Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • kropko Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reja13 wrote:
    Moja ginekolog uprzedziła, że jak tylko pojawi się krew i ból to mam jechać na najbliższy SOR. Nie chcesz tego sprawdzić?

Po tych kilku kroplach narazie nic się nie dzieje. To też zdecydowanie nie była świeża krew. Więc poobserwuję. Taki lekki ból brzucha jak na okres/rozpierający mam w zasadzie już od kilku dni. W razie jakby to plamienie wróciło to na pewno pojadę jeszcze dzisiaj

• Szamanka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Dziewczyny, żeby Kasia mogła wkleić gotowy post, to musicie cytować i edytować ostatni zacytowany, a nie ciągle pierwszy 😁

Szamanka, może rzeczywiście to od cyclogestu, w końcu szyjka jest teraz mocno rozpulchniona i ukrwiona. Dobrze, że zaraz masz wizytę to może się uspokoisz 🤞🏻

Taką mam nadzieję! Poprzednio na usg nie było widać żadnego źródła krwawienia. Mam też nadzieję, że moja doktor prywatnie będzie miała nawet lepszy sprzęt niż w klinice, ona chyba mocno inwestuje w swoj gabinet, więc może jeśli jakiś mały krawiaczek się kryje to uda się go znaleźć. Ale patrząc na te plamienia, to są naprawdę dziwne i raczej takie podrażnieniowe. Myślę, że może mega mocne zaparcia też nie pomagają, bo przy akardzie i heparynie może się wszystko podkręcać. Ale pocieszam się, że póki żywej krwi nie ma to muszę być spokojna.

Lunara, polalola lubią tę wiadomość

👧🏻 34 👦🏻 36

👧🏻 Hashimoto (Euthyrox 50), hipoglikemia reaktywna, ANA 1 (1:1280 nuclear dots, 1:640 ziarnisty), MTHFR A1298C homo, PAI 1 hetero

AMH 1,78, drożność ✅ kariotyp ✅ hormony ✅ APS ✅ ANA 3 ✅

👦🏻 Ustępujące stłuszczenie wątroby, nasienie ✅ kariotyp ✅

Niepdlodnosc idiopatyczna 🥺

3 x IUI ❌

IVF 1 stymulacja
    16 🫧 14 MII 🥚 11 ❄️🤯
    8 x 5 doba ( 4x5AA, 4AA, 5BA, 2x4AB) 3 x 6 doba ( 3x5BB)
    4 PGTA (2x5AA, 4AA - prawidłowe, 5BA mozaika trisomia 5)

15.05 FET 5AA - 🥲 CB (6dpt - 3.1, 7dpt - 5.7, 10dpt - 4.1) dziura w sercu
    16.06 FET 5AA 🍓🥰 (Diagnostyka - 7dpt - 69.2, 9dpt - 248, 11dpt - 618) (Klinika - 10dpt - 405, 13dpt - 1233)
    10.07 (6+1) - 0,66cm 🫘 z sercem ♥️
    16.07 (7+0)- 1-1,14cm 🍓 FHR 140/150

preg.png
  • Lunara Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropko trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze❤️

preg.png
  • kropko Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunara wrote:
    Kropko trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze❤️

Dzięki ♥️ udało mi się jeszcze zdzwonić z moim ginekologiem. Kazał jutro powtórzyć betę i z wynikiem do niego przyjechać. Pierwsza panika minęła, trochę się uspokoiłam i mam nadzieję, że to nic poważnego. Nie ukrywam, że się obawiam ciąży pozamacicznej ☹️

‹‹ 18 19 20 21 22
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ