696 697 698
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ