Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
ZOSIA88 wrote:Jednorożec wspólczuje sytuacji ja staram sie ustalac wizyty jak moja jest w przedszkolu i obawiam siw jak to bedzie jak się urodzi dziecko jak ogarnę zaprowadzanie dziecka i opieke nad mniejszym...
-
Sagi wrote:Ja właśnie zauważyłam, że krwawię. Napisałam SMS do lekarza i czekam. Miałam właśnie iść na spacer z psem.
Dżozu lubi tę wiadomość
-
Sagi wrote:Zaraz jadę
Trzymamy kciuki -
@Sagi Powodzenia! Oby to nie było nic groźnego, trzymam kciuki
-
Dziewczyny a jak się ratujecie w przypadku infekcji pęcherza? Coś mnie zaczyna szczypać
-
Dżozu wrote:Dziewczyny a jak się ratujecie w przypadku infekcji pęcherza? Coś mnie zaczyna szczypać
Dżozu lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Pij duuuuuuuzo wody, trzeba wypłukać bakterie, no i chyba tyle z domowych sposobów w ciąży. Jak nie przejdzie to musisz pójść po receptke na monural
-
@Sagi - trzymam kciuki, najważniejsze, że jedziesz na SOR i będziesz pod opieką lekarzy. Jesteśmy tu z Tobą myślami i wysyłamy mnóstwo dobrej energii
-
@Didi, @Karolina 26, @Inhabituel - jesteście jeszcze z nami? 🤗
Dawno się nie odzywałyście, jeżeli podczytujecie to dajcie znać jak tam wizyty serduszkowe. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia, 19:41
-
Sagi wrote:Ja właśnie zauważyłam, że krwawię. Napisałam SMS do lekarza i czekam. Miałam właśnie iść na spacer z psem.
Koniecznie gdzie masz najbliżej sor czy izba przyjęć. Trzeba od razu wyjaśniać, choćby po to żebyś się uspokoiła i zaoszczędzić stresów i zamartwiania. Trzymaj się, czekamy na dobre wieści🤞
-
Ciąża żyje i ma się dobrze, tym razem na pewno widziałam serduszko. Nie widać nic złego na usg. Dostałam duphaston i mam się zgłosić do swojego lekarza za 7-10 dni. Napisałam znowu do niego i zobaczę co powie. Cały czas się zastanawiam, czy jakoś to krwawienie sprowokowalam, to takie dziwne.
aleksaa, Jednorożec89, Daisy1, bambusek-94, Katt, _Hope, Dżozu lubią tę wiadomość
-
Przypomniało mi się że mam lactovaginal. Mogę w ciąży? On mi zawsze takie sprawy super łagodził
Andzia2519 lubi tę wiadomość
-
Lactovaginal to probiotyk? Wydaje mi się ze jest nawet rekomendowany np przed basenem.
Sagi, ściskam mocno. Mogłaś niechcący podrażnić coś przy myciu albo po prostu tak miało byc. Dobrze ze wszystko ok, uff -
Sagi 🤗 całe szczęście, że skończyło się na strachu