SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • dzydzy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj byłam specjalnie w sklepie żeby przymierzyć jakieś ciążowe rzeczy. Głównie myślałam o leginsach z Oysho, ale niestety jeszcze mocno na mnie wiszą. Nastawaniami się nad kupnem po prostu większego rozmiaru i może się uda że po ciąży będą chwilę dobre.
    Zamówiłam też coś z HM żeby sprawdzić, ale boję się że mam ten okres przejściowy kiedy stare rzeczy zaczynają cisną a ciążowe jeszcze nie pasują.

👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
    starania od 02.2026

13.07.26 ⏸️ 11 dpo 🥹❤️
    15.07.26 beta 143
    17.07.26 beta 394 przyrost 175,5%
    30.07.26 0,43cm nowego człowieka z ❤️🥹
    27.08 3,36cm 🍓

Duphaston 2x1 -> zmiana na Besins 100 3x1 -> 30.07 schodzimy z dawki
    Euthyrox 25
    Neoparin 0,4

preg.png
  • Natalia K Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzydzy wrote:
    Ja wczoraj byłam specjalnie w sklepie żeby przymierzyć jakieś ciążowe rzeczy. Głównie myślałam o leginsach z Oysho, ale niestety jeszcze mocno na mnie wiszą. Nastawaniami się nad kupnem po prostu większego rozmiaru i może się uda że po ciąży będą chwilę dobre.
    Zamówiłam też coś z HM żeby sprawdzić, ale boję się że mam ten okres przejściowy kiedy stare rzeczy zaczynają cisną a ciążowe jeszcze nie pasują.

Ja to czuje się zagubiona bo nienawidzę leginsów a spodnie ciążowe też tak średnio. W poprzedniej nosiłam sukienki tak długo jak szło. U nas dość długo jest ciepło więc się udało. Teraz pozamawiałam jakies takie luźne modele z hm ale trochę jestem uprzedzona :/

11/2024 👧🏼

Transfer 30.06

preg.png
  • aszin Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na Vinted zamówiłam 3 pary ciążowych legginsów, takich sportowych, kolorowych oraz moje wymarzone ogrodniczki 🤭🙈 No, ale na razie brzucha nie ma, więc noszę po prostu spodnie materiałowe i dresy. Jeansy i tak nosiłam tylko do pracy albo na miasto, a że aktualnie siedzę w domu to teraz ich po prostu nie wybieram 🙂

Starania od 08.2023
    Trombofilia, Hashimoto, OAT
    ♀ 33 ♂ 38

03.2024 💔💔 8tc

2026:
    ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
    I ET 24.01 → 30.03 💔 12tc T21
    II FET 20.06 🙏✨ → 7dpt 42,10 → 9dpt 136 → 11dpt 436,3 → 13dpt 1321 → 18dpt 6913 → 20dpt ❤️
    ✶ 7+2 CRL 1,15cm 🍤
    ✶ 9+4 CRL 2,57cm 🫐
    ✶ SANCO 🩵
    ✶ 12+1 5,74cm, prenatalne ✔
    ✶ 14+0 8,59 cm 🧸

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia K wrote:
    Ja to czuje się zagubiona bo nienawidzę leginsów a spodnie ciążowe też tak średnio. W poprzedniej nosiłam sukienki tak długo jak szło. U nas dość długo jest ciepło więc się udało. Teraz pozamawiałam jakies takie luźne modele z hm ale trochę jestem uprzedzona :/

Ehhh mam te same dylematy. Poprzednio rodziłam w czerwcu, do lutego nosiłam normalne swoje ubrania, a później kupiłam te jedne jeansy i ratowałam się sukienkami do porodu. Teraz cała zima przed nami i nie mam pojęcia jak to rozegrać, bo legginsy to nie moja bajka. Czuje, że skończę w dresie 😅

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
  • Liliowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakies z sinsaya zamowie naarzie legginsy . Ile przytylyscie ? Ja naarzie 1kg z 55,5 do 56,5 i brzuszek mi sie naorawde zaokraglil a to dopiero 14 tydz.

👩35🧔‍♂️35
    7cs udany
    Termin na 16 wrzesnia 2025
    Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;()
  • Lili@ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też już się rozglądam za spodniami. O ile w domu chodzę w dresach i getrach to jednak czasem trzeba ubrać jeansy, a te już powoli piją mnie w brzuch. Pewnie za 2 tyg będę miała problem z zapięciem.
    Także czytam Wasze polecajki:).

preg.png
  • Dusiaaa Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po prenatalnych, termin zostaje póki co na 11.03.
    Lekarz potwierdził, że mam w brzuchu chłopca💙 Dzieciątko jest zdrowe, rozwija się prawidłowo. Ryzyko chorób jest bardzo niskie.
    Mocno się stresowałam tymi badaniami, więc aby odreagować jadę teraz na zakupy kupić coś dla synusia 💙😅

Anabbit, Zaqwsx, Natalia K, aszin lubią tę wiadomość

• Zaqwsx Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliowa wrote:
    Jakies z sinsaya zamowie naarzie legginsy . Ile przytylyscie ? Ja naarzie 1kg z 55,5 do 56,5 i brzuszek mi sie naorawde zaokraglil a to dopiero 14 tydz.
    Tyle samo ważę. Startowałam z 54 wiec troszkę wiecej 😀 Z tym ze ja idę na 14-16kg na koniec, tak wiec proporcjonalnie do 1 ciazy

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF
    12 transferowanych zarodków
    K ur 5.01.2025 (40+0)56cm 3770g ❤️

event.png

Transfer 18.06.2026r.

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliowa wrote:

Ja na razie nic, ale no ja startuje z wagi 64 xD
    Poprzednio tak samo zaczynałam i skończyłam na 75 w dniu porodu. Spodziewam się podobnego wyniku tym razem.

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
‹‹ 94 95 96 97 98
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ