Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • Pelasia30 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie 🥰

TP wypada mi na 22 marca 🌸

▪️ 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐨𝐝 𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟑𝐫.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    AMH 7,17/PCO metaboliczny/Póżne owu/Hashimoto/Hipoglikemia/Stan zapalny endometrium - leczenie
    𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟔 𝐈𝐕𝐅 💉
    02.26 -> 4❄️❄️❄️❄️
    03.26 FET🍍-> 💔
    04.26 FET 🍍-> 💔

• KIR AA - brak kirów implantacyjnych ❌
    • Trombofilia ✅ Białko S i C ✅
    🧸✨NATURALNY CUD ✨🧸
    10.07 ⏸️
    11dpo - 56 -> 14dpo - 269 -> 16dpo - 640 (accofil 💉)
    03.08 (7+0) CRL 0,95cm z bijącym ❤️
    20.08 (9+3) CRL 2,74cm
    07.09 I prenatalne ⌛️

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaqwsx wrote:
    Wlasnie ja tez jestem fanką, z tym ze juz na etapie chodzących dzieci nie bardzo sprawdzają mi sie kombinezony. Za to beda w Lidlu kurteczki i spodnie. O ile teraz częściej mlody bedzie nosił rzeczy na bloto i śnieg, tak na basen zimą taki komplet z wełny do auta super sprawa i nie trzeba rozbierać na 15 min jazdy samochodem poki sie nie nagrzeje 😀

O no właśnie pod kątem basenu to złoto. Ja kocham te maluszki chodzące w kombinezonach bo wyglądają jak pingwiny xDDD zamówiłam jej już na vinted softshella i zimowy z reimy. W ogóle w mega dobrych cenach dorwałam. Za rok już będzie dorosła i będzie nosiła spodnie i kurtkę na śnieg 😅

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama
    ⏳ 26/08 — prenatalne I trymestru

preg.png
  • Pelasia30 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chummy, bardzo mi przykro 🫂 trzymaj się mocno.

Claudii, ale dużo stresów dziś miałaś 🫣 całe szczęście, że to nic poważnego, ale ciekawe skąd właśnie tak nagle żywa krew się pojawiła. Najważniejsze, że to tylko chwilowa akcja i oby się więcej nie powtórzyła! Fajnie, że prowadzący nie lekceważy tylko trzyma rękę na pulsie 😘

Ja też jeszcze nie oglądam ciuszków itp 🙈 może po prenatalnych jeśli wszystko będzie dobrze w końcu się odważę chociażby na rozmowę z mężem o łóżeczku itp bo on już ogląda 🙈

Nigri lubi tę wiadomość

▪️ 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐨𝐝 𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟑𝐫.
    AMH 7,17/PCO metaboliczny/Póżne owu/Hashimoto/Hipoglikemia/Stan zapalny endometrium - leczenie
    𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟔 𝐈𝐕𝐅 💉
    02.26 -> 4❄️❄️❄️❄️
    03.26 FET🍍-> 💔
    04.26 FET 🍍-> 💔

• KIR AA - brak kirów implantacyjnych ❌
    • Trombofilia ✅ Białko S i C ✅
    🧸✨NATURALNY CUD ✨🧸
    10.07 ⏸️
    11dpo - 56 -> 14dpo - 269 -> 16dpo - 640 (accofil 💉)
    03.08 (7+0) CRL 0,95cm z bijącym ❤️
    20.08 (9+3) CRL 2,74cm
    07.09 I prenatalne ⌛️

preg.png
‹‹ 78 79 80 81 82
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ