Marzec 2027 🌼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj byłam specjalnie w sklepie żeby przymierzyć jakieś ciążowe rzeczy. Głównie myślałam o leginsach z Oysho, ale niestety jeszcze mocno na mnie wiszą. Nastawaniami się nad kupnem po prostu większego rozmiaru i może się uda że po ciąży będą chwilę dobre.
Zamówiłam też coś z HM żeby sprawdzić, ale boję się że mam ten okres przejściowy kiedy stare rzeczy zaczynają cisną a ciążowe jeszcze nie pasują. -
dzydzy wrote:Ja wczoraj byłam specjalnie w sklepie żeby przymierzyć jakieś ciążowe rzeczy. Głównie myślałam o leginsach z Oysho, ale niestety jeszcze mocno na mnie wiszą. Nastawaniami się nad kupnem po prostu większego rozmiaru i może się uda że po ciąży będą chwilę dobre.
Zamówiłam też coś z HM żeby sprawdzić, ale boję się że mam ten okres przejściowy kiedy stare rzeczy zaczynają cisną a ciążowe jeszcze nie pasują.
Ja to czuje się zagubiona bo nienawidzę leginsów a spodnie ciążowe też tak średnio. W poprzedniej nosiłam sukienki tak długo jak szło. U nas dość długo jest ciepło więc się udało. Teraz pozamawiałam jakies takie luźne modele z hm ale trochę jestem uprzedzona
-
Ja na Vinted zamówiłam 3 pary ciążowych legginsów, takich sportowych, kolorowych oraz moje wymarzone ogrodniczki 🤭🙈 No, ale na razie brzucha nie ma, więc noszę po prostu spodnie materiałowe i dresy. Jeansy i tak nosiłam tylko do pracy albo na miasto, a że aktualnie siedzę w domu to teraz ich po prostu nie wybieram 🙂Starania od 08.2023
Trombofilia, Hashimoto, OAT
♀ 33 ♂ 38
03.2024 💔💔 8tc
2026:
ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
→ I ET 24.01 → 30.03 💔 12tc T21
→ II FET 20.06 🙏✨ → 7dpt 42,10 → 9dpt 136 → 11dpt 436,3 → 13dpt 1321 → 18dpt 6913 → 20dpt ❤️
✶ 7+2 CRL 1,15cm 🍤
✶ 9+4 CRL 2,57cm 🫐
✶ SANCO 🩵
✶ 12+1 5,74cm, prenatalne ✔
✶ 14+0 8,59 cm 🧸

-
Natalia K wrote:Ja to czuje się zagubiona bo nienawidzę leginsów a spodnie ciążowe też tak średnio. W poprzedniej nosiłam sukienki tak długo jak szło. U nas dość długo jest ciepło więc się udało. Teraz pozamawiałam jakies takie luźne modele z hm ale trochę jestem uprzedzona

Ehhh mam te same dylematy. Poprzednio rodziłam w czerwcu, do lutego nosiłam normalne swoje ubrania, a później kupiłam te jedne jeansy i ratowałam się sukienkami do porodu. Teraz cała zima przed nami i nie mam pojęcia jak to rozegrać, bo legginsy to nie moja bajka. Czuje, że skończę w dresie 😅 -
Jestem już po prenatalnych, termin zostaje póki co na 11.03.
Lekarz potwierdził, że mam w brzuchu chłopca💙 Dzieciątko jest zdrowe, rozwija się prawidłowo. Ryzyko chorób jest bardzo niskie.
Mocno się stresowałam tymi badaniami, więc aby odreagować jadę teraz na zakupy kupić coś dla synusia 💙😅
Anabbit, Zaqwsx, Natalia K, aszin lubią tę wiadomość
-
Tyle samo ważę. Startowałam z 54 wiec troszkę wiecej 😀 Z tym ze ja idę na 14-16kg na koniec, tak wiec proporcjonalnie do 1 ciazyLiliowa wrote:Jakies z sinsaya zamowie naarzie legginsy . Ile przytylyscie ? Ja naarzie 1kg z 55,5 do 56,5 i brzuszek mi sie naorawde zaokraglil a to dopiero 14 tydz.
-
Liliowa wrote:Jakies z sinsaya zamowie naarzie legginsy . Ile przytylyscie ? Ja naarzie 1kg z 55,5 do 56,5 i brzuszek mi sie naorawde zaokraglil a to dopiero 14 tydz.
Ja na razie nic, ale no ja startuje z wagi 64 xD
Poprzednio tak samo zaczynałam i skończyłam na 75 w dniu porodu. Spodziewam się podobnego wyniku tym razem. -