🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia88 wrote:Ogolnie idzie sprawnie, w poniedziałek jak raz byłam to czekało sporo osób, i jak sa wczesniaki to trzeba poczekać🙂
Dzięki🙂, reumatolog mi napisał, że u nich w szpitalu jest ognisko 👑 a tam zawsze robiłam, nie czekało się długo... -
Helena93 wrote:Dzięki🙂, reumatolog mi napisał, że u nich w szpitalu jest ognisko 👑 a tam zawsze robiłam, nie czekało się długo...
Nie wiem czy masz daleko czy nie. Ja robie badania w alabie na Milczanskiej. Najczesciej w ogole tam nikogo nie ma.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Nie wiem czy masz daleko czy nie. Ja robie badania w alabie na Milczanskiej. Najczesciej w ogole tam nikogo nie ma.13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia88 wrote:🙈🙈
A jak tam Twoje ciśnienie?
Działamy 🙂, zobaczyny jak będzie 2 środę o jeszcze ktg, mierze o 3 h, jeden lek mam zmieniona godzinę, zobaczyny jak z drugim, ale ostatnio jak robił usg to luźno stwierdziłam, że przecież doktor coś wymyśli na to moje ciśnienie 😂, i tego się trzymam 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 19:47
-
Glonojadek wrote:Bąbel, tak już jest główka w dół i mam nadzieję że tak zostanie. Jestem nastawiona na SN ale wiemy że i tak wszystko zależy od przebiegu porodu. Mam nadzieję że jak już będę rodzic to nie będzie Maurycy klocusiem i będzie miał wagę dobra do rodzenia w sam raz hehe. Boje się że jak jestem taka drobna i mała to nie przejdzie mi przez kanał rodny 🤣🙈 ale ogólnie jestem zmotywowana żeby urodzić hehe. Ogólnie że szpitalem wstępnie Trzcianka ale jeśli coś po drodze stanie się nieoczekiwanego to Poznań. Ale to pożyjemy zobaczymy jak to się potoczy. A u Ciebie jak?
-
nick nieaktualnyHelena93 wrote:Działamy 🙂, zobaczyny jak będzie 2 środę o jeszcze ktg, mierze o 3 h, jeden lek mam zmieniona godzinę, zobaczyny jak z drugim, ale ostatnio jak robił usg to luźno stwierdziłam, że przecież doktor coś wymyśli na to moje ciśnienie 😂, i tego się trzymam 🙂
Będzie dobrze 🙂✊
Akurat jak leżałam po tym szwie to była pacjentka do cięcia też miała przeboje z cisnieniem dotrwała do 37 co prawda ciąża bliźniacza i takie fajne było to oczekiwanie na CC najpierw doktor przyszedl powiedział, że pojechała 3 pacjentka do CC a Ona była połączona na video z mężem i rozmawiali i potem przyszedł powiedzieć, że jeszcze jedna i my następni 🙂 potem już położna przyszła i powiedziała, że jedziemy na blok 🙂 łzy wzruszenia poleciały, że to już 🙂, my jeszcze trochę, ja to już w ogóle 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 22:58
-
Chciałabym sobie zrobić badanie moczu, bo mam wrażenie, że jak sikam, głównie w nocy, coś mnie boli, a rano jakby mnie dzisiaj cewka bolała. Wolałabym to sprawdzić, a wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu. Powiedzcie mi co dokładnie w takim moczu trzeba zbadać? Czy jak powiem w labo badanie ogólne moczu w ciąży, to Panie będą wiedziały? Czy posiew też od razu? Czy poczekać do wizyty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2020, 13:04
-
Mrs.P wrote:Chciałabym sobie zrobić badanie moczu, bo mam wrażenie, że jak sikam, głównie w nocy, coś mnie boli, a rano jakby mnie dzisiaj cewka bolała. Wolałabym to sprawdzić, a wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu. Powiedzcie mi co dokładnie w takim moczu trzeba zbadać? Czy jak powiem w labo badanie ogólne moczu w ciąży, to Panie będą wiedziały? Czy posiew też od razu? Czy poczekać do wizyty?
Zrób ogolne badanie moczu. Jak cos będzie nie tak to zrobisz posiew. Lepiej zbadaj od razu i jak wynik będzie zly przeslij dr. Dostaniesz antybiotyk -
Mrs.P wrote:Chciałabym sobie zrobić badanie moczu, bo mam wrażenie, że jak sikam, głównie w nocy, coś mnie boli, a rano jakby mnie dzisiaj cewka bolała. Wolałabym to sprawdzić, a wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu. Powiedzcie mi co dokładnie w takim moczu trzeba zbadać? Czy jak powiem w labo badanie ogólne moczu w ciąży, to Panie będą wiedziały? Czy posiew też od razu? Czy poczekać do wizyty?
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Ja robie zawsze tylko ogólne. W Alabie pisza czy sa bakterie czy nie. W Diagnostyce np nie miałam w ogole takiej informacji 🤔 Jakby wyszly bakterie to wtedy posiew - takie mam inatrukcje od lekarza
-
nick nieaktualny
-
Helena93 wrote:Ja mam jutro i wyjątkowo mam lekki stresik 🙈, że względu na ciśnienie...