🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gaja88 wrote:Rozumiem Cię w stu procentach, też wchodzę teraz na wizyty spięta jak nigdy wcześniej, a teraz jeszcze te wody płodowe. Na szczęście w poniedziałek pierwsze KTG i wizyta u AB i wszystko się wyjaśni kupiłam te paski i niby wody się nie sączą, zobaczymy jak będzie. A Ty kiedy teraz masz wizytę?
Ja mam wizytę 28.12 Oczywiście będę spanikowana. Ale też jestem ciekawa czy szyjka się skraca. Mam nadzieję, że tak. Ogólnie ja tyję, mam ogrooomny brzuch, więc nie rozumiem czemu dziecko takie malutkie. Mam większy brzuch niż z pierwszą córką, a to jeszcze miesiąc do TP! Mam też codziennie spięcia brzucha i strasznie mi się dołem przeciska głową. Został mi tydzień do donoszenia, więc się tym jakoś mocno nie martwię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 18:54
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuje za gratulacje 😊 w środę już nas wypisali do domu wiec teraz próbujemy ogarnąć jakiś schemat dnia i nocy, udało mi się rozkręcić laktację choć bylam pelna obaw że po cc może być kiepsko.. to jest niesamowite ze taka mała istotka a tyle zmienia w życiu 😉
Anulas, Glonojadek, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane mój skarbek ma juz 10 dni. Wczoraj waga pozakazala 2200g oddycha sama juz od kilku dni.jeszcze karmiona przez sondę ale mam nadzieje ze niebawem będą próbować normalnie. Jest taka śliczna cała głowa w czarnych długich włoskach ja w domu... ostatnio na żywo widziałam ja tydzień temu.. to jest najgorsze ze nie mozemy przy niej być jedynie zdjęcia i telefon od ordynatora... a w domku 4 latek ktory za mna bardzo tesknil. Dr mowi ze jest nadzieja ze jeszcze w grudniu zabierzemy ja do domku
Ja psychiczne probuje ogarnąć to co się wydarzyło z jednej strony ogromna radość ze malutka cala i zdrowa a z drugiej... ciężko mi po histerektomii w tak młodym wieku. Wiem wiem mam dwojke dzieci do tego parkę jestem spełniona.. niektóre walczą żeby w ogóle mieć dziecko , ale mimo wielu argumentów chyba musi minąć trochę czasu żeby dojrzeć psychicznie... -
Mamka92 dobrze, że się odezwałaś co u Was. Supper że mała przybiera i coraz lepiej sobie radzi. Co do całej sytuacji to każda miała by problem żeby sobie z tym poradzacic. Tym bardziej, że sytuacja byla nagla i nie było czasu tego przetrawic. Pewnie szybko sobie to poukladasz jak tylko Wasz Skarb wyląduje w domu. A to zapewne lada dzień. Trzymajcie sie🥰🥰🥰
-
@Mamka92 masz prawo sie tak czuć! Dobrze, ze masz dwojke dzieci, ale taka nagła operacja i tak jest traumą. Moja babcia miała usuwana macice w wieku 50 kilku lat, byłam wtedy dzieckiem, a i tak pamietam jak płakała. Myślę, ze nauczysz sie z tym żyć, ale potrzeba na to czasu.
A co z tymi odwiedzinami? Czy teraz jest jakis zakaz odwiedzin wczesniakow na Polnej? 😔👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Mamka92 ciesze się że u dzieci wszystko dobrze i że są zdrowe :* to chyba największe szczęście a dla tych maluchów jesteś całym światem. Myślę że nie ważne czy masz już dziecko czy nie ale taka operacja w każdej wniosła by w życie wielkie zmiany psychiczne. Jesteś silna ale na niektóre rzeczy musi upłynąć czas by się coś ustabilizowało. Jesteśmy z Tobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 14:15
-
nick nieaktualnyMamka92 moim zdaniem nie ma sensu sobie kłaść do głowy takich argumentów . Masz prawo czuć pustkę i na pewno dużo czasu upłynie zanim całkowicie dojdziesz do siebie i za kceptujesz tą sytuację. Jesteśmy w równym wieku i ciężko mi to sobie w ogole wyobrazić więc mogę tylko domyślać się jak bardzo musi być ci ciężko .
Dobrze , że jesteście obie zdrowe i za chwilę będziesz mogła ją zabrać do domu . Bo zabraniając odwiedzin też nie polepszają sytuacji i mogli by trochę w tych szpitalach ustąpić. Życzę Ci dużo siły i już tylko samych dobrych chwil.Monia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
antonna wrote:@Anulas a oficalnie mozesz sie przestać oszczedzac? Ile cm ma Twoja szyjka?
Szczerze to nic nie mowila, ale nie mam się co oszczedzac bo szyjka 3,95 😡 Jak nie urodzę do sylwestra to mam jeszcze jedna wizytę i potwm dr już chce wysylac na wywołanie. Ogolnie zdenerwowalo mnie ktg. Tętno częsty przekraczało norme. Dr jednak mowila, że jest dobrze i że mała tak szaleje -
nick nieaktualnyAnulas wrote:Szczerze to nic nie mowila, ale nie mam się co oszczedzac bo szyjka 3,95 😡 Jak nie urodzę do sylwestra to mam jeszcze jedna wizytę i potwm dr już chce wysylac na wywołanie. Ogolnie zdenerwowalo mnie ktg. Tętno częsty przekraczało norme. Dr jednak mowila, że jest dobrze i że mała tak szaleje
A jakie było tętno? U mnie Igi ostatnio miał 150 /160 nawet 🙈 ale innych odchyleń w ktg nie ma, i też pisze się dużą aktywność,ogólnie jest ok, mówią, że niebezpieczne jest niskie, aczkolwiek dziś jak doktor widział to ktg to zalecił aby podłączyli lekkie nawadnianie. -
Anulas z taka szyjką to faktycznie nie ma się co oszczędzać a dr mówiła dlaczego chce Cię wysłać na wywołanie?
A powiedzcie mi proszę, ile standardowo trwa ktg?starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer -