Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
@Sagi całe szczęście że wszystko w porządku z ciążą!
@jednorozec89 lacrovaginal można w ciąży
@Dżozu na zapalenie pęcherza bardzo dobra jest di-manoza. Ja przyjmuje Femanosse w saszetkach. Mozna go stosować w ciąży przy zapaleniu pęcherza oraz profilaktycznie (wtedy saszetka co kilka dni) -
Sagi super że wszystko w porządku.
Dżozu na problemy z pęcherzem pić dużo wody żeby wypłukać jak najbardziej. No i sie dogrzać - przynajmniej u mnie to się sprawdza. To tak z domowych sposobów. Ewentualnie żurawina ale to też trzeba uważać na cukier, może jakieś syropy czy soki bo suszonej do jedzenia jednak nie polecam. -
@Sagi, jak dobrze, że wszystko w porządku 🤗 bierz leki i odpoczywaj👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10 prog - 16,4
23.06 ➡️ beta 7dpt - 51,00 🥹
26.06 ➡️ beta 10dpt - 234,80 prog - 29,10
03.07 ➡️ beta 17dpt - 2826,00 prog - 21,12
Widoczny pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym 🍀
10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️🥹 6t+1d
24.07 ➡️ 1,64 cm szczęścia ❤️ 8t+1d
25.08 ➡️ pierwsze prenatalne 🤞🏻
-
Ja dzisiaj mam ostatni dzień pracy i zaczynam krótki urlop 🤭
Ogólnie mamy dziś z mężem 3 rocznicę ślubu, więc wybieramy się na kolację 🥰
Życzę Wam spokojnego wtorku 😊❤️_Hope, bambusek-94, Daisy1, Kasiastaraczka, A-6, Katt lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10 prog - 16,4
23.06 ➡️ beta 7dpt - 51,00 🥹
26.06 ➡️ beta 10dpt - 234,80 prog - 29,10
03.07 ➡️ beta 17dpt - 2826,00 prog - 21,12
Widoczny pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym 🍀
10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️🥹 6t+1d
24.07 ➡️ 1,64 cm szczęścia ❤️ 8t+1d
25.08 ➡️ pierwsze prenatalne 🤞🏻
-
Daga121222 wrote:Ja dzisiaj mam ostatni dzień pracy i zaczynam krótki urlop 🤭
Życzę Wam spokojnego wtorku 😊❤️
Wszystkiego najlepszego! Cieszcie się nią wyjątkowo, bo to ostatnia w tym składziemy mamy swoją kolejną teraz w październiku to rok temu nie wiem czy w ogole obchodziliśmy, a teraz jedziemy z małym i teściową, żeby go jej na chwilę opchnąć
Daga121222 lubi tę wiadomość
-
Daga121222 wrote:Ja dzisiaj mam ostatni dzień pracy i zaczynam krótki urlop 🤭
Życzę Wam spokojnego wtorku 😊❤️
Idę dziś do lekarza z tym pęcherzem, oddam sika do badania od razu. Jeszcze nie byłam u lekarza pierwszego kontaktu z ciąża, i co - niby przyjma mnie bez kolejki?bambusek-94, Kasiastaraczka, Katt, Daga121222 lubią tę wiadomość
-
Dżozu wrote:Daga piąteczka!!! My też dziś mamy rocznicę, ale drugą! ❤️❤️ wszystkiego najlepszego dla nas 🥳
Idę dziś do lekarza z tym pęcherzem, oddam sika do badania od razu. Jeszcze nie byłam u lekarza pierwszego kontaktu z ciąża, i co - niby przyjma mnie bez kolejki?
Sagi ciesze się, że u Was wszystko dobrze ❤️ -
@Sagi kamień z serca, że to nic poważnego 🙂
@Daga @Dżozu samych wspaniałości w dniu rocznicy, udanego świętowania 😊 kolejna rocznica będzie już w powiększonym składzie 🥰
Mnie ostatnio przed 22 tak ścina do spania że to dramat. Ale przynajmniej się wysypiam 🙂 dzisiaj mam w planach wdrożyć jogę dla ciężarnych, żeby się trochę rozruszać.Dżozu, Daga121222 lubią tę wiadomość
-
Mój starannie budowany spokój który udało mi się utrzymać trzy tygodnie właśnie trafił szlak.
Od razu mówię że nie jestem przesądna i z reguły nie wierzę w takie rzeczy ale miałam dzisiaj w nocy trzeci raz w życiu sen o zębach.
Za pierwszym razem jak miałam taki sen umarła moja mama, za drugim razem straciłam ciążę no i dzisiaj znów mi się to śniło. Jestem pełna obaw, mam atak paniki -
Daga, Dżozu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu 🥰 dużo miłości dla Was na kolejne lata już we troje ❤️
Daga121222 lubi tę wiadomość
-
i ja Wam życzę miłego dnia i poproszę o trzymanie kciuków, dziś o 16 mam wizytę u mojej pani gin i teoretycznie powinno być widac serduszko. Ale jestem przygotowana chyba na.kazda ewentualność. wewnętrze jestem spokojna ale nie wiem co to oznacza tak do końca. w każdym razie proszę o kciuki 💓
Dżozu, Kłębuszek lubią tę wiadomość
-
Eurcynia wrote:i ja Wam życzę miłego dnia i poproszę o trzymanie kciuków, dziś o 16 mam wizytę u mojej pani gin i teoretycznie powinno być widac serduszko. Ale jestem przygotowana chyba na.kazda ewentualność. wewnętrze jestem spokojna ale nie wiem co to oznacza tak do końca. w każdym razie proszę o kciuki 💓
Mocno trzymam kciuki. 🤞🤞🤞 Powodzenia!🍀 -
@Naay95, @Eurcynia powodzenia na wizytach!
Naay95 lubi tę wiadomość
-
Eurcynia wrote:i ja Wam życzę miłego dnia i poproszę o trzymanie kciuków, dziś o 16 mam wizytę u mojej pani gin i teoretycznie powinno być widac serduszko. Ale jestem przygotowana chyba na.kazda ewentualność. wewnętrze jestem spokojna ale nie wiem co to oznacza tak do końca. w każdym razie proszę o kciuki 💓
-
Naay95 wrote:Hej kochane, trzymam kciuki za każdą z Was, za dzisiejsze wizyty i właśnie szykuje się na swoją pierwszą- po 10 dam znać!
Naay95 lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach!